(P) Cum te raportezi la siluetă pentru a alege rochia de ocazie?

De unica, pe

Orice femeie știe că numai o rochie ce se pliază elegant pe silueta sa o va pune într-o lumină pozitivă, aparte. A crea o ținută senzațională este o artă, una pe care au reușit să o înțeleagă reprezentantele feminine ce au un simț estetic bine dezvoltat. De altfel, de importanță majoră în această ecuație, a ținutelor reușite, este sursa la care se face raportarea.

Când vine vorba despre magazinul online DyFashion, rezultatele sunt de fiecare dată ireproșabile. Se orientează după propunerile vestimentare pe care le oferă site-ul www.dyfashion.ro publicul feminin larg. Alegerea unei rochii de ocazie este o misiune importantă, mai ales când evenimentul este unul mult așteptat și deosebit. Rochia trebuie să fie potrivită din toate punctele de vedere – mărime, croi, design, culoare, stil, calitate, dar și costuri. Pentru ca alegerea să bifeze articolul vestimentar potrivit, specialiștii DyFashion ies în întâmpinarea celor interesate cu o serie de recomandări și sfaturi.

Rochia de ocazie potrivită în funcție de forma corpului

Întotdeauna rochia trebuie să fie aleasă în funcție de forma corpului. Așadar, iată cum va identifica fiecare reprezentantă feminină acea rochie de ocazie ce i se potrivește.

Silueta clepsidră

Posesoarele unei talii evidențiate prin circumferința ei perfectă se bucură de posibilități vestimentare dintre cele mai variate. Așadar, dacă ești dintre cele care posedă o talie subțire, bust și șolduri de dimensiuni aproximativ egale, înseamnă că ai silueta de tip clepsidră, deci poți opta pentru orice tip de rochie, iar pe DyFashion ai opțiuni numeroase. Specialiștii îți îndreaptă atenția mai ales asupra celor tip stilou, întrucât atrag privirile asupra punctelor tale forte. De altfel, sunt alegere inspirate și acele rochii de ocazie cu decolteu petrecut, cu cordon, sau orice model care își evidențiază în mod armonios șoldurile și pieptul.

Silueta pară

Dacă ești una dintre posesoarele unor umeri înguști, însă cu un posterior și coapse bine evidențiate, atunci trebuie să ai grijă când faci alegerile vestimentare. Rochiile spre care te orientezi trebuie să te ajute să stabilești un echilibru între bust și șolduri. Realizează o balanță vizuală optimă cu ajutorul acelor rochiii cu decolteu în formă de V, întrucât vei îndrepta atenția asupra zonei superioare a corpului. Te avantajează materialele fluide, cele care curg într-un mod estetic deosebit în jos.

Silueta măr

Dacă siluetei tale îi sunt caracteristice șolduri, talie și coapse bine evidențiate, atunci trebuie să cauți pe cât posibil acele modele de rochii care să te ajute să estompezi zona abdomenului. Alege modele care crează senzația de fluiditate, cele care te ajută să lași impresia unei siluete impecabile întocmai cu ajutorul croiului lor lejer. Te-ar putea avantaja cele cu un decolteu adânc.

Silueta diamant

Este o conformație a corpului mai pretențioasă când vine vorba despre tiparul potrivit de rochie. Nu deznădăjdui însă pentru că DyFashion dispune de soluții numeroase și în acest caz. Trebuie doar identificat modelul potrivit pentru posesoarele unei talii deosebit de bine evidențiate, însă cu o zonă a abdomenului mai pronunțată. Întrucât șoldurile sunt mai proeminente în raport cu umerii și bustul, trebuie găsită o soluție pentru a crea armonie între acestea. Este de preferat o rochie de ocazie care să alungească vizual silueta, să atragă atenția în mod special asupra zonei feței și a umerilor. Publicul interesat găsește în colecțiile de la DyFashion rochii de ocazie special adaptate acestei conformații corporale. Este vorba mai exact de rochiile în croi drept, de preferat nu din categoria celor mulate. Desigur, sunt o alternativă și acele modele de rochii maxi, al căror scop este unul precis – de a masca defectele și de a crea un echilibru între proporțiile siluetei.

Desigur sunt numai câteva sugestii, oferite în linii mari de către specialiștii DyFashion. Cele interesate găsesc soluții complete de rochii de ocazie pe site-ul oficial al magazinului. Tot în cadrul acestuia, în secțiunea de blog găsesc cele doritoare sugestii și recomandări diverse, ghiduri și propuneri de rochii, dar și numeroase articole vestimentare în tendințe.

Motivele pentru care publicul feminin a dezvoltat o preferință pentru ofertele și propunerile de vestimentație diverse, inclusiv a rochiilor de ocazie oferite de magazinul online DyFashion vizează, printre altele, calitatea înaltă a materialelor, eleganța cusăturilor, atenția la detalii, precum și costurile echilibrate ale articolelor.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter