(P) Dinți mai albi doar din periaj? Da!

De unica, pe

Cine nu își dorește dinți mai albi și fără pete? Și în general, cine nu își dorește o dantură sănătoasă, care să ne țină cât mai multă vreme departe de medicul stomatolog? Suntem mulți, dacă nu chiar majoritatea, cei care vom ridica o mână pentru a arăta că facem parte dintre doritori.

Pentru noi, Panasonic a creat produse performante, care ne ajută să avem dantura visată.  

Panasonic EW-DL82 este o periuță cu formă romboidală care elimină eficient petele de pe dinți. Petele se pot elimina prin periaj zilnic, redându-se ușor dinților albul lor natural.

(P) Dinți mai albi doar din periaj? Da!(P) Dinți mai albi doar din periaj? Da!

Cele aproximativ 31.000 de mișcări pe minut ale periuței generează vibrații sonice cu viteză ridicată pentru o experiență nouă de periaj curat, blând și confortabil. Periajul blând este efectuat de-a lungul liniei gingiilor și beneficiază de vibrații orizontale fine generate de mișcări ale periuței de circa 1 mm.

Se poate ține departe parodontoza? Da!

Cu irigatorul bucal Panasonic EW 1411. Acesta elimină, prin intermediul unui jet de apă, restul de alimente rămase între dinți și tartrul care se depune în pungile parodontale. Tehnologia de pompare a apei este originală Panasonic.

(P) Dinți mai albi doar din periaj? Da!(P) Dinți mai albi doar din periaj? Da!

Tehnologia de pompare a apei presupune generarea unui jet puternic de apă cu o presiune de aprox. 590 kPa. Irigarea curăță eficient locurile în care periuțele nu pot ajunge, cum ar fi între dinți și în jurul punților, al aparatelor și al coroanelor dentare.

(P) Dinți mai albi doar din periaj? Da!

Jetul de apă cu intrare de aer poate fi utilizat și pentru o stimulare reconfortantă a gingiilor. Conform unui studiu clinic efectuat de catre departamentul de parodontologie de la Universitatea de Stomatologie din Japonia, un irigator contribuie la sănătatea gingiilor după o utilizare constantă timp de două săptămâni.

Pentru a obţine cele mai bune rezultate, Panasonic recomandă ca periajul si irigarea să fie utilizate în tandem. 

Produsele sunt disponibile pe www.mypanasonic.ro, www.emag.ro, www.altex.ro, www.domo.ro, www.cel.ro

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter