(P) Oje semipermanente

De unica, pe Ultimul update Miercuri, 22 mai 2019, 10:28

Pentru ca temperaturile sunt din ce in ce mai ridicate, gandul ne zboara deja la vacanta de vara si la zilele insorite de plaja, la malul marii. Odata cu ea, e timpul sa uitam de trezitul de dimineata, de deadline-uri, tinute protocolare si unghii scurte, in culori pale sau manichiuri frantuzesti.

In vacanta, nu este neaparata nevoie sa tineti cont de sfaturile si recomandarile specialistilor in domeniu, ci puteti sa dati frau liber imaginatiei si sa va pictati unghiile in cele mai indraznete culori sau sa va alegeti cele mai traznite modele.

In privinta culorilor alese, va puteti inspira din anumite tutoriale sau chiar din alegerile vedetelor care nu se sfiesc sa isi faca unghiile in cele mai nebunesti nuante: de la mov, galben, albastru, pana la roz, portocaliu sau verde fosforescent.

Lungimea unghiilor este un subiect delicat pentru cele mai multe dintre noi. Si asta pentru ca ni le dorim sa fie tari, rezistente si sa nu se rupa. Printre cele mai des intalnite forme se numara unghiile patrate, urmate de cele ovale sau de cele usor rotunjite la colturi.

Inventia secolului in materie de oje sau lacuri de unghii este fara doar si poate oja semipermanenta.

De ce ojele semipermanente Cupio To Go sunt preferate de tot mai multi profesionisti?

Deoarece au un raport excelent calitate-pret si rezista pana la 4 saptamani (polimerizarea in lampa led realizandu-se in doar 30 secunde). In prezent, puteti alege dintre cele peste 200 nuante disponibile: mate, cu glitter sau chiar fosforescente, precum Glow in the Dark.

Un alt avantaj ar fi faptul ca gasesti culori foarte pigmentate, astfel incat ele asigura o acoperire perfecta, atat pe unghia naturala, cat si pe cea artificiala.

Indiferent ca le vei folosi acasa sau la salon, ojele semipermanente sunt ideale pentru oricine lucreaza in domeniul manichiurii si isi doreste rezultate de calitate.

Si acum, cateva idei de manichiura cu care sa va laudati in vacantele de vara:

  • Manichiurile florale

Daca iti place sa iti asortezi tinutele cu oja de pe unghii, atunci poarta un costum de baie inflorat si completeaza-ti look-ul alegand un model de unghii asemanator. Daca nu te descurci singura, cere ajutorul unui specialist pentru a oferi un aspect glamourous unghiilor tale. Fii indrazneata si poarta nuante nonconformiste si surprinzatoare!

  • Manichiurile in stil nautic

Daca mergi la mare, atunci este musai sa alegi o oja care sa iti reziste si pe care sa o porti cu placere. Astfel incat, manichiura pictata in stil nautic va fi foarte cautata si apreciata. Elementele precum ancorele, palmierii sau scoicile pot conferi un aspect complex si jucaus.

In plus, poti folosi si ornamente pentru unghii, precum accesorii specifice marii sau imprimeuri cat mai vesele. Arata-ti dorul de vacanta si pasiunea pentru calatorii prin modelele de manichiura pe care alegi sa le porti! Nuantele pastelate de roz, albastru sau verde arata extraordinar in combinatie cu pietricele sau ornamente in forma de scoica, delfini, pestisori sau stele de mare.

  • Manichiurile in nuante neon

Un alt trend pentru care opteaza multe dintre femei in sezonul cald este reprezentat de manichiurile in nuante neon. Magazinele de specialitate iti ofera o gama variata de optiuni si nuante, in ton cu preferintele tale. Asadar, daca iti doresti un look cu care sa iesi din anonimat, nu ezita sa alegi o manichiura intr-o nuanta neon.

Fireste ca lista manichiurilor cu aer de vacanta poate continua, insa sfatul nostru ar fi sa alegeti intotdeauna dupa starea de spirit pe care o aveti si in functie de personalitatea fiecareia dintre voi!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter