(P) Ce genți porți iarna aceasta pentru apariții chic

De unica, pe

Nu există o regulă a ceea ce să porți nici acum nici în orice alt sezon. Porți ce te inspiră, porți ce ți se potrivește. Și pentru că într-o lume dictată de tendințe și de sfaturi de modă te simți copleșită de opțiuni, oferă-ți libertatea de a alege altfel. Magazinul Zevo te inspiră și indiferent ce tip de geantă ai dori, vei regăsi aici un univers al genților. Desigur, una potrivită pentru fiecare abordare stilistică, de la office la elegant, chic, casual și așa mai departe.

Zevo, un reper ca de fiecare dată

Zevo este de ceva vreme un brand românesc solid. Cine a trecut pragul magazinului fizic, poate spune cu certitudine că aici este universul pasionatelor de genți. Vei găsi colecții de genți moderne, lucrate cu grijă, cu măiestrie și în detalii ce te vor impresiona negreșit. Toate gențile, parte din colecțiile Zevo, sunt din piele naturală, fabricate în Italia.

Cu fiecare lansare a unei noi colecții, Zevo vine cu stiluri noi ce lansează trenduri, sunt modele care te provoacă stilistic practic. Ar fi bine să pornești de la ideea că nu ai niciodată prea multe genți, astfel încât la Zevo vei găsi modele interesante de fiecare dată. Chiar și când ești conservatoare și cu gusturi clasice, aici vei găsi mereu ceva inedit să adaugi garderobei tale.

Special create pentru tine, femeia ZEVO

Deviza acestui brand se concentrează în principal pe purtătoare, pe farmecul feminin și în numele acestuia aduce în prim plan eleganţă, căci de asta are nevoie orice femeie, precum și stilul practic. Mai concret, Zevo definește femeia prin Zâmbetul pe care îl poartă sau ar trebui să îl poarte pe buze, prin Energie, Valoare și Optimism, adică altfel spus ZEVO – aceasta este esența brandului. Ori ceea ce creează înseamnă negreșit genti de dama, un concept original, stiluri trendy și chic. Iată și câteva dintre minunățiile regăsite la Zevo, fie că vorbim despre magazinul fizic sau cel online:

Genți office

Dacă credeai că stilul office este sobru, că se referă doar la simplism și look mohorât, te înșeli. Gențile office de la Zevo dau dovadă de versatilitate. Practic, provocarea aici este de a da un twist ținutelor office și a le anima cu o geantă altfel.  

Culori atractive, texturi pe măsură, precum și detaliile de design bine alese sunt împreună un cumul de factori ce fac din orice tip de geanta din piele naturala o apariție unică. Încearcă spre exemplu geanta cu inserții de blană de ponei sau cea cu blană animal print. Dacă ești și mai îndrăzneață de atât, poti opta, de ce nu, pentru o geantă din blană naturală, poate chiar multicoloră.

De ce astfel de propuneri? De ceva vreme încoace asistăm la antiteze stilistice ca la o modă, un fenomen ce continuă să ne surprindă. Așadar, îndrăznește să faci combinații atipice, un mix în care geanta poate fi vedetă. În viziunea Zevo, gențile office includ și animal printuri, cum ar fi print-ul de șarpe sau crocodil, deci nu doar culori aparte, ci și texturi pe măsură.

Genți colorate, pentru toate gusturile

Remarcăm în colecția de la Zevo pentru toamnă-iarnă 2019/ 2020 genți tot mai colorate. Sunt un semn că ținutele tale trebuie asortate cu mai multă veselie și expresivitate. Am depășit se pare acea limită cromatică a negrului, geanta preferată de generații de femei. Zevo a creat modele de genți versatile, iar paleta cromatică aleasă este una vastă. De la galben solar la roz, de la roșu intens la bordo, gri sau coniac, aceste exemple sunt doar câteva dintre cele existente. 

Culorile joacă un rol important în viața noastră. De altfel ne și definim stilul prin ele. Așadar, o dată cu alegerea unei genți care să ți se potrivească întru totul, alege și o culoare altfel. Poți pune mai mult în valoare geanta purtată, ca piesă statement. Este până la urmă și cea pe care o expui cel mai mult.

Gențile din piele sunt o investiție până la urmă. Nu o alegi numai din motive practice, din pură necesitate, așadar oferă acesteia statutul pe care îl merită. Este un barometru al eleganței și spune multe despre tine, poate chiar mai multe decât crezi. Exprimă-te prin alegeri de calitate  mai întâi de toate. Zevo îți va asigura și originalitatea modelelor, pentru că aparițiile tale să fie chic de fiecare dată.