(P) Pardoseli rezistente și extrem de atractive? Ai găsit soluția: află mai multe despre pardoselile epoxidice

De Unica.ro, pe

Există, la ora actuală, o mare diversitate de tipuri de pardoseli Milucon: de la cele din beton sau industriale, la cele lipite, poliuretanice și epoxidice, dar nu numai. Pardoselile epoxidice, însă, se remarcă prin faptul că bifează două mari cerințe esențiale: cele de ordin estetic și cele de tip funcțional. 

Pardoselile epoxidice protejează cu succes podelele din beton sau din ciment împotriva factorilor agresivi, dar aduc și un mare plus din punct de vedere al design-ului. Sunt ideale pentru zonele cu trafic intens. Iată și alte avantaje!

Te ajută să maschezi orice defect

Dacă erai în căutarea unei podele care să pună în valoare spațiul de care dispui, dar și să mascheze orice tip de defect, tocmai ai găsit-o! Pardoselile epoxidice reușesc acest lucru, fără a necesita un nivel sporit de efort în implementare.

 Spre deosebire de alte tipuri de finisaje, cum ar fi parchetul sau gresia, acest tip de pardoseală se implementează pe aproape orice tip de suprafață și creează suprafețe sigure. Nu ai nevoie de alte artificii estetice, odată ce ai implementat – corect – lucrările de execuție a pardoselilor.

Se aplică ușor și sunt extrem de durabile

Pardoselile epoxidice fac parte din categoria celor durabile. Pe cât de ușor se aplică, pe atât de mult rezistă pe termen lung. Substanțele chimice din care sunt formate se prezintă în stare lichidă. 

Ele se aplică prin pensulare și formează o suprafață perfect netedă și nivelată. Rezultatul este spectaculos și de durata, la costuri mult reduse în comparație cu alte tipuri de finisaje. Pentru că au o rezistență deosebită, se pot folosi pe termen foarte lung. Nu sunt afectate de substanțe chimice, de trafic intens sau de alți factori care ar putea compromite ireversibil calitatea altor tipuri de finisaje, cum ar fi parchetul sau gresia.

Sunt ieftine și mențin un grad ridicat de igienă

Vei întâlni pardoselile epoxidice în farmacii, unități spitalicești, spații comerciale, aeroporturi, dar și alte tipuri de instituții publice sau private. Ele asigură un grad ridicat de igienă, pentru că nu prezintă niciun fel de rosturi sau îmbinări, aplicându-se în formă lichidă. 

Spațiile unde s-ar putea acumula mizeria, cum este în cazul gresiei, lipsesc cu desăvârșire, iar procesul de îngrijire, de curățare și de întreținere pe termen lung este unul simplu. În industria alimentară, se preferă acest tip de pardoseală tocmai din acest motiv. Elasticitatea, flexibilitatea, durabilitatea și duritatea – sunt alte beneficii ale acestor suprafețe netede. 

Arată foarte bine în orice tip de spațiu

Design-ul pardoselilor epoxidice nu este ușor de trecut cu vederea. Suprafețele perfect netede, uniforme, au un aspect foarte plăcut, care schimbă fața întregii încăperi. Nu își modifică în niciun fel aspectul la acțiunea razelor UV, la traficul intens, la acțiunea solventilor, la impact sau la compresiune. Și din punct de vedere estetic, nu doar funcțional, bifează – cu succes – toate criteriile de performanță. Se pot ușor personaliza, în funcție de dorințele utilizatorului. Posibilitățile în materie de design sunt multiple, variate.

Alege Milucon.ro pentru pardoseli epoxidice implementate perfect

Dacă vrei să te bucuri de toate avantajele gamei de pardoseli epoxidice, colaborează direct cu Milucon.ro, o companie specializată în implementarea acestor suprafețe. Rezultatele vor fi peste așteptările tale! 

Milucon.ro folosește cele mai bune materiale, tehnici și aparaturi noi pentru rezultate ireproșabile.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter