(P) Beneficiile laserului CO2 pentru incontinență urinară

De Unica.ro, pe

Pierderea involuntară de urină este un subiect tabu pentru multe persoane. Fără a fi o problema gravă de sănătate, incontinența urinară de efort sau de stres afectează calitatea vieții și încrederea de sine a pacientelor.

Principalele cauze ale incontinenței urinare

Incontinența urinară, se declanșează atunci când apare o slăbire a mușchilor pelvini care susțin vezica și care controlează fluxul urinar. De cele mai multe ori, incontinența urinară este asociată cu înaintarea în vârstă, însă ea poate să apară din mai multe cauze: excesul de greutate, constipația, intervenții chirurgicale, infecții ale tractului urinar, diabet, ca urmare a statului excesiv în frig sau în poziții incomode pe scaun, sau după naștere.

Statisticile arată că incidența incontinenței urinare este mai frecventă la femeile care au născut pe cale naturală decât la femeile care au apelat la operația de cezariană. 

Incontinența urinară  nu este o boală în sine, ci un simptom care anunță o disfuncție a vezicii urinare. Trebuie precizat un element important. Incontinența urinară nu poate fi prevenită, ci doar tratată imediat ce apar primele simptome.

Cum poate fi diagnosticată incontinența urinară?

În cele mai multe cazuri, diferite tipuri de incontinență urinară pot fi diferențiate prin intermediul așa-numitului diagnostic de bază. Nu vă feriți să discutați cu un medic generalist sau un specialist despre problema dumneavoastră. Ei au experiență în abordarea acestui tip de problemă. Măsurile terapeutice adecvate pot fi inițiate după aceea.

(P) Beneficiile laserului CO2 pentru incontinență urinară

Ce metode de tratament sunt disponibile pentru incontinența urinară?

Tratamentul specific al incontinenței urinare depinde de tipul acesteia.

Dacă aceste măsuri terapeutice nu sunt suficiente pentru tratamentul incontinenței urinare, un rezultat excelent poate fi obținut prin intervenții non-chirurgicale, pe bază de tehnologie laser.

Laserul CO2 de la Candela Medical , folosit de echipamentul etalon în medicina-estetică CO2RE Intima, are aprobare FDA pentru tratamente din sfera dermatologiei, ginecologiei și chirurgiei plastice, și reprezintă un standard mondial de calitate pentru rejuvenare vaginală.

La ce putem folosi laserul CO2?

Laserul CO2 are aplicabilitate și în ginecologie, putând trata laxitatea vaginală și incontinența urinară dar și în chirurgie clasică, fiind folosit ca un bisturiu de nouă generație.

Totodată laserul fracționat CO2 poate fi folosit la eliminarea ridurilor, refacerea texturii cutanate, eliminarea petelor și diminuarea porilor măriți. Este gold standard-ul pentru tratamentele de rejuvenare facială.

(P) Beneficiile laserului CO2 pentru incontinență urinară

CO2RE Intima – alegerea excelentă pentru soluționarea incontinenței urinare

Echipamentul CO2RE Intima este dotat cu un modul special de Rejuvenare Vaginală – Intimă: fiind cel mai modern și eficient aparat non-chirurgical de pe piață pentru rejuvenare vaginală, rejuvenarea vulvei, tratarea incontinenței urinare și pentru tratarea unor probleme asociate cu menopauza. 

Procedura în cazul tehnologiei laser CO2 – este extrem de igienică – folosește aplicatori sterili și de unică folosință, dar este și foarte rapidă (durata medie a intervenției este de 10-15 minute), fără sângerări, dar și cu un grad mare de confort – nici macar nu necesită anestezie. În plus, imediat după vă puteți întoarce la activitățile zilnice.

Un alt beneficiu pe care îl oferă echipamentele laserul CO2 precum CO2RE Intima este lipsa efectelor secundare, în paralel cu apariția rezultatelor la scurt timp post-procedură. Astfel, începând cu următoarele săptămâni post-procedură veți obseva o îmbunătățire semnificativă a calității țesutului vaginal, alături de fermitate și tonus ridicat. După caz, vă veți bucura de estomparea discromiei locale, de eliminarea uscăciunii, a incontinenței urinare și de îmbunătățirea calității vieții sexuale. Eficiența maximă a unui tratament de rejuvenare vaginală cu laser CO2 este atinsă atunci când țesutul este regenerat complet, după aproximativ 6 luni.

(P) Beneficiile laserului CO2 pentru incontinență urinară

Unde puteți efectua un astfel de tratament, în România?

Există numeroase locații specializate în rejuvenare vaginală, însă ceea ce trebuie să știți este că o astfel de procedură poate fi realizată doar de către un medic. Calitatea tratamentului se reflectă, de asemenea, și în metoda aleasă.

Una dintre locațiile care garantează încredere, siguranță, un personal specializat, dar și rezultate pe măsură este Anisia Skin & Laser Clinic din Ploiești . Aici puteți beneficia de eficiența sistemului laser CO2RE – nu numai pentru o procedură de rejuvenare intimă, prin aplicatorii săi dedicați, dar și pentru tratamente non-invazive de rejuvenare facială – prin puterea laserului CO2 a aceluiași echipament.  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter