(P) 10 genți must-have din noua colecție DESIGUAL 2019/2020, prezentate de Solmar-Shop.ro

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 30 septembrie 2019, 19:03

Pentru că toamna și-a intrat deja în grații, am pregătit pentru tine cele mai noi recomandări de modele de genți de damă în tendințele anului, cu care să poți accesoriza perfect ținutele de sezon.

De la ținutele boho-chic și urbane cu pulovere pufoase și jachete supradimensionate pană la outfiturile elegant, dar cool, din rochii purtate cu paltonul pe umeri, toamna asta există câte o geantă DESIGUAL pentru fiecare stil în parte.

Noua colecție de genți DESIGUAL aduce în tendințe imprimeuri fresh inspirate de pop culture, comic book-uri, motive etnice și geometrice, dar și mixuri și broderii inspirate din culturile fascinante din Indonezia, Japonia, Tibet ori Turcia, perfecte pentru ținutele la modă.

Iată 10 modele must-have din noua colecție DESIGUAL 2019/2020, prezentate în exclusivitate de Solmar-Shop.ro:

1.   Geanta de umăr tip shopper, cu modele geometrice(P) 10 genți must-have din noua colecție DESIGUAL 2019/2020, prezentate de Solmar-Shop.ro

Geantă DESIGUAL tip shopper, cu model geometric – O găsești aici

O geantă de umăr de tip shopper este practică, lejeră și oferă îndeajuns de mult spațiu încât să nu lași acasă niciun produs esențial pentru ieșirile tale în oraș sau la cumpărături. În plus, un astfel de model casual și mai voluminos este și ușor de integrat alături de trenciuri sau paltoane.

Dacă ești în căutarea unui accesoriu util, dar și stilat, gențile cu printuri geometrice sunt ideale pentru un mix and match simplu și relaxat. Optează pentru nuanțe deschise și calde, care se potrivesc de minune cu outfituri de toamnă în culori pământii, dar și monocrome, pentru o notă de nonconformism, potrivită chiar și la ieșirile mai formale.

2.   Geanta tip rucsac, cu mesaj inspirațional(P) 10 genți must-have din noua colecție DESIGUAL 2019/2020, prezentate de Solmar-Shop.ro

Geantă DESIGUAL tip rucsac, cu mesaj – O găsești aici.

Pentru activitățile sau momentele în care ai nevoie de ușurință și libertate de mișcare, un rucsac urban este tot ce ai nevoie ca să îți porți lucrurile la îndemână, fără griji. În plus, este și unul dintre cele mai populare tipuri de genți în 2019, nu doar datorită faptului că este practic, dar vine într-o multitudine de culori și de modele.

Vedeta sezonului este printul cu mesaje – dacă preferi un stil care inspiră, poți alege un rucsac compact pentru ieșirile în oraș și plimbări, cu mesaje inspiraționale care îți schimba starea de spirit atât ție, cât și celor care te întâlnesc.

3.   Geanta de tip poștaș, din denim(P) 10 genți must-have din noua colecție DESIGUAL 2019/2020, prezentate de Solmar-Shop.ro

Modele de genți crossover DESIGUAL din denim – Le găsești aici și aici.

Denimul nu se demodează, dar mereu se transformă. Noua colecție Desigual de genți din denim aduce un suflu retro-vintage prin ornamentele minimaliste și detalii ce amintesc de energia anilor ‘80. Dacă adori denimul în orice formă și orice model, poți opta pentru genți crossover (de tip poștaș) în diferite nuanțe de albastru, cu mixuri de material, broderii delicate sau franjuri boho chic ce amintesc de povești de iubire tinere și firi rebele.

4.   Geanta cu imprimeuri artistice sau motive asiatice(P) 10 genți must-have din noua colecție DESIGUAL 2019/2020, prezentate de Solmar-Shop.ro

Geantă DESIGUAL cu printuri artistice sau motive asiatice – Le găsești aici și aici.

Dacă ești în căutarea unor accesorii care să-ți surprindă spiritul aventurier și pasiunea pentru culturile lumii, Desigual ți-a pregătit câteva modele de genți pe cât de simplu de purtat și versatile, pe atât de interesante în design. Poți alege între o geantă de umăr minimalistă, care pare pictată cu pensula, pentru un look urban și cool, sau o geantă care atrage atenția cu motivele florale specifice culturii asiatice.

5.   Geanta tip rucsac, cu imprimeu de inspirație comic book

(P) 10 genți must-have din noua colecție DESIGUAL 2019/2020, prezentate de Solmar-Shop.ro

Geantă DESIGUAL tip rucsac, cu motive pop – Găsești aici.

Dacă ești o fire energică, pasionată de accesorii cu poveste și care scot din anonimat ținutele simple sau din denim, o geantă într-un imprimeu inspirat de cultura pop este un accesoriu practic cu un aer vintage, ideal pentru a defini o zi magică, indiferent de vreme. Alege un model muticompartimentat, precum modelul cu print inspirat de benzile desenate, dacă îți plac lucrurile organizate, dar relaxate, pentru întâlnirile de peste zi și drumurile în oraș.

6. Geanta tip rucsac, în stil boho-chic

(P) 10 genți must-have din noua colecție DESIGUAL 2019/2020, prezentate de Solmar-Shop.ro

Geantă DESIGUAL tip rucsac boho chic – Găsești aici.

Trendul boho chic n-a pierdut din popularitate, nici ca accesoriu perfect pentru festivaluri, dar nici în ținutele boho chic urbane, din acest sezon. Fie în culori simple, dar puternice, fie în mixuri minimaliste de petice și motive etnice, un astfel de rucsac va da o notă de feminitate și romantism oricărei ținute moderne, indiferent de stil. Alege unul într-o culoare eclectică și cu detalii subtile care îți vor reflecta personalitatea boemă și stilul natural de-a fi, la orice întâlnire ori o ieșire cu prietenele.

7. Geanta office cu motive florale și etnice(P) 10 genți must-have din noua colecție DESIGUAL 2019/2020, prezentate de Solmar-Shop.ro

Geantă DESIGUAL cu motive florale sau mandala – Le găsești aici și aici.

Pentru întâlnirile mai formale ori pentru ținutele de zi cu zi la birou, ai nevoie de o geantă încăpătoare, ușor de purtat și cât mai ușor de asortat cu celelalte piese vestimentare. Vei merge la sigur dacă alegi un model de rucsac sau de geantă office în care să îți încapă produsele esențiale (telefon, laptop, acte, portofel, chei etc.), dar care să-ți reflecte stilul încrezător și curajos. Optează pentru o geantă neagră, cu motive florale sau o geantă office cu imprimeuri discrete pe material precum cel mandala, pentru un look actual.

8. Geanta de umăr cu aplicații 3D și motive culturale(P) 10 genți must-have din noua colecție DESIGUAL 2019/2020, prezentate de Solmar-Shop.roGeantă DESIGUAL de tip shopper sau crossover cu motive culturale 3D – Le găsești aici și aici.

(P) 10 genți must-have din noua colecție DESIGUAL 2019/2020, prezentate de Solmar-Shop.ro (P) 10 genți must-have din noua colecție DESIGUAL 2019/2020, prezentate de Solmar-Shop.ro

Una dintre cele mai cool și mai spectaculoase modele de genți de damă pentru sezonul toamnă/iarnă 2019 îmbină motivele culturale cu liniile artistice și aplicațiile moderne de broderie 3D. Aceste genți de umăr sau de tip poștaș, lansate de Desigual, vin în culori efervescente și broderii de poveste menite pentru firile artistice, care adoră să experimenteze.

Ele vor atrage atenția oriunde ai merge, fiind recomandate în special pentru petreceri și evenimente, alături de ținute care îți vor continua povestea.

9. Geanta cross-body, accesoriu statement în mixuri eclectice

(P) 10 genți must-have din noua colecție DESIGUAL 2019/2020, prezentate de Solmar-Shop.ro (P) 10 genți must-have din noua colecție DESIGUAL 2019/2020, prezentate de Solmar-Shop.ro

(P) 10 genți must-have din noua colecție DESIGUAL 2019/2020, prezentate de Solmar-Shop.ro

Geantă DESIGUAL cross-body – Le găsești aici și aici.

Dacă preferi vestimentația simplă și monocromă, dar atent asortată cu accesorii statement, probabil noile modele de geantă clutch care abundă în mixuri de materiale și printuri, paiete și mărgele este exact ceea ce îți lipsea în garderoba de party.

Inspirată de conceptele de libertate, energie și iubire în orice formă, geanta în formă de inimă, propusă de Desigual, se abate de la norme pentru a-ți oferi doza de nebunie stilistică, pentru orice party de sezon. Dacă preferi un stil mai tomnatic, ai la dispoziție o geantă în nuanțe fluide de verde, bej și maro, cu detalii fine și romantice.

10. Geanta cilindrică în nuanțe tomnatice(P) 10 genți must-have din noua colecție DESIGUAL 2019/2020, prezentate de Solmar-Shop.ro

Geantă DESIGUAL cilindrică, în nuanțe pământii – Găsești aici.

Pentru ușurință în mișcare, cât mai mult spațiu și practicabilitate extra, poți alege o geantă în formă cilindrică. Având mânere scurte și curea lungă, poate fi purtată atât pe umăr, cât și cross-body. Poți alege una în nuanțe calde, dar mai pale sau în combinație cu negru, pentru a te asigura că se potrivește oricărei ținute office sau de zi, la întâlnirile mai formale sau business. Pentru a fi în tendințe, alege un model cu dungi în culorile pământului, cu broderie turcoaz.

Alege modelul preferat de geantă DESIGUAL din colecția Solmar-shop.ro!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter