(P) 4 reguli pentru un outfit casual cu personalitate

De unica, pe

Casual reprezintă un termen împrumutat de la americani, care desemnează un stil vestimentar caracterizat prin lejeritate și degajare. Ca orice alt stil de îmbrăcăminte, acesta are câteva trăsături distincte și itemuri cheie prin care se remarcă. Totuși, pentru ca este un stil versatil, care are numeroși adepți, casual este un dress code ce te poate duce în plasa monotoniei.

Dacă ești pasionată de modă sau dacă vrei, pur și simplu, să porți tot timpul ținute stilate, care îți pună în evidență atuurile fizice și să-ți reflecte felul de a fi, atunci nu ar trebui să ratezi acest articol. Astăzi aflăm împreună care sunt cele 5 reguli pentru crearea unor outfituri casual cu personalitate!

#1. Asortează culorile inteligent

Asocierea culorilor care contrasteaza este unul dintre secretele pe care le poti pune in practica pentru a crea tinute casual iesite din anonimat. Nu ne referim aici la realizarea unor constraste puternice, ci mai degrabă la alegerea unor combinații inteligente de nuanțe. De exemplu, o ținută casual pe care o poți purta și la birou dar și la o plimbare prin mall sau la o ieșire la cafea este compusă dintr-o cămașă albă, simplă, și o pereche de pantaloni chino maro. Dacă preferi jeanșii, înlocuiește modelul chino cu blugi bleumarin închis și vei obține un efect similar!

Combinația alb-negru este, de asemenea, una cu care nu poți da greș!

#2. Apelează la trucuri de stil

Spuneam ceva mai devreme că stilul casual emană o anumită degajare. Așadar, data viitoare când vrei să porți o astfel de ținută, apelează la un truc simplu, dar care te va ajuta, cu siguranță, să te remarci în mulțime: Rulează-ți mânecile de la piesele vestimentare cum ar fi cămășile, bluzele sau chiar hanoracele.

Aceeași regulă rămâne valabilă și în cazul jeanșilor, care pot dezvălui într-un mod chic glezna sau noua ta pereche de încălțări!

#3. Păstrează o linie simplă

O ținută casual este extrem de reușită atunci când păstrează o linie simplă. Termenul casual definește toate acele obiecte vestimentare care se potrivesc unor ocazii obișnuite, de rutină. Pentru a-ți forma un stil casual ca la carte, investește în haine simple, atât din punct de vedere cromatic cât și în ceea ce privește accesorizarea. Camașa albă, jacheta din jeans, pantalonii negri și topurile uni sunt doar câteva dintre piesele-vedetă ale stilului casual. Nu uita nici de încălțăminte și optează pentru un model de pantofi foarte potriviți pentru stilul casual: https://www.epantofi.ro/skechers.html.

#4. Adaugă elemente

Orice outfit poate fi pus în valoare de accesoriile potrivite. În cazul stilului casual – despre care spuneam ceva mai devreme că poate deveni tricky tocmai din cauza simplității sale – e important să adaugi elemente care aduc „sare și piper”. Poate fi vorba despre un ceas scump, de o geantă cu design aparte, sau despre o pereche de pantofi într-o nuanță care să atragă privirile.

Dincolo de aceste reguli, cel mai important este să îți alegi haine care să te pună în valoare. Atunci când te simți bine în pielea ta, acest lucru se va reflecta și în modul în care arăți!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter