(P) Cât costă un implant dentar la Dental Premier?

De Unica.ro, pe

Implantul dentar este sugerat la ora actuală de medici stomatologi ca fiind singura soluție de substituire a unuia sau a mai multor dinți. Arată și se comportă identic cu dinţii naturali. Cum totul se rezumă la bani, prima grijă și poate una dintre cele mai frecvente, se referă la costuri. Serviciile de implantologie diferă din punct de vedere al prețului, însă ține de complexitatea cazului și de tipul de implant.

Dental Premier pune un semn de egal între serviciile stomatologice și standardele moderne 

Atunci când intenția este de a reface dantura, nu trebuie să existe compromis. Vorbim în același timp de sănătatea orală, dar și de siguranța unei investiții care merită. Dental Premier este singura clinică din țară ce a devenit centru de excelență DENTSPLY SIRONA, cunoscut liderul mondial în tehnologie dentară! Grație medicilor specializați în stomatologie modernă, serviciile oferite sunt cele de top High Tech Dentistry.

Mai mult decât atât, la capitolul implanturi dentare Dental Premier deține și aici servicii unice și avantajoase. Sub deviza „dinți într-o zi”, pacienții care au puțini dinți pe arcadă sau chiar deloc pot avea parte de o lucrare completă în aceeași zi – implanturi și în maximum 24 de ore și o lucrare fixă, temporară, graţie căreia pacientul poate mânca şi zâmbi normal pe toată durata tratamentului.

Prețurile diferă în funcție de tipul de implant și de numărul de implanturi necesare. Astfel de informații sunt explicate și detaliate și în cadrul paginii oficiale, dentalpremier.ro. Sunt mai multe variante, în funcție și de planul de tratament recomandat de medicul specialist. Ne putem aștepta însă ca un implant să aibă un cost între 2500 și până la 4000 de lei. 

Cât costă un implant dentar pentru toată arcada?

Cei care au puțini dinți viabili ce mai pot rămâne pe arcadă,  pot să beneficieze de lucrări dentare fixe cu 4 sau 6 implanturi per arcadă. La Dental Premier prețurile sunt avantajoase și pentru că o singură ședință rezolvă toate implanturile necesare, dar și pentru că datorită tehnologiilor folosite, pacientul are parte de rapiditate în execuția unei lucrări complete şi de vindecare accelerată cu PRGF.

Implanturile sunt din titan, materialul 100% biocompatibil asigurând integrarea perfectă, fără risc ca organismul să respingă implantul. Sistemele de implanturi Fast&Fixed Bredent, FastSmile Inno si All-on-4 /All-on-6 Nobel Bicoare la care apelează medicii de la Dental Premier sunt totodată economice pentru că nu va mai fi necesară adiţia de os sau sinus lifting sau proceduri repetate, intervenții multiple pentru a realiza implanturile. O singură ședință poate rezolva toate implanturile.

4 implanturi și o lucrare fixă provizorie pot costa 15000 de lei, urmând ca după maximum 3-6 luni de la intervenție să fie realizată lucrarea fixă definitivă, urmând și o a doua tranșă a lucrării. Avantajul este și acesta, al faptului că plata se va realiza în două etape, iar intervalul dintre acestea depinde de vindecare, de osteointegrare.

Cât costă un implant nu este relevant dacă ne referim doar la implantul în sine, cel care se va insera în urma procedurii. Acestuia i se adaugă și bontul, atașat de implant și coroana dentară care să facă implantul să arate ca dintele natural. Mai cu seamă când sunt necesare mai multe implanturi, costurile despre care pacientul se interesează sunt mai degrabă cele ce țin de toată lucrarea, per arcadă.

Cât rezistă un implant dentar?

Implantul dentar este durabil și sigur, stabil, rezistent. Cu ajutorul implanturilor pacientul poate muşca, mesteca, la fel ca în cazul dinților naturali. Dacă implantul este unul de calitate, atunci poate rezista ani de zile. Investiția este deci una de durată, care merită, având în vedere că implantul restabilește toate funcțiile dentiției. În plus, este o schimbare majoră din punct de vedere estetic. Un singur dinte lipsă determină şi pe cei de lângă să se mişte, să îşi modifice poziţia, înseamnă o lipsă care jenează şi îl face pe pacient să fie mai rezervat când vorbeşte sau zâmbeşte. 

În ceea ce privește implantul dentar realizat la Dental Premier acesta vine la pachet cu garanția că medicii sunt specialiști, cu experiență de peste 10 ani. Cazuri dintre cele mai complicate își găsesc rezolvarea aici. Față de proteze sau punți dentare, orice altă abordare în comparație cu implantul dentar nu poate egala cu beneficiile și avantajele procedurii. Detalii despre acestea regăsim și în cadrul paginii oficiale. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter