(P) Cravată, papion, ceas de mână – cele mai populare cadouri pentru bărbați constând în accesorii fashion

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 06 noiembrie 2020, 15:01

Ce cadouri îi oferi unui bărbat? Indiferent de ocazie – la aniversarea sa, la ziua onomastica, de Crăciun, de Paște sau în orice alt moment din an – se pot alege cadouri preferate de obicei de bărbați, cadouri destul de practice, unele chiar consumabile: băuturi fine, produse fashion, îmbrăcăminte, încălțăminte, parfumuri, seturi de cosmetice, dar și accesorii – poate o cravată, un papion sau un ceas de mână. Acestea din urmă sunt cele mai populare alegeri fashion cu stil, pentru că se potrivesc unui bărbat fără a-i cunoaște măsurile (spre deosebire de momentul în care alegi o cămașă de exemplu, caz în care în mod normal ar trebui ca destinatarul cadoului să poată proba cămașa).

De ce includem ceasurile de mână în categoria de accesorii fashion, alături de articole precum cravata și papionul? În zilele noastre, ora exactă este indicată de o mulțime de gadgeturi și dispozitive din jurul nostru. Aflăm ușor „cât este ceasul” chiar și fără a ne uita propriu-zis la un ceas fizic. Însă ceasul de mână bărbătesc a căpătat tot mai mult utilitate în partea estetică, fiind un accesoriu util pentru ținuta unui bărbat. 

Există modele de ceasuri de mână foarte elegante, potrivite pentru mediul de business, dar și pentru alte ocazii speciale, cât ținuta trebuie să fie la un anumit nivel de rafinament. Se pot alege de asemenea ceasuri casual, la modă, moderne, cool, în tendințele momentului. La acest capitol există numeroase ceasuri bărbătești cu design curajos, revoluționar, unele ceasuri care atrag pur și simplu toate privirile pentru că ies din standarde. Bărbații adoră de obicei să se evidențieze, mai ales cei tineri. 

Oricând rămân totuși la modă și modelele de ceasuri bărbătești de tip ceas clasic. Oricum, clasicul este acum reinterpretat în stil modern, cu doze subtile de design inovator plus materiale mai rezistente – de exemplu sticlă minerală pentru geam, care limitează mult eventualele zgârieturi accidentale.

Cele mai populare cadouri pentru bărbați constând în accesorii fashion pot fi comandate foarte simplu de pe internet. Interesant este că, dacă se caută cadouri din categoria de ceasuri bărbătești ieftine, ceasuri low cost de pe segmentul economic, se identifică ceasuri pentru bărbați care au aspect premium, funcționalitate foarte bună, dar preț incredibil de mic. Un ceas de mână la preț de cravată sau papion? Este foarte posibil, dacă se urmăresc atent campaniile promoționale lansate de magazinele online de ceasuri de mână, accesorii, gadgeturi. 

Un astfel de magazin online pe segmentul economy este PretzMic.ro, cunoscut de foarte mulți ani ca fiind destinația nr. 1 pe internet în materie de ceasuri de mână barbatesti ieftine. Aici se găsesc sute de modele de ceasuri bărbătești cu livrare rapidă din stoc, oriunde în România, ceasuri de mână perfecte pentru a fi oferite cadou. Se pot comanda desigur și ceasuri de damă, disponibile într-o varietate la fel de mare.

Demn de remarcat este faptul că ceasurile de mână sunt mai importante pentru bărbați, căci aceștia nu poartă de obicei brățări sau alte bijuterii. Sunt așadar piese de bază la capitolul accesorii în look-ului unui bărbat. Încă de la popularizarea lor în anii `20 ai secolului trecut, ceasurile bărbătești au contat inclusiv la partea de aspect, oferind o eleganță care nu se demodează niciodată.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter