(P) Dispozitivele care au revoluționat îngrijirea acasă, pentru ea

De Unica.ro, pe

Soluțiile de înfrumusețare spre care se orientează publicul feminin astăzi sunt numeroase și, în cele mai multe dintre cazuri, de efect. Bineînțeles, atrag cu atât mai mult cele care oferă un confort optim privind utilizarea, iar dispozitivele lansate astăzi impresionează printr-o varietate de funcții speciale, fiind ideale pentru îngrijirea realizată acasă. 

Există astfel de dispozitive ultraperformante, elegante și deosebit de practice, care înglobează funcții inteligente variate. Sunt un răspuns la nevoile publicului feminin, care nu presupun programări sau deplasări în saloanele de înfrumusețare. Se pot orienta după astfel de soluții mai ales cele care doresc să își ofere răsfățul pe care îl merită.

(P) Dispozitivele care au revoluționat îngrijirea acasă, pentru ea

Îngrijirea tenului, mai simplă ca niciodată cu dispozitivul VIRGO

Efectele benefice resimtițe de cele care au folosit deja un astfel de dispozitiv pentru ingrijirea tenului sunt vizibile: accelerează pătrunderea nutrienților în piele, porii pielii sunt deschiși prin funcția de încălzire, realizează masaje de relaxare, reduce ridurile, stimulează circulația sângelui. 

Deosebit de modern și fancy, dispozitivul are la bază tehnologie ultra modernă, cu senzori care oferă o senzație plăcută când intră în contact cu pielea. 

VIRGO  a ajuns rapid în atenția femeilor din întreaga țară prin senzorul de atingere inteligent inclus, terapia cu ioni, liftingul realizat prin încălzire, masajul cald realizat până la 60 grade, frecvența ridicată a vibrațiilor, dar și linia de masaj de 360 grade. Vizavi de aceasta din urmă, fiecare latură a dispozitivului vine cu o funcție diferită: luminozitatea ochilor este redată eficient, ridurile de pe frunte sunt îndepărtate, meridianele energetice sunt bine masate, bărbia dublă este redusă, stersul este înlăturat și întreaga față se bucură de un masaj profesional. 

Aplicarea produselor de îngrjire a tenului va fi o activitate mai plăcută și mai așteptată ca niciodată. Cu VIRGO, nutrienții conținuți de cosmetice sunt absorbiți mai eficient, iar hidratarea este mai profundă. 

Îngrijirea zonei gâtului, o reală plăcere cu PAVO

Iată un alt concept interesant, de asemenea de trecut pe lista de cumpărături în orice vreme, o idee practică de achiziție. Ajută la eliminarea eficientă a ridurilor și constituie o metodă inteligentă de îngriire pentru zona gâtului. Acesta restaurează elasticitatea pielii, conferindu-i un aspect neted. 

Prin acțiunea sa, PAVO ajută la eliminarea toxinelor din corp, eliberând meridianele energetice. Își aduce aportul și în ceea ce privește îmbunătățirea circulației sanguine. Absorbția nutrienților este mai eficientă, astfel pielea redobânind aspectul tineresc frumos. Despre funcțiile sale și alte detalii care pot interesa pot citi cei interesați pe ms-w.ro. 

Îngrijirea corporală, mai plăcută cu DEUS

O altă modalitate inovativă de îngrijire se referă la dispozitivul ultramodern pentru îngrijirea bustului, a coapselor, abdomenului, spatelui, șoldurilor și membrelor. DEUS este răspunsul oferit de experți pentru cele care doresc să se bucure de experiențe inedite de masaj la nivelul întregului corp, folosind tehnologia inteligentă de contact la atingere. 

(P) Dispozitivele care au revoluționat îngrijirea acasă, pentru ea

Despre recomandările de folosire, efectele și avantajele ce însoțesc dispozitivele, mai pe larg, pot afla cei interesați mai multe și din fișa de care fiecare vine însoțit. Iată că evoluția tehnologică și-a pus amprenta și asupra domeniului de beauty, iar demonstrația este acest produs care face ca îngrijirea profesională a corpului, acasă, să fie posibilă.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter