(P) 5 moduri inedite să asortezi bocancii la ținutele de vară

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 30 septembrie 2020, 23:34

Stilul personal spune multe despre atitudine și despre îndrăzneală, iar dacă te-ai hotărât să faci o schimbare de stil sau vrei să ai câteva outfit-uri care să iasă din anonimat, încearcă bocancii cu ținutele de vară. Cu siguranță ai luat în considerare această combinație de multe ori, dar n-ai pus-o în practică, gândindu-te fie că este prea complicat, fie că nu ai cu ce să asortezi piesele vestimentare.

Este mai simplu decât credeai să fii îndrăzneață. Iată ce moduri inedite îți propunem, ca să ieși din anonimat și să asortezi creativ bocanii:

Cu fustă 

Aceasta este o ținută-semnătură pe care poți s-o porți cu încredere alături de bocancii de vară. Bocancii sunt versatili și poți să-i asortezi fie cu o fustă scurtă, cu una de o palmă deasupra genunchilor, cu câteva pliuri, fie cu una plisată, lungă, care să ajungă fix deasupra gleznelor. Vei crea un look vibrant, versatil și vei fi cool în club, în oraș sau chiar la festivaluri. 

Cu colanți și o un maieu lung 

Una dintre cele mai cunoscute ținute de vară ce pot fi asortate cu bocanci este cea cu un maieu mai lung și cu colanți. Aceste piese vestimentare se asortează minunat cu o pereche de ghete de damă pe Kalapod.net., chiar dacă sunt colanți tip pantaloni scurți, sau sunt lungi. Vei avea o ținută casual, potrivită pentru momentele în care vrei să ieși cu prietenii, dar este mai degrabă adecvată pentru o zi prin oraș.

Cu pantaloni din piele

Pantalonii din piele pot fi purtați vara, dar nu pe toată durata zilei, ci mai degrabă seara. Pantalonii din piele combinați cu bocancii sunt, de asemenea un look „clasic”,  cu tentă de nonconformism. Asortează-i cu tricoul tău de rockeriță și vei obține un look crazy, plin de personalitate, care va atrage privirile. Te vei simți și confortabil și cool în același timp. 

Cu ciorapi peste genunchi

Ciorapii peste genunchi erau purtați de școlărițele deceniilor trecute la toate școlile de elită din Europa. Acum acești ciorapi au devenit un simbol al independenței și al spiritului liber, iar dacă vrei să-i asortezi cu bocancii tăi preferați și cu o fustă scurtă, vei reuși să creezi un look cu care vei ieși cu siguranță din tipare. Acesta este un outfit pentru extrovertita din tine.

Cu o cămașă oversized

Cămășile reprezintă expresia eleganței. Cele de tip office au o aură bărbătească, efervescentă și au avantajul că sunt foarte versatile și poți să le asortezi la o mulțime de ținute. Dacă, din întâmplare, în garderoba ta se află o cămașă oversized, o vei putea asorta de minune cu o pereche de blugi sau cu colanți sau, de ce nu, cu o pereche de pantaloni de piele, dar bocancii vor pune punctul pe„ i” în acest look.

Încearcă o pereche de bocanci cu multe catarame și vei fi obține o ținută cu atitudine și spirit rebel. Cu o tentă de casual, dar și de eleganță, cămașa oversized și bocancii sunt o alegere atipică, dar reușită.

Dacă ai crezut că ținutele cu bocanci sunt greu de asortat mai ales în lunile de vară, încearcă unul dintre cele cinci moduri inedite pe care ți le-am propus și vezi care se potrivește cel mai bine stilului, dar și atitudinii tale.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter