(P) Fondul de ten Dermacol – produsul cu istorie

De unica, pe

Dermacol Make-up Cover… Fondul de ten, care acum mai bine de 50 de ani a fost dezvoltat de către machiorii profesioniști de la studiourile de film Barrandov și medicii dermatologi de la Institutul de Cosmetică Medicală din Praga și a devenit primul produs cu nivel de acoperire mare în Europa și unul dintre primele în lume.

Care totuși este secretul succesului fondului de ten Dermacol? Să exploatăm împreună întrebarea cu exemple concrete.

Avantajele fondului de ten Dermacol Make-up Cover

(P) Fondul de ten Dermacol – produsul cu istorie

Având sarcina de bază de a masca imperfecțiunile tenului și de a uniformiza tonul pielii, se descurcă perfect cu obiectivele propuse, oferind un aspect sănătos și radiant.

  • Rezistent la umiditate, atingere, soare;
  • Fuzionează perfect cu pielea;
  • Nu înfundă porii;
  • Nu usucă;
  • Compoziție hipoalergenică;
  • Factor de protecție SPF 30;
  • Paleta bogată de nuanțe. 

Dermacol Make-up Cover un adevărat must-have în mascarea oricăror imperfecțiuni ale pielii

Compoziția cremoasă unică cu un conținut de pigmenți de 50%, chiar și în cele mai mici cantități ascunde ideal defectele de culoare ale pielii, uniformizează tonul și oferă o imagine perfectă și un efect de lungă durată.

Cum ascundem cearcănele și cercurile întunecate de sub ochi

Îți îngrijești în mod regulat tenul? În fiecare seară curăți minuțios de machiaj pielea din jurul ochilor și o hidratezi eficient? Dormi suficient și consumi mult lichid dar, în ciuda acestui lucru te trezești în fiecare dimineață cu cercuri neatractive sub ochi?

Soluția, care cu siguranță o să-ți placă – Dermacol Make-up Cover. Utilizează ca corector pentru zona din jurul ochilor, și privirea ta va radia din nou.

(P) Fondul de ten Dermacol – produsul cu istorie

Piele impecabilă fără tatuaje

Tatuajul – este o parte a individualității tale. Dar, nu este întotdeauna la locul potrivit. Uneori dorința de a îmbrăca o rochie elegantă ți-o ia înainte iar tatuajul pare a fi de prisos… și atunci ce faci? Dermacol Make-up Cover este capabil să te ajute în acest caz.

Pistruii – prieteni sau inamici?

Da, naturalețea este apreciată în lumea modernă. Și totuși, recunoaște, nu ai visat niciodată la un ten impecabil și curat precum alabastrul, fără pistrui și pete pigmentare? Acum este atât de ușor de realizat împreună cu Dermacol Make-up Cover.

Ai ales deja nuanța potrivită?

Ten fără imperfecțiuni și acnee

Radicalii liberi și factorii nocivi ai mediului acționează negativ asupra tenului, ceea ce cauzează apariția acneei indiferent de perioadă și vârstă. Pentru a masca aceste imperfecțiuni fondul de ten Dermacol Make-up Cover este o alegere impecabilă.

Este atât de simplu să obții un ten ideal împreună cu Dermacol Make-up Cover https://makeup.ro/categorys/23449/. Alege nuanța potrivită și simte-te mereu sigură pe tine!

BE BRANDY. BE TRENDY.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter