(P) Flats! Flats! Flats! Șlapi, sandale și espadrile pe care trebuie sa le ai în această vară

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 27 iulie 2020, 14:18

Este momentul perfect pentru a coborî de pe tocuri și a lăsa spațiu comodității. Sandalele flats sunt mai în vogă ca niciodată, totul pentru a ne bucura de un sezon plin de stil în numele lejerității. De pe catwalk pe cele mai urmărite feed-uri de instagram- iată modelele must-have ce vor face istorie inclusiv anul viitor- le găsești pe epantofi.ro!

Birkenstock– atât de cool încât sunt pe cale să devină substantiv. Indiferent de modelul ales, nu poți greși- orice ținută poate fi stilizată cu o pereche de la râvnitul brand german. Alege o variantă fluo pentru un plus de originalitate.

Mules- dacă nu te-ai îndrăgostit încă de modelele cu talpă din sfoară și reflexii metalice de la Eva Minge, este momentul să probezi de urgență o pereche. Acest tip de încălțăminte ne oferă ocazia de a afișa o eleganță regală chiar și atunci când ieșim la supermarket. Stiliează-i cu rochii mini cu spatele gol.

(P) Flats! Flats! Flats! Șlapi, sandale și espadrile pe care trebuie sa le ai în această vară

Sandale cu toc și talpă pătrată. Acest model lansat de Bottega Veneta și iubit de toate vedetele este disponibil astăzi la aproape toate brandurile, cu ușoare variații de design pentru confortul nostru. Un micro toc, o talpă comodă și suficient spațiu pentru a te plimba fără regrete întreaga zi- iată coordonatele unor pantofi memorabili de la  Baldowski, Stuart Weitzman și Baldinini.

Slides- papucii de oraș perfecți de la Torry Burch sau Karl Lagerfield  mizează pe minimalism atât la birou cât și la cocktails, pe plajă, mai ales în combinație cu rochii maxi, cu imprimeu floral sau dantelat.

(P) Flats! Flats! Flats! Șlapi, sandale și espadrile pe care trebuie sa le ai în această vară

Espadrillele pastel- Aduc un touch de fiesta oricărei ținute, iar variantele pastel de la Manebi și Gant sunt o investiție sigură și pentru următoarele sezoane calde- vor fi peste tot!

Epantofi este parte a grupului eobuwie.pl SA și este lider de piață în vânzarea de încălțăminte și accesorii online în Europa Centrală și de Est, oferind peste 80 de mii produse de la peste 500 de mărci. Compania operează în prezent pe 15 piețe europene. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter