(P) Alege stilul boho în acest sezon!

De Unica.ro, pe

Fiecare femeie își dorește să fie unică și alege haine menite să o pună în valoare. Stilul boho, revenit în prim plan în acest sezon este caracterizat prin fuste și rochii lungi, bluze etnice sau bijuterii din lemn și broderii. Stilul bohemian este mai mult decât o tendință în modă, fiind o cultură în sine, strâns legată de moda hippie a anilor ’60-’70.  Stiliștii brandului IIANA ne propun câteva ținute ideale pentru un look bohemian.

Fustele boho sunt piese spectaculoase ce pot fi purtate atât vara cu sandale, cât și toamna cu bocanci, tricou și jachetă de blug. Realizate din materiale de calitate, cu motive etnice / geometrice sau florale, precum și volane ample croite în cloș, fustele IIANA avantajează toate tipurile de siluete.

  1. Fusta Boemian realizată din vâscoză imprimată cu motive etnice este ideal de asortat atât cu cămașă denim, cât și cu o ie tradițională.1. IIANA
  2. Fusta Rapsodia de vară este creată din vâscoză imprimată cu motive florale, are 3 volane ample, croite pe cloș și încretite, se prinde în talie cu bentită elastică.2. IIANA
  3. Fusta Boho – Folk este o piesă spectaculoasă ce nu trebuie să lipsească din garderoba femeii pasionate de fashion. Motivele etnice imprimate dau un plus de unicitate creației.3. IIANA
  4. Fusta lungă cu volane este potrivită unei ținute boho. Cu 3 volane croite în cloș și prinsă în talie cu o bentiță elastică, fusta avantajează toate tipurile de siluete. De asemenea, este o creație veselă și practică, perfectă pentru zilele însorite.4. IIANA

Rochiile boho sunt și ele extrem de apreciate în acest sezon, putând fi ușor de adaptat unei ținute urbane. Ele pot fi purtate atât la o petrecere cu tematică, cât și la alte evenimente dacă sunt corect accesorizate. Modelele sunt create special pentru femeia care își dorește o alternativă la stilul tradițional.

  1. Rochia cu trenă etnic – chic este realizată din vâscoză imprimată cu motive etnice, croiala poartă linia corpului, iar mâneca 3/4 este ușor încrețită pe umăr. În partea din față, rochia are un volan bigat stil jabou care formează o trenă pe spate.

    5. IIANA

  2. Rochia din mătase chic – bouchet este realizată din mătase naturală, imprimată digital în culori pastelate. Creația are un design spectaculos și o croială elegantă și feminină.

    6. IIANA

  3. Rochia boho batik albastră este confecționată din vâscoză fină cu imprimeu de batic floral. Are o croială amplă cu două pliuri frontale pentru a crea efectul de alungire a siluetei. Rochia poate fi găsită și pe culoarea roșie.

    7. IIANA

  4. Rochie maxi bohemian buchet este o altă creație spectaculoasă și îndrăzneață potrivită femeii moderne.

    8. IIANA

  5. Rochie lungă boho – glam este o piesă spectaculoasă, practică și versatilă, care poate fi purtată cu ghete sau cizme, dar și cu sandale.

    9. IIANA

  6. Rochia maxi rapsodia de vară poate fi o altă piesă de rezistență din garderoba fiecărei femei. Confecționată din vâscoză fină imprimată cu model floral, rochia are o croială amplă cu două pliuri frontale pentru a crea efectul de alungire a siluetei.

    10.. IIANA

  7. Rochia lungă boemian stilizată cu motive etnice geometrice pe fond roșu are un imprimeu etnic spectaculos. Croiala este una lejeră ce avantajează toate tipurile de siluetă.

    11. IIANA

  8. Rochia Ileana Cosanzeana este confecționată din stofă subțire de vâscoză și jacquard etnic țesut cu motive tradiționale românești. Este cambrată în talie și evazată în clini în partea de jos. Pe spate, rochia este reglabilă cu șnur și are căpțuseală detașabilă.

    12.IIANA

Despre IIANA:

IIANA este un brand recunoscut și apreciat pentru modelele etnice tradiționale cusute manual, cât și pentru cele neoetnice, creații ce pot fi purtate la birou, la ieșirile cu prietenii și în diferite ocazii speciale, precum nunți  și alte evenimente tradiționale. Colecțiile prind viață în urma pasiunii designerilor pentru frumos și tradiție. Produsele se găsesc în shopul online www.iiana.ro, dar și în cadrul showroomului din București.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter