(P) 10 idei senzaționale de a petrece Valentine’s Day, Ziua Îndrăgostiților

De Unica.ro, pe

Ce este Valentine’s Day? Cea mai romantică zi a anului. Ziua în care sfârșești în brațele partenerului tău, după o cină nesimțit de scumpă și te întrebi dacă ceea ce ai pregătit pentru voi a fost prea mult sau prea puțin. Toți am căzut pradă la un moment dat greșelilor și am fost neinspirați de Valentine’s Day în alegerea unui cadou sau a unei activități de cuplu.

Dar anul acesta, pentru ca Ziua Îndrăgostiților să fie una memorabilă, am adunat câteva idei senzaționale de activități pe care le poți face împreună cu partenerul sau partenera ta.

  • Cum puteți sărbători Valentine’s Day într-un mod inedit?
  • Ce activități interesante puteți face împreună în această zi?
  • Cum puteți condimenta ziua, fără să vă stresați prea mult?

Vorbim despre toate.

1. Reconstituiți prima voastră întâlnire

Acest lucru este catalogat ca fiind unul din cele mai romantice moduri de a petrece Valentine’s Day. Aduce multă emoție și semnificație pentru cei doi parteneri. Trebuie să faceți puțin efort ca să vă amintiți unele lucruri, dar merită din plin.

De exemplu, puteți să vă plimbați pe aceeași stradă unde v-ați sărutat pentru prima dată sau puteți să mergeți într-un loc special, în care v-ați întâlnit. Adaugă un mic cadou ingenios și ziua va fi cu adevărat memorabilă. Există o mulțime de cadouri pentru iubit originale, pe care le poți comanda direct online, cu câteva zile în avans.

Iată câteva exemple: un puzzle 3d monociclu, kit apocaliptic pentru supraviețuitori, servietă cu platan, nasture de încărcare telefon, arc cu săgeți virtuale, șorț pentru bărbierit cu ventuze, o hartă răzuibilă a lumii, butoni cămașă cu pietre colorate etc.  

2. Gătește pentru partenerul tau

În primă fază, trebuie să începi să cauți rețetele potrivite pentru o cină romantică în doi. Apoi cumpără ingredientele necesare și pregătește o masă cu mici detalii afrodisiace. Nu uita că prezentarea este importantă. Să gătești pentru partenerul tău poate fi un lucru extrem de apreciat și nici nu trebuie să cheltui mulți bani. Dacă vrei, te poți distra puțin mai mult: setează un decor simpatic cu luminițe, încalță o pereche de șosete colorate și oferă-i partenerului tău un meniu printat personalizat.

3. O escapadă la munte, doar pentru voi doi

(P) 10 idei senzaționale de a petrece Valentine's Day, Ziua Îndrăgostiților

Pentru cuplurile care își doresc o schimbare de peisaj sau să evadeze din aglomerația orașului, nimic nu este mai potrivit decât un weekend liniștit și romantic la munte. Aici există o mulțime de activități distractive pe care le puteți face, cum ar fi schi sau snowboard.

Dacă sporturile de iarnă nu vă atrag prea tare, puteți rămâne la simpla distracție de a face un om de zăpadă sau de a vă bate cu bulgării de nea. Din fericire, la hotel vă poate aștepta un meniu excelent, o ședință la spa sau pur și simplu intimitatea camerei voastre.

4. O raită prin oraș

Un alt mod în care puteți petrece Ziua Îndrăgostiților Sf Valentin este de a vizita orașul și locații noi în care nu ați mai fost încă. Această idee se potrivește mănușă cuplurilor care sunt împreună de 1 sau 2 ani și caută să experimenteze lucruri noi. Puteți alege o cafenea nouă dintr-o parte a orașului în care nu ați mai fost, puteți merge la o piesă de teatru sau la o seară de karaoke.

5. Apus de soare cu vin și ciocolată

Pentru asta, alegeți o locație romantică: poate să fie un hotel cu vedere la mare sau o terasă largă cu o vedere spectaculoasă. Deschideți o sticlă de vin și o cutie cu bomboane de ciocolată în așteptarea momentului perfect în care cerul va deveni roșu aprins. Când se întâmplă acest lucru, îmbrățișați-vă și împărtășiți acel sărut pasional mult așteptat. Simplu, de efect și de păstrat în suflet, cu emoție.

6. Pune de o petrecere în stil grecesc

Aceasta este o altă activitate creativă pentru cuplul care preferă să rămână acasă de Valentine’s Day. Ideea este de a organiza o petrecere privată în stil antic grecesc, deopotrivă distractivă și erotică. Poți decora încăperea cu boluri mari de struguri și viță de vie artificială. Aruncă ici și colo niște cearceafuri albe și asigură-te că este vin suficient. Purtați doar cearceafuri înfășurate pe corp sau altceva lejer și aprindeti spiritul grecesc cu niște vin roșu bun. Poți să aduci la petrecere niște jocuri erotice și accesorii de vin sofisticate, cum ar fi un aerator, decantor, termometru de vin etc.

(P) 10 idei senzaționale de a petrece Valentine's Day, Ziua Îndrăgostiților

 7. Patinaj pe gheață

Nu trebuie să uităm că Valentine’s Day pică într-o luna de iarnă, un moment potrivit să mergeți la patinaj. Există ceva tare romantic în ceea ce privește patinajul împreună – poate faptul că veți sta foarte aproape unul de celălalt, poate distracția și explozia de râsete (mai ales atunci când unul din voi se va dezechilibra și se va agăța de celălalt ca să nu cadă).

8. O plimbare în natură

Plimbările în natură aduc multe beneficii de sănătate, dar de această dată veți vâna o priveliște frumoasă și un loc în care să fiți singuri. Toate acestea crează o emoție aparte. Puteți închiria o cabană departe de oraș și vă puteți aventura în explorarea împrejurimilor vitrege. Acesta este un mod ingenios de a condimenta un pic lucrurile și de a vă îndepărta de atmosfera apăsată și stresantă a orașului.  

9. Ferecați ușile, opriți telefoanele și petreceți în casă

Doar voi doi. Decorați casa după bunul plac și explorați o mulțime de fantezii. Pregătiți o mulțime de gustări și băuturi, perne și paturi pe podea, un duș cu aburi, o masă romantică, un film bun și apoi o noapte perfectă în dormitor. De asemenea, puteți organiza o secțiune de cocktailuri, cu o mulțime de fructe, condimente și rețete interesante.

O altă alternativă ar fi să creați un picnic indoor, cu șiraguri de luminițe, șampanie și aperitive gustoase.

10. Săriți cu coarda elastică

E o nebunie să faci bungee jumping de Valentine’s Day, dar asta poate fi cea mai trăsnită și de ținut minte zi a îndrăgostiților. Este o idee care se potrivește foarte bine cuplurilor care au o relație de mai mulți ani și care caută lucruri noi și amuzante, pe care să le facă împreună. Bungee jumping-ul este o activitate distractivă, plină de trăiri neașteptate, pentru ambii parteneri. Adrenalina poate deveni cel mai intens afrodisiac.

Apreciază orice

Euforia Valentine’s Day ne poate împinge să ne creem o mulțime de fantezii. Cu toate acestea, chiar dacă ai petrecut ultimele 2 – 3 săptămâni visând cu ochii deschiși la o cină romantică pe un iaht alături de partenerul tău sau la o plimbare cu balonul într-o țară îndepărtată, apreciază și simplul gest de a primi cadou un ursuleț de pluș.

Ziua Îndrăgostiților poate deveni un pic stresantă, mai ales pentru anumiți parteneri. Cu toate acestea, ar trebui să apreciezi orice mic efort. O să te simți mai  bine, iar partenerul tău va fi bucuros că te are alături.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter