(P) Cum să ai un zâmbet perfect cu ajutorul specialiștilor de la Dentaline Clinic în București?

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 26 martie 2020, 12:29

În ziua de azi, cu toții înțelegem importanța pe care igiena orală o joacă în viața noastră de zi cu zi, mai ales în ceea ce privește și sănătatea noastră fizică în general. În cazul în care nu știați, igiena orală precară poate să declanșeze sau să agraveze alte probleme de sănătate, deja prezente în corpul nostru. Așadar, pentru a nu înrăutăți situația, este recomandat să adoptăm o rutină de îngrijire orală de care să ne ținem, în fiecare zi. În acest fel, evităm problemele mai mari, care pot apărea pe parcurs și care ne pot da mari bătăi de cap. 

Vă doriți să obtineți sau să întrețineți un zâmbet perfect? Atunci apelați cu încredere la specialiștii celor de la https://www.dentaline-clinic.ro/tratamente-estetica-dentara/. De ce să apelați la serviciile Dentaline Clinic? Aceștia folosesc cele mai noi tehnologii digitale în tratamentele cu fațete dentare și coroane dentare, astfel încât, să câștigați un zâmbet estetic, cu aspect natural și rezistent în timp.

Serviciile lor sunt disponibile doar în cabinetele proprii, iar programările se pot face ușor, chiar și de pe site-ul lor oficial. Mai mult decât atât, la fel ca în alte domenii, stomatologia modernă a trecut, treptat, de la “nevoia pacientului” la “dorința pacientului”, iar tehnologiile digitale și materialele noi de lucru, au permis esteticii dentare să ofere pacienților acel zâmbet nou, natural, în armonie cu trăsăturile feței și discret pe care și-l doresc, astfel încât aceștia să poată zâmbi din nou, fără nicio restricție.

Igiena orală ține, de asemenea, de acea rutină de care am vorbit anterior. Pentru acest lucru, trebuie să vă înarmați cu răbdare și perseverență, deoarece rezultatele așteptate nu vin nici ele peste noapte. Mai mult decât atât, este vorba și despre disciplină, pentru că fără disciplină nu putem să vorbim de o rutină de îngrijire eficientă. Iată câteva sfaturi de igienă orală, oferite de către specialiștii Dentaline Clinic:

  • Igiena dentară (orală) corectă nu este importantă doar pentru aspectul estetic al dinților noștri, ci și pentru a preveni diverse afecțiuni ce pot surveni ca urmare a neglijării igienei, afecțiuni precum gingivită, respirație urât mirositoare și chiar pierderea dinților (în cele mai rele dintre cazuri);
  • A vă îngriji de sănătatea voastra orală nu presupune doar scoaterea dulciurilor din dietă total, ci mai degrabă conștientizarea cantităților ingerate, pentru că de multe ori pacienții mănâncă mai mult zahăr decât cred, din neatenție (uneori, citirea listei cu ingrediente a produselor pe care le cumpărăm poate fi un obicei mai mult decât benefic). Este bine ca după consumarea acestor alimente să vă spălați pe dinți pentru a îndepărta zahărul rămas în gură, pentru că în felul acesta minimizați efectul negativ pe care îl poate avea acesta asupra danturii;
  • Periuțele de dinți dispun și ele de peri de diferite durități. Pentru un periaj mai bun, folosiți două, una pentru periajul de dimineața, cealaltă pentru cel de seară (una poate fi de duritate medie, alta de duritate mai mică);
  • Dacă optați pentru periuțele electrice, cele ultrasonice s-au dovedit a fi cele mai eficiente.

Clinica stomatologică Dentaline este despre oameni, de la echipa medicală care se pregătește continuu cu responsabilitate și pasiune pentru profesie, până la dotările și tehnologiile digitale ultramoderne din cele 3 cabinete cu design minimalist și relaxant, în care pacienții își îndeplinesc un vis, acela de a îndrăzni să zâmbească din nou! Clinica Dentaline este o casă modernă a unei familii de stomatologi. Tehnologiile digitale inteligente de ultimă generație în care au investit le permit, cu adevărat, să ofere fiecărui pacient in parte, tratamente personalizate cu rezultate predictibile, care intrec toate asteptarile. 

Dacă doriți să zâmbiți cu încredere, atunci trebuie să adoptați o rutină de îngrijire potrivită, de care să vă țineți. Optați pentru o pastă de dinți corespunzătoare nevoilor voastre (sângerări gingivale, sensibilitate dentară, efect de albire și așa mai departe) și includeți, neapărat, și ața dentară și apa de gură. Sunt trei pași simpli, pe care, dacă îi urmăm cu sfințenie, ne vom putea bucura de o igienă orală corectă și completă. De asemenea, este de preferat să avem grijă de sănătatea orală încă de la cea mai fragedă vârstă.

Nu în ultimul rând, nu uitați de vizitele regulate la un cabinet stomatologic, chiar dacă nu prezentați probleme evidente cu dantura. Este bine cunoscut faptul că prevenția este mult mai importantă și eficientă, în același timp, mai ales că se pot descoperi din timp unele probleme, ce se pot remedia mult mai ușor și cu mult mai puțini bani. Deci se pot evita foarte multe probleme. Dentaline Clinic vă invită să le treceți pragul “casei” și să le încredințați sănătatea zâmbetului vostru! Echipa lor chiar face minuni, iar mărturie stau deja sutele de clienți mulțumiți deja de serviciile acestora.

Tineți minte: un zâmbet perfect nu ține de noroc, ci de disciplină – disciplina unei rutine de îngrijire orală corespunzătoare, de la care să nu ne abatem. Și țineți întotdeauna cont de sfaturile medicilor specialiști, ori de câte ori le faceți o vizită. Chiar dacă, de cele mai multe ori, acestea pot fi aceleași, scopul lor este sa îți reamintească faptul că prevenția este sfântă și că și aceasta are un scop bine definit, pe care nu trebuie să îl uitați niciodată.

Dentaline Clinic – clinică stomatologică din București – pune mare pret pe profesionalism și nu se abate niciodată de la acesta, motiv pentru care veți fi mereu întâmpinați de oameni cu experiență în domeniu, profesioniști care și-au câștigat renumele în toți anii în care au profesat.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter