(P) Cum să îți păstrezi tinerețea cu ajutorul terapiilor moderne

De unica, pe Ultimul update Joi, 09 ianuarie 2020, 17:50

Ai trecut de prima tinerețe, dar asta nu trebuie să fie un semn de îngrijorare! Nu în vremurile noastre moderne, când cu ajutorul atâtor tehnologii de ultimă oră îți poți păstra frumusețea și tinerețea timp îndelungat, astfel încât, să arăți cu 10-15 ani mai tânără decât vârsta din buletin. Iată cum este posibil!

Remodelarea cutanată cu laser

Este un procedeu nedureros care ajută la reducerea ridurilor, a imperfecțiunilor de pe față sau a cicatricilor cauzate de acnee. Tehnica presupune transmiterea de energie luminoasă pulsată de nivel scăzut sau a unui fascicul luminos continuu, administrate sub formă scanată pentru o îndepărtare precisă a stratului superficial al pielii. Din loc în loc, pielea este îndepărtată pentru a permite regenerarea unui tegument mai neted. Ridurile din jurul ochilor, gurii sau de pe frunte pot fi tratate individual sau se poate efectua o remodelare cu laserul a întregii fețe.

Tratamentul facial cu acid hialuronic

Acesta ajută la estomparea sau diminuarea, după caz, a ridurilor de expresie, fine, de suprafață sau mai adânci. Tratamentul cu acid hialuronic se poate folosi pentru zona feței fiind cea mai bună substanță de umplere, 100% naturală, ce se găsește în mod natural în corpul uman. Utilizat pentru estomparea semnelor îmbătrânirii, acesta poate contribui semnificativ la întinderea pielii din jurul ochilor, buzelor și sprâncenelor sau pentru atenuarea aspectului unor cicatrici. Pentru rezultate și mai bune, acidul hialuronic poate fi combinat și cu toxina botulinică, terapia vampir (PRP) sau cu liftingul cu fire.

Faţetele dentare

Atunci când înaintezi în vârstă, oricât de bine ți-ai îngriji dantura, aceasta tot se îngălbenește sau se pătează de la consumul de cafea, ceai sau tutun. Soluția cea mai bună de a-ți menține dinții și zâmbetul frumos sunt fațetele dentare. Acestea îmbunătăţesc într-un timp foarte scurt aspectul danturii. Pentru dinți ca-n tinerețe, ba chiar și mai frumoși poți opta pentru acoperirea lor cu fațete ceramice.

Rejuvenarea vaginală cu terapia laser FotonaSmooth

Poți aplea la terapia noninvazivă pentru rejuvenare vaginală, realizată în cadrul Sanador cu ajutorul laserului Fotona Smooth. Aici poți opta pentru una dintre următoarele proceduri, în funcție de nevoile tale.

       1.Terapia IntimaLase, care se adresează femeilor cu laxitate vaginală crescută, ca urmare a nașterilor vaginale și/sau a înaintării în vârstă. Efectele sunt obținute după o singură procedură laser și se mențin până la 18-24 luni.

  1. Terapia RenovaLase este o procedură ce se adresează tuturor femeilor în pre sau postmenopauză, afectate de simptomele asociate atrofiei vaginale: uscăciune, iritație, arsuri și dispareunie. Efectele sunt obținute după 2 proceduri laser și se mențin până la 18 luni post tratament.
  2. Terapia IncontiLase, care se adresează pacientelor care suferă de incontinență urinară de efort ușoară și moderată, dar are efecte benefice și în cazul celor cu incontinență urinară de efort severă. Poate fi utilizată în cazul pacientelor cu incontinență urinară mixtă. Sunt necesare 2 proceduri laser, efectuate la interval de 1 lună, pentru corectarea incontinenței urinare de efort ușoare și medii.
  3. Terapia ProlapLase, care se adresează femeilor diagnosticate cu prolaps al organelor pelvine înlocuiește cu succes metodele clasice de terapie. Sunt necesare între 2 și 7 proceduri laser pentru cura prolapsului genital, dar efecte benefice se pot observa după prima procedură, reducerea prolapsului menținându-se până la 36 de luni post procedură.

Pentru că știm cât de important este să te simți bine în pielea ta, la Sanador, terapiile Fotona beneficiază de un preț promoțional până la finalul anului:  2.500 lei pentru o procedură și 4.500 lei pentru două proceduri. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter