(P) EXPLOREAZĂ VARA CU METAXA

De Unica.ro, pe
Vara aceasta, Casa Metaxa prezintă noi cocktailuri inspirate de terroir-ul Greciei și create de cei mai buni barmani din Atena. Bucurați-vă de un gust racoritor cu Metaxa 12 stele, băutură unică de culoarea chihlimbarului. Espresso under the sun  „Vara îmi place să savurez un espresso fredo pe plaja. Așadar, iată propunerea mea, un cocktail de vară, cu Metaxa 12 stele!” Aris Chatziantoniou.
(P) EXPLOREAZĂ VARA CU METAXA
Ingrediente:  Metaxa 12 stele – 50 ml * Sirop de vanilie – 5 ml * Espresso – 30 ml.
  1. Adăugați toate ingredientele într-un shaker, cu gheață. Agitați;
  2. Turnați în pahar, fără gheață;
  3. Decorați cu boabe de cafea.
(P) EXPLOREAZĂ VARA CU METAXA
Pahar: Martini  * Elemente decorative: boabe de cafea.
(P) EXPLOREAZĂ VARA CU METAXA
Metaxa Spritz  „Îmi place acest cocktail, bulele fine de vin spumant și Metaxa 12 stele se potrivesc atât de bine”( Aris Chatziantoniou). Ingrediente: Metaxa 12 stele – 40 ml * Reductie de suc de mere – 20 ml * Sirop de vanilie – 10 ml *. Adăugați vin spumant.
  1. Adăugați toate ingredientele, rând pe rând, într-un pahar;
  2. Adăugați cuburi de gheață;
  3. Amestecați ușor;
  4. Decorați cu o felie de portocală uscată și frunze de mentă proaspătă.
Pahar: de vin *Elemente decorative: portocala uscata si menta proaspata * Gheata: cuburi.
(P) EXPLOREAZĂ VARA CU METAXA
El Draque  „El Draque este recomandarea mea de cocktail de vară, fiind foarte răcoritor. Îmi place să-i dau o notă aparte cu Metaxa 12 stele, pentru a evidenția arome noi și neașteptate”  (Vasilis Kyritsis).
(P) EXPLOREAZĂ VARA CU METAXA
Ingrediente:  Metaxa 12 stele – 50 ml * Suc de Lime – 25 ml * Miere – 20 ml * Frunze de mentă – 8 * Adaugați la final apa carbogazoasă.
(P) EXPLOREAZĂ VARA CU METAXA
  1. Tocați frunzele de mentă și aruncați-le în pahar;
  2. Într-un shaker, puneți 50 ml de Metaxa 12 stele, 25 ml lime și 20 ml de miere. Agitați;
  3. Turnați în pahar;
  4. Adăugați gheață zdrobită;
  5. Amestecați ușor și adăugați la final apă carbogazoasă;
  6. Decorați cu o felie de lămâie și frunze de mentă;
(P) EXPLOREAZĂ VARA CU METAXA
Pahar: înalt * Elemente decorative: frunze de mentă și felie de lămâie * Gheață: zdrobită.
(P) EXPLOREAZĂ VARA CU METAXA
Deep Dive   „Am fost inspirat de Guillaume Nery, brand ambassadorul Metaxa. Am creat acest cocktail ca un tribut adus poveștilor lui Guillaume despre scufundările sale în mările albastre”  (Vasilis Kyritsis).
(P) EXPLOREAZĂ VARA CU METAXA
Ingrediente:  Metaxa 12 stele 50 ml * Lichior din flori de soc – 15 ml * Suc de lămâie – 10 ml * Bitter Angostura – 2 picături.
(P) EXPLOREAZĂ VARA CU METAXA
Adăugați la final apă tonică mediteraneeană.
  1. Umpleți paharul cu gheață zdrobită;
  2. Turnați în pahar 50 ml Metaxa 12 stele;
  3. Adăugați toate celelalte ingrediente, în ordinea menționată;
  4. Amestecați ușor;
  5. Decorați cu o felie rulată de castravete.
Pahar înalt * Elemente decorative: felie rulată de castravete * Gheată zdrobită. Frappe Collins  „Ce iubesc la această rețetă este felul în care Metaxa 12 stele aduce o notă dulceagă gustului amărui” (Vasilis Kyritsis).
(P) EXPLOREAZĂ VARA CU METAXA
Metaxa 12 stele 40 ml * Antica Formula 25 ml * Bitter Angostura – 2 picături.
  1. Turnați toate ingredientele, unul câte unul, în fiecare pahar;
  2. Adăugați gheață zdrobită;
  3. Amestecați ușor;
  4. Decorați cu o felie de portocală uscată.
(P) EXPLOREAZĂ VARA CU METAXA
Pahar: Collins * Element decorativ: portocală uscată * Gheață: zdrobită. Începând din 1888, Casa Metaxa a pornit în căutarea obținerii unice, de culoarea ambrei. Savurați gustul unic al vinurilor Muscat din Insula Samos, al distilatelor de vin învechite și al extractelor de plante mediteraneene, într-o băutură cu gust foarte fin. Distribuie pe Instagram cocktailurile create de tine cu tag @metaxa.official și folosind haștagurile #metaxa și #dontdrinkexplore METAXA 12 stele este disponibil pe www.beicevrei.ro www.consuma-responsabil.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter