(P) Boots sau totul despre ghetele must- have ale noului sezon

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 25 septembrie 2020, 18:12

Începutul sezonului rece vine la pachet cu cea mai mare fashion dilemma de până acum: ce vom purta în această toamnă-iarnă depinde mai puțin de tendințe și mai mult de ceea ce ne rezervă viitorul. Între lucrul de acasă în haine comode, visuri de city-break și dorința de socializare cu stil, un lucru rămâne cert- bocancii și ghetele fără toc vor face legea străzii și  DEICHMANN îți prezintă  ghidul de sezon pentru a alege perechea potrivită. 

Bocancii și botinele, numite generic “boots” pe catwalk, marchează  momentul în care ne luăm rămas bun de la sneakers cu design elaborat și începem să ne bucurăm de noile tendințe minimal- simplitatea studiată a acestor încălțări adaugă un strop de coolness oricărei ținute de toamnă- fie că ai ieșit în parc cu cățelul sau la cel mai chic eveniment din oraș. Style tip: gleznele rămân mereu la caldură, departe de ochii audienței. Shopping plăcut!

Urban boots – Casual sau eleganți, cu capse & șireturi de alpinist, din piele sau velur, ghetele înalte sunt cea mai bună alegere pentru un outfit ce conține denim sau lână în orice proporție. Începe să inveștești și în sosete ce depășesc linia gleznei și asortează-le cu ghetele preferate!

Combat boots– Numiți și bocanci sau anfibes, au depășit de mult destinația condițiilor climatice incerte pentru a urca în topul preferințelor stiliștilor. De la shorts la costume în două piese, sunt alegerea câștigătoare pentru un outfit bine structurat. Sezonul următor se vor purta înclusiv cu ținute sartoriale de vară, așa că investește din timp în varianta all back!

(P) Boots sau totul despre ghetele must- have ale noului sezon

Chelsea boots– ne întoarcem în anii ’80 când moda disco- grunge cucerea lumea bună a cluburilor de noapte și primii “tractorași” apăreau în pictorialele de modă din reviste. Varianta Chelsea cu talpă XXL robustă se întoarce în garderoba noastră și va rămâne pentru câteva sezoane. Poartă acest model cu un chubby coat colorat din blană ecologică – pentru a le îndulci lookuu-  sau cu o geacă de piele cu capse pentru a le maximiza potențialul de a face impresie.

Texas boots– Louis Vuitton îi readuce anul acesta în lumina reflectoarelor alături de rochii-cămașă și fuste cu volane și la nivel mondial începe o nouă poveste de dragoste între ghetele de cowboy și fashionistas. Găsești o variantă în fiecare vitrină, însă noi te sfătuim să optezi pentru cei cu formă masculină și inserții de piele colorată.  

Descoperă întreaga colecție DEICHMANN în magazine și online, pe https://www.deichmann.com/RO/ro/shop/welcome.html

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter