(P) Creează-ți un look unic și chic în fiecare zi la Belher Beauty Bar

De unica, pe Ultimul update Luni, 09 septembrie 2019, 12:05

Având în vedere cu câtă atenție femeile asortează îmbrăcămintea cu încălțămintea, ce ar fi dacă acest lucru s-ar aplica și în cazul look-ului? Doamnele și domnișoarele își aleg tunsoarea, de exemplu, astfel încât să le pună trăsăturile feței în evidență.

Nici în cazul culorii părului lucrurile nu stau mai prejos – de exemplu, blondul nu va avantaja în niciun fel o persoană cu un ten de nuanță închisă. Deci atât lungimea părului, cât și culoarea sunt atent alese pentru a-i pune femeii trăsăturile definitorii în valoare.

În cele ce urmează, se vor prezenta câteva trucuri pentru ca fiecare apariție să fie de impact. Publicul bucureștean se poate declara norocos, deoarece poate beneficia de serviciile de la Belher Beauty Bar – salon renumit pentru transformările uimitoare ce au loc în cadrul său.

Care este conceptul saloanelor Belher Beauty Bar?

Cele ce doresc să beneficieze de serviciile profesioniste de la Belher, găsesc cele două saloane în locații cheie din București:

  1. Bd. Pache Propopescu, nr. 6, parter, sector 2 București – pentru programări: 0722466444.
  2. Mall Băneasa Shopping city, etajul 1 – pentru programări: 0722131638.

La Belher Beauty Bar, doamnele și domnișoarele vin încărcate de emoții și pleacă cu un rezultat peste așteptări. Pe lângă serviciile de bază, clasice – tuns și vopsit – în cadrul saloanelor, femeile pot beneficia chiar și de șuvițat, coafat, impletituri, aplicat extensii, întreținere extensii, tratamente pentru acestea și nu numai.

Paradisul perucilor la Belher

Bucureștencele cu siguranță au auzit de perucile Belher și calitatea lor aparte. Pe lângă cele două saloane de înfrumusețare, Belher are și un magazin online dar si unul fizic, în București, cu peruci – atât din păr natural, cât și din fibră sintetică. 

Cum poți să ai un nou look în fiecare zi?

Atunci când vorbim de peruci dama din par natural si fibra sintetica nu poate fi vorba decât despre o schimbare radicală în ceea ce privește înfățișarea. O perucă aleasă corect poate face diferența. Tunsul și vopsitul nu pot întotdeauna atinge identic aspectul pe care îl dă o perucă.

La Belher se regăsesc peruci din par natural pe diferite nuanțe, lungimi și texturi – drept, ondulat, creț. Un exemplu concret ar fi peruca naturala Ingrid Negru Natural. Aceasta este cusută manual pentru a imita perfect textura părului natural. Totodată, este confecționată din păr 100% natural Remy, drept, de 45 cm. Se montează ușor datorită celor 3 clame tip clip-on. Mărimea perucii este universală și reglabilă din interior cu ajutorul a două benzi elastice. 

Caracteristici definitorii ale perucilor sintetice

De exemplu, peruca Raluca Burgundy imită perfect părul natural. Cele îndrăznețe pot chiar și coafa fibra specială, însă doar la maxim 180⁰C. Partea din față a perucii este din dantelă. Firele de păr sunt cusute manual, astfel imită perfect creșterea naturală a părului.

(P) Creează-ți un look unic și chic în fiecare zi la Belher Beauty Bar

În aceeași ordine de idei, lateralele sunt realizate din trese deschise pentru o bună circulație a aerului, permițând scalpului să respire. Lungimea firelor este de 40 – 45 cm, ideală pentru femeile ce își doresc un păr de lungime medie, ușor de întreținut.

Celelalte tipuri de peruci sintetice se prezintă atât pe blond cât și pe șaten, brunet dar și alte nuanțe aferente culorilor de bază. 

Cum se întrețin perucile din păr sintetic?

Întreținerea și spălarea se poate face atât acasă, cât și la cele doua saloane Belher Beauty Bar. Să luăm un exemplu concret: peruca Beth blond cenusiu. 

Este recomandat ca peruca să fie spălată cu apă rece / călduță și cu produse speciale, dedicate perucilor sintetice.

Nu trebuie uscată la surse de căldură, ci lăsată să se usuce natural pe stativ sau capul manechinului – astfel își va căpăta forma iniţială. 

(P) Creează-ți un look unic și chic în fiecare zi la Belher Beauty Bar

Pentru a evita electrizarea fibrelor, peruca trebuie pieptănată doar cu o perie specială. În timpul în care nu este purtată, este recomandat ca aceasta să fie ținută pe stativ.

Cele două magazine peruci de la Belher vin constant cu propuneri și idei noi pentru ca femeile să poată arăta diferit, așa cum își doresc în fiecare zi. Asortarea îmbăcămintei și a încălțămintei cu look-ul, va face orice femeie să lase o impresie de impact la fiecare apariție a sa. 

Pentru și mai multe detalii, se poate accesa belher.ro, iar pentru programări se poate lua legătura cu echipa la numerele de telefon enunțate mai sus. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter