Cum să o surprinzi plăcut de 8 Martie pe cea care ți-a dat viață

De 8 Martie, arată-ți recunoștința față de cea care ți-a dat viață, arată-i că o prețuiești și că ea e cea mai importantă pentru tine. Dacă nu ai vrea să mergi, în materie de cadouri, pe aceeași formulă adoptată în unanimitate flori și mărțișor atunci va trebui să fii creativă. Tocmai pentru a nu pierde timp și a nu da greș cu alegerea darului, venim cu câteva recomandări. Nu încerca să gândești totul în termeni de empatie, căci faceți parte din generații diferite, iar gusturile nu sunt aceleași.

Bijuterii

Cum să o surprinzi plăcut de 8 Martie pe cea care ți-a dat viață

Dacă știi că mama ta își dorește foarte mult o anumită bijuterie, îi vei face o mare bucurie dacă i-o vei oferi de 8 Martie. Cu siguranță ai ajuns să îi cunoști gusturile, să îi anticipi alegerile. În orice caz, pe lângă ceea ce vrea, în loc de mărțișor ai putea să îi dăruiești o brățară de șnur roșu cu pandantiv. Chiar dacă poți alege dintr-o gamă variată, ai putea opta pentru bijuterii argint, pentru că aceste minunății prețioase pot fi purtate atât la ținute purtate la ocazii speciale, cât și la outfituri casual. Așa cum am menționat anterior, nu te rezuma neapărat la o singură brățară simbolică, ci și la cercei, inele sau chiar un lănțișor cu pandantiv cu cristale Swarovski. O bijuterie rezistă în timp, poate căpăta valoare de talisman și dă un plus de eleganță oricărei ținute.

Set pentru cafea sau ceai

Cum să o surprinzi plăcut de 8 Martie pe cea care ți-a dat viață

Un cadou simplu, accesibil și foarte apreciat de seniori îl reprezintă un set pentru cafea sau ceai. Părinții noștri au trăit cu aceste lucruri care fac parte din copilăria lor, alături de bibelouri și mileuri. În plus, în orice locuință, astfel de obiecte sunt practice și necesare, mai ales dacă părinții tăi obișnuiesc să socializeze foarte mult cu prietenii. Alături de un ceainic din porțelan, poți alege ceșcuțe imprimate cu același model, din același material sau sticlă și ceramică. Nu uita că acest dar revendică și „consumabilul”, adică o pungă de cafea sau de ceai, neapărat de calitate. Indiferent ce ai alege, caută ceva deosebit, iar dacă vrei ca surpriza să fie una totală, poți lua și o carte despre arta ceaiului sau istoria unor cafenele celebre. În materie de ceai, surprinde-ți mama cu ceva exotic, fie vorba că e vorba de un Matcha japonez, un Assam indian sau un Keemun chinezesc. Dacă mama ta își începe fiecare zi sorbind cafea dintr-o ceașcă, cumpără una care nu se găsește în toate supermarketurile: fie una iberică, ori canephora sau arabica originală.

Un city-break

Cum să o surprinzi plăcut de 8 Martie pe cea care ți-a dat viață

Începutul anului este cea mai bună perioadă pentru cumpărarea unui bilet de avion sau a unui city-break, căci prețurile sunt foarte avantajoase. Prețurile încep de la 15 euro/persoană pentru un bilet de avion spre un oraș european și de la 100 euro/persoană pentru un city-break de trei zile. Cele mai cerute și mai apreciate destinații sunt Bruges, Viena, Hamburg sau Roma. Pentru a elimina orice grijă din partea beneficiarului, o poți achiziționa printr-o agenție care organizează astfel de excursii în grupuri organizate, cu un ghid turistic. Cu siguranță, mama ta va aprecia că te-ai gândit la această variantă. Asigur-o că o vei ajuta cu orice informație are nevoie, cumpără-i un ghid de conversație și unul turistic și recomandă-i niște mâncăruri tradiționale din bucătăria țării alese. 

8 Martie e, înainte de orice formă materială de apreciere, o sărbătoare a iubirii, un prilej în care poți să îi arăți mamei tale că o iubești și că îi ești recunoscătoare pentru ceea ce face pentru tine în fiecare zi. În niciun caz, nu minimaliza această zi specială, neluându-i nimic celei care ți-a dat viață.

Sursă foto: elefant.ro, unsplash.com

(P) Material publicitar realizat în colaborare cu Elefant

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter