(P) Cele mai bune păcănele online inspirate din seriale tv

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 09 decembrie 2020, 13:02

Încă de la sloturile tradiționale de consolă, jocurile inspirate de seriale TV au avut întotdeauna un loc special în inimile amatorilor de gambling. Odată cu apariția constantă a unor spectacole noi, iubitorii de jocuri de noroc au avut la dispoziție și o varietate de sloturi online. Fie că ești amator de sloturi clasice, de tipul Sizzling Hot, sau preferi supereroi, te invităm să parcurgi lista noastră pentru a descoperi care sunt cele mai bune păcănele online inspirate din seriale TV.

Game of Thrones

Atunci când dezvoltatorii de sloturi decid să facă jocuri inspirate din seriale TV, cu siguranță aleg cele mai populare seriale. Fără îndoială, în ultimul deceniu, Game of Thrones se numără printre cele mai iubite producții ale tuturor timpurilor.

Acestea fiind spuse, Microgaming a avut onorurile de a crea sloturi bazate pe celebra serie Game of Thrones, lansată în 2014. Producătorul a creat primul slot GOT în același an, un joc cu o grafică simplă, 15 linii de plată și o mulțime de simboluri speciale.

Cu timpul, Microgaming a reproiectat slotul Game of Thrones pentru a avea o grafică avansată și până la 243 de modalități de a câștiga. Povestea a rămas însă aceeași. A câștiga înseamnă a găsi simboluri GOT, cum ar fi tronul, una dintre cele patru case sau sigla jocului. De asemenea, ai șansa de a câștiga rotiri gratuite, multiplicatori sau un jackpot aleatoriu.

X Factor

Un reality show axat pe muzică, X Factor este extrem de popular pe tot mapanadondul. Fondat de Simon Cowell, spectacolul a câștigat rapid o mulțime de fani de toate vârstele. Grupurile, precum și artiștii solo pot concerta pe scenă, iar concurenții pot fi promovați sau eliminați pe baza performanțelor lor.

Jocul bazat pe show-ul X Factor are 5 role și 20 de linii de plată. Muzica din fundal îi duce pe jucători direct în atmosfera spectacolului, iar ecranul este reprezentat de o scenă iluminată.

Simbolurile sunt toate legate de temele incluse în emisiunea TV, cum ar fi CD-uri, bilete pentru spectacol, microfoane, artiști și sigla X Factor, care este, așa cum era de așteptat, simbolul Wild.

În general, slotul oferă o versiune digitală realistă a spectacolului, iar atmosfera din jurul jocului principal le va permite jucătorilor să experimenteze o atmosferă foarte apropiată de spectacolul real live.

(P) Cele mai bune păcănele online inspirate din seriale tv

Family Guy

Family Guy este serialul de televiziune cunosc și iubit de toată lumea. Acesta este un bun motiv pentru care slotul cu același nume nu face excepție. Personajele acestei celebre emisiuni de televiziune sunt transpuse în simboluri speciale, iar grafica este excepțional de bună. Jocul este dezvoltat de IGT, companie care s-a remarcat prin calitatea excelentă a jocurilor lansate.

Designul jackpotului progresiv face slotul extrem de atractiv, iar utilizatorii se pot bucura de caracteristicile atractive ale rudelor bonus.

Deal Or No Deal

Deal Or No Deal este cel mai cunoscut spectacol din istoria televiziunii, rulat cu succes din 2005 și difuzat în majoritatea țărilor. Este un joc bazat doar pe noroc și răbdare. În spectacol, un concurent trebuie să aleagă o servietă dintr-un total de 26, fiecare cu o valoare ascunsă. Concurentul continuă să joace întregul joc cu servieta respectivă, pe măsură ce celelalte serviete sunt deschise pe rând. În funcție de suma dezvăluită de servietele deschise, jucătorul primește oferte de la un „bancher”, pentru a-i cumpăra servieta. Concurentul poate fie să-și vândă servieta, fie să se joace până la final și să câștige suma ascunsă în servietă.

Slotul se bazează în mare măsură pe spectacolul de joc în sine, simbolul Wild fiind sigla spectacolului. Alte simboluri specifice, ca de exemplu telefonul negru al bancherului, sunt împrăștiate pe tot ecranul.

Jocul este prevăzut cu 5 role și 20 de linii de plată și 3 jackpot-uri progresive masive. Există mai multe bonusuri și multiplicatori tematici. Două dintre cele mai relevante bonusuri includ Bonusul Reel Banker și Bonusul pentru cea mai bună ofertă The Banker, care oferă rotiri gratuite, precum și multiplicatori de până la 20 de ori pariul inițial.

(P) Cele mai bune păcănele online inspirate din seriale tv

South Park

South Park este un sitcom animat apreciat la scară largă drept una dintre cele mai amuzante emisiuni de televiziune. Spectacolul se bazează pe aventurile a 4 personaje, Stan, Kyle, Cartman și Kenny, în orașul fictiv South Park. Tema principală a spectacolului este umorul brut, serialul fiind, de asemenea, notoriu pentru utilizarea limbajului grosolan.

Slotul se bazează în mare măsură pe emisiunea TV și pe personajele sale principale. Ca majoritatea jocurilor furnizare de NetEnt, slotul South Park are 5 role și 25 de linii de plată diferite. Jocul are o caracteristică bonus diferită numită după fiecare personaj principal.

În adevăratul stil South Park, Stan aduce un alt personaj, adică Wendy, pentru a oferi jucătorului simboluri Sticky Wilds. Folosind această caracteristică, un simbol Sticky Wild se afișează pe cea de-a treia rolă și rămâne acolo pentru 2 rotiri gratuite.

Caracteristica bonus Cartman este cea mai simplistă, dar totuși plină de satisfacții. Jucătorul îl conduce pe Cartman prin 8 tufișuri diferite pentru a căuta hippie. În spatele fiecărui arbust se află premii precum multiplicatori și premii în bani. Jucătorul trebuie să evite ofițerul de poliție, deoarece acesta va încheia jocul.

Britain’s Got Talent

Britain’s Got Talent este răspunsul Marii Britanii la American Idol, deși, spre deosebire de acesta din urmă, spectacolul încurajează interpreți din toate domeniile, nu doar cântăreți. Interpreții își propun să impresioneze juriul cu prestații care variază de la comedie la muzică sau diverse alte activități bazate pe talent.

Pe de altă parte, jocul Britain’s Got Talent este un slot video cu 5 role și 20 de linii de plată care surprinde dinamismul și flerul emisiunii TV în detalii uimitoare. Anumite coloane sonore și grafici tematice fac referire directă la emisiunea TV, pentru a oferi fanilor o senzație autentică.

Toate simbolurile bonus sunt elemente specifice spectacolului, cum ar fi dans, muzică, comedie etc. Simbolurile Wild folosesc steagul britanic pentru a indica diferitele valori bonus, în timp ce logo-ul stea reprezintă caracteristică bonus rotiri gratuite .

Cea mai impresionantă caracteristică a acestui slot este „Live Show Bonus”. Acest bonus este declanșat dacă jucătorul aterizează pe 3 simboluri de spectacol pe rolele 1, 3 și 5. Jucătorul este condus într-un mod de joc automat în care intensitatea aplauzelor audienței va crește șansele de a câștiga un mare premiu.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter