(P) Geanta potrivită bărbatului modern

De unica, pe

Probabil că te-ai gândit de multe ori ca geanta este un accesoriu pe care îl poartă doar femeile. Ei bine, încă din cele mai vechi timpuri, gențile au fost destinate bărbaților, iar apoi au fost adoptate de către femei. Astăzi, gențile sunt mai puțin întâlnite în cazul bărbaților, însă ele pot scoate din anonimat pe cei care decid să le poarte. Daca nu știi încă ce tip de geantă ți se potrivește și care sunt criteriile după care te ghidezi atunci când alegi servieta barbati, rucsac barbati sau geanta umar barbati, atunci te afli în locul potrivit.

Cum alegi rucsacul potrivit?

Rucsacul de astăzi are multe lucruri în comun cu rucsacul pe care îl purtai atunci când erai copil. Versatilitatea și funcționalitatea lui s-au păstrat de-a lungul timpului, plusul fiind reprezentat de detaliile elegante și de materialele de calitate. 

Indiferent de unde îți iei rucsacul, caută întotdeauna bretele reglabile care au căptușeală pentru a stabili confortul. Ia în considerare și cum este compartimentat în raport cu utilitatea pe care ți-o dorești. Ești un bărbat active și folosești un rucsac atât pentru muncă, cât și pentru sala de forță? Dacă răspunsul este pozitiv, ai în vedere ca rucsacul să fie încăpător.

(P) Geanta potrivită bărbatului modern

Cum alegi geanta de umăr potrivită?

În urmă cu ceva timp, gențile de umăr erau dedicate personalului militar. În prezent, gențile de umăr sunt gândite luând în considerare stilul tău de viață ocupat. Există situația în care mergi cu bicicleta la serviciu. Ei bine, o geantă de umăr îți oferă libertate de mișcare, nu îți ține mâinile ocupate și îți permite să te concentrezi doar la trafic. În acest caz, sunt recomandate gențile de umăr cu fermoar.

Majoritatea acestor genți au în interior un spatiu destul de mare. Verifică sa aibă buzunare, suporturi pentru pixuri și un compartiment pentru laptop. De asemenea, caută să găsești o geantă dintr-un material calitativ. Ideal ar fi să gasești o geantă care să fie un mix între eleganța unei serviete și funcționalitatea unui rucsac.

(P) Geanta potrivită bărbatului modern

 Cum alegi servieta potrivită?

Dacă ești un bărbat activ și adopți un stil elegant, chiar office, servietele sunt cele mai potrivite pentru tine. De regulă, profesionalismul și formalitatea dictează norma în mediul în care lucrezi, de aceea este indicat să îți alegi o servietă pe care te poți baza și care îți ușurează munca. O servietă bună trebuie să fie practică și bine compartimentată.

Când alegi servieta, ia în calcul spațiul pentru transportarea documentelor zilnice, a dosarelor și a altor accesorii de birou, precum și, după caz, transportarea laptopului de serviciu. Materialul trebuie să fie ușor și de calitate, recomandată fiind pielea naturală. Sistemul de închidere trebuie să fie ușor, precum cel prin clapă metalică. Pentru un plus de securitate, poți opta pentru o servietă care se închide prin cheiță metalică.

(P) Geanta potrivită bărbatului modern

Dacă ții cont de toate aceste aspecte, cu siguranță că vei face cea mai potrivită alegere pentru tine. Gândește-te la nevoile tale, la modul în care vrei să folosești geanta și la frecvența de folosire a genții. În acest fel vei ști exact ceea ce ai nevoie.