(P) Cadouri speciale din argint de la BeSpecial.ro

De Unica.ro, pe Ultimul update Sâmbătă, 12 octombrie 2019, 11:37

Anul 2019 se apropie de marele final. In curand, va trebui sa pregatim lista cu cadouri de Craciun. Si este imposibil ca pe lista noastra sa nu fie si o femeie speciala. Fie ca este vorba despre o prietena, mama, sora sau fiica, la fel ca in fiecare an sau de fiecare data cand este o ocazie deosebita, trebuie sa ne pregatim cu un cadou frumos, pe care acea femeie sa il iubeasca din prima clipa.

Cred ca veti fi de acord cu faptul ca orice femeie iubeste bijuteriile de argint. Si pentru ca magazinul BeSpecial.ro stie acest lucru, in acest sfarsit de an s-a pregatit temeinic cu o noua colectie de bijuterii argint, la preturi de exceptie. In plus, le puteti achizitiona chiar incepand din aceasta luna pentru ca, daca spunem octombrie, spunem Black Friday! Reducerile vor fi multe, la o gama diversificata de produse, nu doar la bijuterii din argint, astfel incat va fi usor sa alegeti cat mai multe cadouri femei.

De ce iubesc femeile bijuteriile din argint?

Bijuteriile din argint le ajuta sa isi evidentieze eleganta, rafinamentul, precum si stilul. De aceea, aceste obiecte sunt intotdeauna o idee grozava de cadou. Ca bonus, bijuteriile de argint sunt perfecte pentru ca sunt frumoase, pretioase, versatile si nu e nevoie de un buget exorbitant pentru a achizitiona o anumita piesa.

Care sunt cele mai recomandate bijuterii pentru cadou?

Asa cum am mai spus, bijuteriile din argint, in special pentru femei, reprezinta un semn distinctiv, un stil de viata real, asa ca a opta pentru un astfel de cadou inseamna a demonstra ca va pasa cu adevarat de persoana careia i le oferiti. In mod clar, in spatele fiecarui cadou exista un sens. Din acest motiv, pentru a alege bijuteria din argint perfecta, trebuie sa va bazati mai ales pe personalitatea femeii.

Iata cateva idei:

1 – Cercei din argint cu surub, pe lobul urechii. Sunt cercei deosebit de apreciati de toata lumea. Indiferent de varsta, fie ca este vorba de o adolescenta, fie ca este vorba despre o doamna trecuta de a doua tinerete, acest tip de cercei pot fi purtati fara probleme. Sunt cercei eleganti, minimalisti, incrustati cu pietre sau doar din metal, disponibili intr-o gama larga de modele. In plus, acest tip de cercei nu costa mult, indiferent de modelul ales. In cazul in care doriti sa alegeti ceva pretios, va recomandam o pereche de cercei din argint cu sticla de Murano – un cadou clasic si de succes!

2 – Inel cu piatra, reglabil. Un inel este oricand o bijuterie foarte sugestiva si de lux. Inelele au reprezentat mereu acele cadouri binevenite, mai ales in anumite ocazii. Piatra inelului este bine sa fie aleasa in functie de personalitatea femeii careia ii va fi destinata bijuteria sau de caracteristicile pietrelor. De asemenea, piatra unui inel poate fi aleasa in functie si de zodia doamnei sau domnisoarei respective. De ce inelul trebuie sa fie reglabil? Recomandam acest tip de inel din argint pentru ca nu cunoastem intotdeauna circumferinta degetului si pentru a nu cumpara un inel prea mare sau prea mic.

(P) Cadouri speciale din argint de la BeSpecial.ro

 3 – Bratara din argint tenis. La fel ca inelul, bratara tenis este un cadou sugestiv si recomandat pentru orice femeie. Asta pentru ca acest tip de bratara se mai numeste si “eternity bracelet” (bratara eternitatii). Aceasta bratara este compusa dintr-un rand de pietre pe un cadru flexibil. La BeSpecial.ro sunt disponibile foarte multe modele de astfel de bratari. Cele mai clasice sunt bratarile tenis din argint cu zirconii albe. Acestea reprezinta cadouri binevenite, cu orice ocazie.

(P) Cadouri speciale din argint de la BeSpecial.ro

4 – Cercei din argint cu perle. Nu exista nimic mai potrivit, mai ales pentru o femeie trecuta de a doua sau a treia tinerete, decat o pereche de cercei din argint cu perle. Perla este un simbol de neegalat si de necontestat al clasicului si elegantei. Perla se poate asorta la absolut orice, fiind o dovada absoluta a rafinamentului. Pentru ca orice femeie trebuie sa aiba in caseta cu bijuterii cel putin un set de bijuterii cu perle, iar cerceii sunt, de departe, cap de afis pentru ideile de cadouri. 

5 – Bratarile din argint cu talismane sau charmuri. Sunt, probabil, cele mai in voga tipuri de bratari, perfecte pentru a fi daruite unei prietene sau fiicei. Sunt cool, tineresti si au o insemnatate aparte, in functie de charmul folosit. In plus, se pot adauga si alte talismane. 

Pentru mai multe modele, inspiratie si idei de cadouri, puteti accesa site-ul BeSpecial.ro.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter