(P) B-mall propune ținuta ideală pentru un cocktail party

De unica, pe Ultimul update Joi, 16 mai 2019, 14:45

B-mall, magazin online dedicat ție și familiei tale, vine cu o gama largă de branduri producatare a mii de produse vestimentare. În cadrul shop-ului online vei găsi o muțime de categorii specifice de produse, existând șanse foarte ridicate să găsești, cu ușurință, exact ceea ce îți place. Locul preferat al fashionistelor și al pasionaților de shopping, aici găsești o mulțime de produse care să îți complimenteze frumos garderoba.

De la accesorii femei, până la îmbrăcăminte, încălțăminte și articole sportive, b-mall îți oferă ceea ce îți dorești. Mai mult, aici vei găsi un număr remarcabil de modele de încălțăminte și accesorii, atât pentru bărbați și femei, cât și pentru copii. Boutique Mall este alegerea potrivită atunci când dorești să realizezi o ținută de la cap la coadă, indiferent de evenimentul la care participi.

Fie că dorești să te îmbraci casual, office sau elegant, în cadrul magazinului online vei găsi produse care să se potrivească cererilor tale. Plus, magazinul a creat toți pașii necesari pentru ca întreaga ta experiență de shopping să fie una cât mai relaxantă. Însă mai mult decât atât, shop-ul este o destinație perfectă de unde poți alege cadouri fie pentru tine, fie pentru cei dragi: „Boutique Mall poate fi locul ideal din care poți alege cadouri pentru cei dragi, personalul nostru fiind atent la întrebările pe care le ai referitoare la un produs anume. Un alt ajutor în documentarea ta poate fi blogul B-mall, de unde poți afla diverse informații și tendințe vestimentare!” spune un reprezentant B-mall.

„Te așteptăm la bordul magazinului nostru pentru a face alegerile cele mai bune în materie de shopping online! BoutiqueMall oferă transport gratuit la cumpărături de peste 150 lei, în magazinul nostru fiind inexistentă noțiunea de comandă minimă!” Așa că nu mai sta pe gânduri și dă startul la shopping.

Cum să alegi pantofii ideali pentru o petrecere?

Oricine știe cât este de dificil a alege o pereche de pantofi în tonul petrecerii ce urmează. B-mall are o mulțime de produse de unde să alegi. Dar pentru ca întreaga experiență de shopping să fie cu adevărat una de neuitat, specialiștii te ajută să îți alegi pantofii de care ai nevoie, indiferent care ar fi ocazia la care trebuie să participi.

De la balerini, la sandale, la pantofi sport și până la cizme de damă, gama variată de produse pe care b-mall ți-o oferă este una generoasă. Te pregătești pentru un cocktail party și nu știi ce pantofi să alegi? Fii fără griji, pentru că experții au pregătit câteva sfaturi potrivite pentru tine!

În timp ce evenimentele speciale sunt un motiv de bucurie, dar și de anxietate, alegerea îmbrăcămintei poate fi destul de stresantă, mai ales dacă există și un dress code. În general, un cocktail party cere ca femeile să se îmbrace cu o rochie care să se termine deasupra sau în dreptul genunchilor. Bineînțeles, rochia trebuie asortată la o pereche de pantofi cu toc înalt. Ideal pentru a adăuga un aspect sofisticat look-ului, tocurile în nuanțe neutre, negru sau nud sunt perfecte pentru o astfel de ocazie. Alege între sandale sau stiletto, pantofi care îți vor face întreaga ținută să strălucească. Alternativ, poți alege o rochie simplă și pantofi îndrăzneți și accesorii sofisticate, totul pentru a crea un fashion statement.

În speranța că cele menționate au fost cu folost, cele interesate pot descoperi totalitatea opțiunilor vestimentare în portofoliul magazinului online menționat – b-mall.ro, dar și pe bulevardul Iuliu Maniu 53, Sector 6, București.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter