(P) Cum să alegi corect măsura sutienului tău de la Victoria’s Secret

De Unica.ro, pe

Fiecare femeie merită un sutien care să o facă să se simtă confortabil și încrezătoare…dar cel mai important, un sutien care să i se potrivească bine. Timp de 35 de ani Victoria’s Secret s-a perfecționat în găsirea sutienului potrivit prin intermediul serviciului exclusiv de măsurare profesională.  Specialistul în Măsurare Profesională este la depoziția ta în magazin identificând mărimea perfectă pentru a găsi împreună cele mai bune opțiuni în funcție de stilul tău. Iată ghidul nostru pentru colecțiile de sutiene Victoria’s Secret:

Dream Angels Romantismul exprimat în detalii și dantelă de vis prinde contur în cea mai elegantă latură a noțiunii de „sexy”.

Body by Victoria Îmbracă zilnic doza ta de încredere cu o colecție ce se adaptează formelor tale – țesătura moale și căptușeala Memory Fit complimentează confortabil liniile corpului. 

Very Sexy Creată pentru a fi purtată la vedere, această colecție seducătoare transformă orice moment într-o defilare.

Incredible Cel mai confortabil sutien pe care îl vei purta vreodată – suprafața netedă, armătura acoperită și bretele ajustabile creează potrivirea perfectă cu orice piesă vestimentară. 

Sexy Illusions Invizibil sub haine, dar memorabil atunci când este purtat la vedere, sutienul cu V-charm este semnătura brandului nostru.

The T-Shirt Bra Sexy, confortabil și ușor, disponibil într-o paletă variată de culori potrivite fiecărui stil, nu poate lipsi din garderoba ta.

Lux Lingerie Sofisticată și provocatoare, această colecție este exact ce ai nevoie pentru un styling elaborat. Descoperă modelele în cea mai sexy (non)culoare – negru iconic. 

(P) Cum să alegi corect măsura sutienului tău de la Victoria’s Secret

Odată ce ai ales stilul preferat, ține cont de câteva informații practice consiliate de specialiștii Victoria’s Secret, ce te vor ajuta să te bucuri pe deplin de alegerea făcută:

  • Nu purta același sutien mai multe zile consecutiv – zilele de pauză ajută materialul să își păstreze elasticitatea. Cumpără mai bine 2-3 variante ale aceluiași model.
  • 80% din suportul unui sutien vine din baza sa, nu din bretele. Asigură-te că este confortabilă atunci când stă bine lipită de corp și nu se deplasează dacă ridici brațele.
  • Cea mai bună poziție pentru a proba mărimea corectă a cupei sutienului este aplecată ușor înainte – dacă  îmbracă perfect bustul, este mărimea ta.

Experiența de Măsurare Profesională este disponibilă în România exclusiv în magazinul Victoria’s Secret din Băneasa Shopping City. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter