(P) O primăvară fără compromisuri. Descoperă rujurile lichide Powerlips Fluid – nuanțe intense, care hidratează buzele

De Unica.ro, pe
Toate ne dorim produse de machiaj de cea mai bună calitate. Însă adesea trebuie să facem compromisuri, pentru că nu putem obține totul de la un singur produs. Primăvara aceasta însă, e cazul să renunțăm la aceste compromisuri, cel puțin atunci când vine vorba de rujuri - descoperă și tu Powerlips Fluid - rujurile lichide în nuanțe intense, care hidratează buzele! 

Rujurile care îți lasă buzele catifelate

Bazate pe o formulă specială, cu ulei de avocado și vitamina E, rujurile lichide Powerlips Fluid de la Nu Colour au o textură delicată, sunt nelipicioase și hidratează buzele în profunzime, lăsându-le catifelate.

Însă formula lor hidratantă nu compromite finish-ul. Powerlips Fluid au nuanțe intense, care rezistă pe buze de dimineața și până seara, pentru un look uimitor, indiferent de situație.

NU COLOUR powerlips fluid

Powerlips Fluid, rujul femeilor puternice

Știm că n-ai timp de pierdut. Tocmai de aceea îți recomandăm rujurile lichide Powerlips Fluid de la Nu Colour. Pe lângă formula hidratantă și nuanțele super sexy, aceste rujuri se aplică în doar câteva secunde. Aplicatorul lor este special conceput pentru pentru o alunecare ușoară, astfel încât să nu ai surprize neplăcute sau să trebuiască să stai minute în șir pentru a-ți aplica produsul preferat de make-up.

Descoperă toate cele 18 nuanțe, aici.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter