(P) De ce sunt momentele de dans de la petrecerile de nuntă sunt cu adevărat deosebite?

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 15 mai 2020, 12:21

Nunta este un eveniment plin de tradiții și simboluri. Primul dans al cuplului proaspăt căsătorit, dansul mirilor, este una dintre acele tradiții care s-au păstrat o dată cu trecerea timpului și căreia i se acordă o atenție deosebită.

Ce simbolizează dansul mirilor?

Acest prim dans a fost considerat dansul oficial de începere a petrecerii, dansat de tinerii căsătoriți, care erau oaspeții de onoare ai evenimentului. De aceea, acest dans este un moment foarte așteptat, atât de către cei doi, cât și de invitați. Dansul arată dragostea dintre cei doi, datorită emoțiilor și bucuriei pe care o eman.

Modul în care dansează cei doi, expresivitatea și pașii dansului dezvăluie armonia dintre mire și mireasă. Acesta arată începutul unei vieți pline de dragoste, de aceea pașii dansului necesită să fie foarte bine stabiliți astfel încât să fie evidentă comunicarea dintre parteneri.

Mișcările dansului necesită o sincronizare perfectă, aceasta fiind necesară pentru o căsnicie bună. Dansul mirilor oferă noului cuplu posibilitatea de a se exprima prin limbajul cuplului, iar invitații pot observa chimia existentă dintre cei doi.

Melodia și ritmul ales, precum și coregrafia îi poate ajuta pe cei doi să dezvăluie cum se simt și ce simt unul pentru celălalt. 

De aceea, dansul mirilor trebuie să fie un moment superb, perfect sincronizat. Este recomandat ca aceștia să participe împreună la cursuri de dans pentru a putea face cele mai bune alegeri atunci când vine vorba despre melodie și coregrafie.

Instructorii de dans vor știi exact ce este potrivit pentru cei doi, cât de complexă trebuie sa fie coregrafia, astfel încât momentul să pară cât mai natural și relaxat. 

Însă dansul mirilor nu trebuie să fie singurul moment de dans special de la petrecerea de nuntă, căci există posibilitatea de a-ți uimi invitații și prin alte moduri.

Schimbă tradiția, alegând dansatori profesioniști

Cuplul poate alege să le ofere oaspeților momente senzoriale și experiențe de neuitat. Spectacolele artistice, realizate cu ajutorul unor dansatori evenimente sunt un moment emoțional care poate fi încorporat cu succes la petrecerile de nuntă, ca element surpriză menit să îi distreze pe toți cei prezenți.

Acești dansatori evenimente pot apărea pe ringul de dans imediat după servirea aperitivelor și vor începe să danseze pentru început singuri, ca mai apoi să atragă invitații pe ringul de dans sau mutându-se de la o masă la asta și schimbând partenerii.

În general, acești dansatori profesioniști sunt persoane energice, carismatice, care au suficientă experiență pentru a realiza un moment de neuitat. 

Coregrafia pe care acești dansatori o vor alege poate fi distractivă și inovatoare, are scopul de a atrage atenția tuturor și poate fi personalizată pentru a se potrivi cu tematica nunții.

Mirii pot stabili cu dansatorii evenimente să realizeze un dans împreună, incluzând apoi cea mai mare parte dintre invitați, iar cu aceste dansuri, vor reuși să ducă petrecerea de nuntă către următorul nivel.

Astfel, dacă dorești ceva cu adevărat special pentru petrecerea ta de nuntă, trebuie să iei în calcul această posibilitate de a angaja dansatori evenimente, căci aceasta va fi o experiență cu adevărat deosebită pentru toată lumea.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter