(P) Garderoba capsulă, pentru vacanța de vară

De Unica.ro, pe

Adori să pleci în vacanță, dar bagajul îți dă de fiecare dată bătăi de cap? E momentul să gândești o mini garderobă capsulă, formată din piese versatile, ușor de integrat în ținute diverse. Nu trebuie să pierzi experiențe inedite doar pentru că n-ai împachetat item-urile potrivite! Iată propunerile Hermosa pentru o vacanță de vară relaxată și super stylish.

Nu poți pleca niciunde vara aceasta fără un outfit all white. Vei arăta super fresh fără prea mare efort. Alege pantaloni lejeri, din fibre naturale, pe care să-i poți purta seara cu un maiou de mătase și ziua cu un T-shirt de bumbac. Bifezi astfel și o sesiune de shopping, dar și o cină pe malul mării. Știi deja, un astfel de mix arată cel mai bine cu bijuterii fine aurii și o piele bronzată!

(P) Garderoba capsulă, pentru vacanța de vară

Bluzele colorate, fluide și feminine te scot din încurcătură oriunde ai merge! Într-un city break le poți purta cu jeans și sandale fără toc, pentru un tur al muzeelor. Seara se vor potrivi la fel de bine cu o pereche de pantaloni palazzo, pentru o cină romantică, la înălțime.

(P) Garderoba capsulă, pentru vacanța de vară

Cel mai ușor de purtat în vacanță, rochia cu imprimeu este o opțiune evidentă atunci când ai un bagaj mic. Mizează pe un print geometric, în culori clasice, și vei putea reinventa acest item cu ajutorul accesoriilor. Poartă rochia cu balerini pentru o zi în care descoperi insula, iar seara adaugă o eșarfă și sandale cu toc, pentru cină și dans.

(P) Garderoba capsulă, pentru vacanța de vară

Acum ai secretul unui bagaj de vacanță ușor, dar util. Piese versatile, culori neutre, printuri geometrice – totul cât mai simplu de asortat și accesorizat. Nu pierzi niciodată timp cu pregătirea ținutei, dar arăți întotdeauna impecabil! Sesiunea de shopping nu se oprește însă aici, pe site-ul Hermosa găsești piese noi în fiecare săptămână.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter