(P) Cum porți rochii iarna – 6 idei de ținute din care să te inspiri

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 03 decembrie 2020, 23:31

Iarna se apropie, așa că și garderoba ta se modifică simțitor. Chiar dacă nu o să mai porți pantaloni scurți și bluze vaporoase, anotimpul rece nu trebuie să te împiedice să alegi anumite piese vestimentare. Din gama acestor articole face parte și rochia, care se poate purta, lejer, și în sezonul rece. Poți opta pentru numeroase modele – de la rochiile tricotate, până la modelele office, drepte și elegante – însă, toate se pot combina cu pantofi, cizme sau botine, astfel încât să obții outfituri perfecte pentru iarnă. Îți prezentăm câteva combinații stilistice interesante pe care le poți realiza cu ajutorul rochiilor, în rândurile de mai jos!

Rochie dreaptă și palton

Ai nevoie de o ținută elegantă pentru anotimpul rece? Combină o rochie office dreaptă, până la genunchi, cu un palton sofisticat, în nuanțe de nude. În funcție de preferințe, poți să încalți o pereche de cizme sau de pantofi cu toc. Această ținută este perfectă pentru birou sau o întâlnire în oraș! Nu te teme, paltonul îți va ține de cald, iar cizmele lungi sunt ideale chiar și atunci când temperaturile scad. Accesorizează ținuta cu o geantă din piele și vei arăta minunat! Dacă nu ai un buget generos ca să-ți compui ținute de iarnă, alege un outlet îmbrăcăminte femei, de unde poți achiziționa articolele preferate la prețuri extrem de avantajoase.

Rochie lungă și cizme înalte

În zilele de iarnă, încearcă o combinație formată dintr-o rochie maxi și o pereche de cizme peste genunchi. Fie că alegi cizme cu toc sau nu, tot vei arăta minunat! Desigur, este indicat să porți dresuri groase și să apelezi la un cardigan, care să-ți ofere confort pe tot parcursul zilei. Cardiganul poate fi înlocuit și cu o jachetă sau cu o blană sintetică, în funcție de lookul pe care dorești să-l obții.

Rochie midi și mocasini

Pentru zilele de iarnă cu temperaturi mai blânde, îmbracă o rochie midi, din catifea, și o pereche de mocasini simpli, negri sau pantofi Oxford. La fel de potrivite sunt și rochiile midi cu print, care arată bine în combinație cu un palton cadrilat. Adaugă un fular gros, o pereche de mănuși din piele și ești gata de plecare!

Rochie tricotată și botine

Rochiile tricotate fac ravagii în sezonul rece! Poți opta pentru o rochie tricotată lungă, neagră, pe care să o combini cu încălțăminte în aceeași culoare. Poartă o pereche de botine negre, pentru un look elegant, care va atrage toate privirile. Completează această ținută all black de iarnă cu cercei și bijuterii delicate, astfel încât să adaugi un plus de stil ținutei tale.

Rochie asimetrică și pantofi sport

Dacă preferi un stil vestimentar mai nonconformist, lasă deoparte rochia dreaptă și mizează pe modelele asimetrice. Și, chiar dacă alegi o rochie subțire asimetrică, poartă deasupra un pulover gros. În ceea ce privește încălțămintea, poți adăuga o pereche de pantofi sport cu talpă groasă, din piele, în care să nu intre apă sau zăpadă. Este prea frig afară? Înlocuiește pantofii sport cu botine joase.

Rochie și curea în talie

O nouă variantă în care poți purta o rochie midi, tricotată, este aceea de a o asocia cu niște cizme până la genunchi și o curea cool. Acest accesoriu va echilibra silueta și reprezintă o modalitate ideală de a-ți evidenția talia și a părea mai suplă. Cureaua în talie se potrivește atât pentru rochiile largi, cât și pentru cele mulate pe corp, așa că merită să încerci acest truc.

Poartă cu încredere rochii pe timpul iernii și compune outfituri feminine și elegante, în care să arăți extraordinar!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter