(P) Pantaloni damă pentru siluete voluptoase? Îi poți comanda cu încredere de la Trendland!

De Unica.ro, pe

Este suficient să răsfoiești o revistă de modă sau să intri pe social media și vei observa că hainele par realizate doar pentru persoanele ce au o siluetă de invidiat. Totuși, nu trebuie să te întristezi, ci să realizezi că fetele cu o siluetă perfectă sunt foarte puține și fac sacrificii enorme pentru a arăta perfect. Nu este important să ai un abdomen perfect lucrat atâta timp cât ești sănătoasă și te simți frumoasă. Totuși, dacă vrei să îți modelezi silueta cu ajutorul hainelor, cel mai bine ar fi să alegi unele adecvate tipului tău de silueta. Iar cel mai bun sfat pe care ți-l putem da este să nu alegi haine prea largi. Întotdeauna optează pentru măsura ta și alege croieli care te avantajează, așa cum sunt pantalonii cu talie înaltă. În continuare îți vom prezenta câteva perechi de pantaloni de dama de la Trendland ideali chiar și pentru siluete voluptoase. 

Talia înaltă și betelia sunt cei mai buni prieteni ai unei siluete voluptoase. Aceste două elemente ajută la alungirea optică a picioarelor și la subțierea siluetei. În plus, oferă o susținere foarte bună și îți permit să acoperi foarte bine zona abdomenului și șoldurile (știm cu toții că foarte puține femei se pot considera mulțumite de aceste zone). Dacă și tu te confrunți cu aceste probleme, îți recomandăm cu încredere o pereche de Pantaloni office din stofa neagră, ideali pentru orice siluetă. 

(P) Pantaloni damă pentru siluete voluptoase? Îi poți comanda cu încredere de la Trendland!

Cine a spus că persoanele cu forme voluptoase nu pot purta pantaloni în alte culori decât negru și bleumarin? Acesta este doar un mit, așa că îți sugerăm să porți exact culorile care îți aduc bucurie și care te avantajează. În acest sens, recomandarea noastră este o pereche de Pantaloni conici bordo cu buzunare. Singurul aspect de care trebuie să ții cont pentru ca acești pantaloni să arate perfect este alegerea măsurii. Dacă vei comanda o măsură prea mare, nu se vor așeza perfect. Sunt realizați dintr-un material foarte bun, care va ascunde orice mică imperfecțiunie, așa că nu îți fie teamă să comanzi exact măsura care ți se potrivește cel mai bine. 
(P) Pantaloni damă pentru siluete voluptoase? Îi poți comanda cu încredere de la Trendland!

Un alt mit este legat de pantalonii cu imprimeuri. Chiar dacă nu ai silueta ideală, poți purta cu încredere chiar și pantaloni în dungi sau în carouri. Secretul constă în alegerea măsurii ideale: nici prea strâmți, nici prea largi. Așadar, poartă cu încredere imprimeuri și alege ca de exemplu o astfel de pereche de Pantaloni conici gri cu carouri fine negre. Cine nu iubește carourile? Ar fi păcat să nu profiți și să nu porți acești pantaloni speciali doar din cauza unor mituri în materie de stil vestimentar. 

(P) Pantaloni damă pentru siluete voluptoase? Îi poți comanda cu încredere de la Trendland!

Nu în ultimul rând, îți recomandăm și această pereche de Pantaloni office bleumarin din stofa elastică. După cum poți observa, pe partea din față prezintă o dungă cusută, care alungește și subțiază optic silueta. Sunt realizați dintr-un material foarte bun și îi vei găsi foarte comozi! (P) Pantaloni damă pentru siluete voluptoase? Îi poți comanda cu încredere de la Trendland!

În încheiere, am vrea să știm părerea ta despre acești pantaloni. Care ți-au plăcut cel mai mult? 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter