(P) Ghetele de damă din piele naturală – care sunt vedetele sezonului rece?

De unica, pe Ultimul update Luni, 25 noiembrie 2019, 11:55

Ghetele sunt un must have al sezonului rece. Confortul termic nu înseamnă că elimină ideea unui outfit trendy ce oferă un aer chic și natural. Ghetele de damă din piele naturală sunt articole de încălțăminte versatile, iar trendurile actuale sunt menite să completeze cu succes orice ținută. Aspectul final va fi unul la modă, dar va da și impresia unei alegeri corespunzătoare sezonului. 

Chiar dacă iarna, opțiunile vestimentare par banale, alegerea ghetelor în funcție de anumiți factori va avea efectul de a scoate pe oricine din anonimat. O regulă principală este aceea de a achiziționa ghete confortabile și care se pliază perfect pe stilul de viață. 

Confortul este redat de calitatea încălțămintei, prin urmare, pielea naturală trebuie să facă parte din lista criteriilor de alegere. Este adevărat că acest detaliu mai adaugă ceva bani în plus la cheltuieli, dar sunt și magazine care oferă reduceri semnificative pentru articolele de încălțăminte de sezon. 

Capricia este un magazin ce se face recunoscut pe piața de profil încă din 1996. Produsele din catalog sunt furnizate de peste 20 de colaboratori atât naționali, cât și străini. Menținerea pe piață se datorează calității asumate a încălțămintei confecționată din piele naturală. Pentru acest sezon rece, doamnele și domnișoarele sunt întâmpinate de o varietate de modele de ghete dama piele naturala reduceri.   

Tipuri de ghete – modele vedetă de la Capricia

Alegerea ghetelor trebuie să se plieze pe stilul de viață și pe aspectele ce țin de starea proprie de confort. Ghetele din piele naturală sunt recunoscute pentru rezistență și proprietățile benefice asupra sănătății picioarelor. La Capricia sunt îndeplinite cerințele variate ale publicului feminin în ceea ce privește design-ul modern și aspectele ce vizează calitatea. În cele ce urmează vor fi prezentate mai multe tipuri de ghete damă piele naturală, reduceri care acaparează tendințele sezonului rece de la Capricia.

Modele diverse se regăsesc în catalogul Capricia și sunt simple, colorate sau cu decorațiuni extravagante. Este important ca stilul ales să reflecte note personale, iar întregul outfit să fie asortat corespunzător. Spre exemplu, dacă sunt alese ghete colorate, atunci restul ținutei trebuie să fie într-o singură culoare întocmai pentru ca încălțămintea să impresioneze și să atragă toate privirile.

Ghetele îmblănite

Iarna este așteptată pentru frumusețea zăpezii care se așterne pe străzi. Acest lucru cere de la sine o pereche de ghete călduroase care să ofere confort. Ghetele din piele de la Capricia protejează picioarele de frig și totodată nu permit umezelii să pătrundă în încălțăminte. 

Ghetele cu toc gros

Elegante și în același timp confortabile, aceste ghete sunt vedetele sezonului rece. Mai mult decât atât, decorațiunile extravagante și tocurile metalizate vor da o notă de rafinament oricărei ținute office. Tocul gros se regăsește în topul căutarilor în materie de ghete deoarece oferă și o stabilitate optimă piciorului. Astfel, în perioadele cand se formează gheața pe asfalt, gleznele sunt protejate în cazul alunecării.

Odată cu iarna vin și concediile și excursiile la munte, deci ghetele joase și îmblănite nu trebuie să lipsească. Cele interesate găsesc o multitudine de modele menite să acopere majoritatea activităților din acest minunat sezon în catalogul magazinului Capricia aici

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter