(P) Cum iti usureaza viata un smartwatch

De unica, pe

Daca in urma cu cativa ani ceasurile inteligente pareau ceva de domeniul fantasticului, astazi oricine are acces la o gama diversificata, accesibila pentru toate buzunarele. In schimb, multi se intreaba la ce poate fi util un smartwatch in conditiile in care avem tot ce ne trebuie pe telefon? Aici exista mai multe raspunsuri, pentru ca aceste gadgeturi vin cu cateva functii care nu neaparat ca nu sunt disponibile pe telefon, insa sunt adaptate nevoilor actuale, iar altele chiar au fost imbunatatite. 

Preia si initiaza apeluri fara telefon

Poate ca unul dintre principalele beneficii ale unui asemenea gadget este reprezentat de faptul ca prin intermediul sau e mult mai comod sa fie preluate si initiate apeluri pentru ca totul se poate efectua direct de la incheietura mainii. Aceasta posibilitate este potrivita si celor care isi petrec mult timp la volan intrucat pot purta discutii direct la ceas, fara sa mai atinga telefonul. La fel sta si situatia in cazul mesajelor pentru ca le vei putea verifica in cel mai discret mod posibil.

Mai comod in timpul sportului

Daca esti un impatimit al sportului, atunci un smartwatch poate fi exact ceea ce aveai nevoie. Nu conteaza daca preferi fotbalul, baschetul, fitness-ul, atletismul, voleiul sau handbalul pentru ca ceasul inteligent te va ajuta sa iti monitorizezi activitatea si sa iti imbunatatesti performantele. Majoritatea acestor dispozitive au incorporate mai multe functii utile, printre care cele prin intermediul carora poti vedea numarul de kilometri parcursi, viteza de deplasare si se monitorizeaza inclusiv bataile pe minut.

Antrenorul tau personal

Functiile incorporate te ajuta sa ajungi la nivelul la care iti doresti, iar acestea pot fi vazute ca propriul antrenor care sa te ghideze in functie de telurile pe care ti le-au impus. Acestea vor calcula numarul de calorii consumate si conform rezultate vor veni cu sugestiile necesare pentru a-ti fi cat mai usor.

Design-ul pe care il preferi

Cu siguranta, gusturile difera de la o persoana la alta, insa optiunile sunt foarte variate in ziua de azi, motiv pentru care vei putea alege o varianta sport care, bineinteles, sa fie adecvata cu tinutele de acest tip. Totusi, nu lipsesc nici modelele casual, care pot fi folosite in combinatie cu orice articol vestimentar din ziua de azi si, foarte important este faptul ca interfata poate fi schimbata in functie de preferinte.

Aplicatii pentru sanatatea ta

La fel ca pe telefon, si pe smartwatch pot fi instalate fel si fel de aplicatii, iar unele dintre acestea sunt ideale pentru a avea grija de sanatatea ta. Cu siguranta, pentru oricine este dificil astazi sa tina o dieta si sa aiba grija de corpul sau, insa ceasurile inteligente vin cu cele mai bune solutii in functie de caracteristicile prezentate de catre fiecare persoana.

Mai simplu in vacante

Totodata, cele mai multe ceasuri inteligente sunt dotate cu functia GPS, cea care iti vine in ajutor in nenumarate contexte. De exemplu, in vacante iti va fi mult mai comod sa iti setezi un itinerariu pe care sa il respecti. Astfel, ceasul te va ghida prin vibratii la nivelul incheieturii mainii pentru a te anunta cand te-ai abatut de la traseu, iar pe aceasta cale e mult mai comod intrucat nu mai esti nevoit sa scoti telefonul din buzunar la fiecare colt.

Orice functie e mai usor de accesat

Foarte important este si faptul ca orice functie e mult mai usor de accesat acum, direct de la incheietura mainii, asa ca poti sa verifici cum se anunta vremea, sa iti setezi alarma pentru a doua zi dimineata, sa iti pregatesti antrenamentul de diseara si nu numai.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter