(P) Cum alegi o rochie de ocazie?

De Unica.ro, pe

Rochiile de ocazie sunt o ținută indispensabilă pentru ocazii speciale, fie că este o nuntă a celor mai buni prieteni, o aniversare sau o zi de naștere, o cină într-un restaurant de lux sau o petrecere corporativă. O rochie de ocazie spectaculoasă va sublinia feminitatea, frumusețea și eleganța proprietarei sale.

Atunci când alegi ținuta perfectă, în primul rând, trebuie să acorzi atenție specială stilului rochiei, deoarece fiecare femeie este unică, respectiv, are nevoie de un model personalizat. Rochia potrivită îți va ascunde ușor defectele, îți va accentua punctele forte și îți fa permite să cucerești pe oricine îți dorești! 

Atunci când alegi o rochie de ocazie ia în considerare proprietățile corpului tău. Chiar dacă nu ai un corp ideal, o rochie de ocazie poate masca defectele pe care le ai: spre exemplu, lungimea bine aleasă a modelului și linia deplasată a taliei cu ușurință pot crea iluzia de armonie absolută. 

În moda de seară, sunt cunoscute trei siluete principale ale rochiei de ocazie: o siluetă strânsă – o figură îngustă și accentuată. Așa siluete de obicei sunt alese de către femeile înalte și zvelte, dar se acceptă și în cazul femeilor “miniature”. „Prințesa” – este silueta care, datorită cusăturilor în relief și expansiunii către fund, face ca figura să arate subțire. Liniile sale curgătoare se potrivesc majorității femeilor. Un corset adiacent și o fustă completă – această siluetă subliniază zveltimea figurii și feminitatea sa. 

Dacă aveți o linie frumoasă de gât și umeri, nu ezitați să alegeți un decolteu deschis sau o rochie cu corset. Nu spune că decolteul nu se potrivește vârstei tale! Ochiurile și mânecile elastice transparente sau mânecile din dantelă vor adăuga o notă misterioasă aspectului tău. Manecile rochiei de seară pot fi de orice tip, dar trebuie să corespundă stilului general. Spre exemplu, manecile luxuriante cu pliuri sunt capabile să subliniază feminitatea ținutei, iar pentru a îngusta vizual partea superioară a figurii, se folosesc mâneci cu o linie dreaptă, mânecile raglan și semi-raglan. 

În magazinul Neer.ro avem o mare varietate de rochii de seară de diferite tipuri care, cu siguranță, se potrivesc ideal figurii tale!  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter