(P) Primăvara 2019: cele mai cool tendințe în modă

De unica, pe Ultimul update Luni, 01 aprilie 2019, 11:18

Este oficial primăvară, ceea ce înseamnă că este timpul să îţi goleşti garderoba de hainele de iarnă şi să adaugi noi piese cu care să îţi condimentezi look-urile de sezon.

Te întrebi de unde să începi?

Ei bine, este esenţial să cunoşti tendințele cheie ale acestui sezon, pentru a te asigura că vei construi ţinute controversate, demne de podiumurile celor mai renumite case de modă.  

Ţine cont de faptul că trebuie să fii selectivă. Alege ceea ce se potriveşte personalităţii şi stilului tău vestimentar!

Top tendinţe de primăvară:

  • Piese vestimentare şi accesorii cu funde

(P) Primăvara 2019: cele mai cool tendințe în modă

 

Fundele delicate sunt detalii care pot da o notă de romantism oricărei piese vestimentare simple: fie ea o bluză, rochie, fustă sau o pereche de pantaloni.

Dacă, totuşi, nu eşti adepta hainelor cu funde, avem o veste bună: fundele se vor regăsi şi în accesorii, mai ales în cele de păr. Nimic mai feminin şi gingaş!

În plus, există o mulțime de magazine online și magazine fizice de unde îți poți achiziționa asemenea produse, ideale pentru ținutele ladylike.

  • Animal print-ul

(P) Primăvara 2019: cele mai cool tendințe în modă

Acest imprimeu este în mare vogă în primăvara acestui an, iar folosit cu bun gust îţi poate permite să schimbi radical orice ţinută – va oferi un accent de culoare şi va deveni punctul de atracţie al look-ului tău!

Imprimeul de tip leopard şi zebră vor domina lumea modei!

Atenţie! Trebuie să faci diferenţa între o ţinută memorabilă şi un dezastru stilistic, aşadar este important să fii cumpătată atunci când porţi un imprimeu de acest tip.

Optează pentru o singură piesă vestimentară cu animal print, pe care să o asortezi la o ţinută în culori neutre.

Orice outfit care are măcar un element cu animal print va câştiga puncte în zona senzualităţii!

(P) Primăvara 2019: cele mai cool tendințe în modă

Dacă până acum opulența era cea care definea ţinuta de seară perfectă, anul acesta se merge pe simplitate. Astfel, rochiile simple, însă extrem de feminine, cu un aer atemporal, în culori calde sau neutre sunt la putere.

Se merge pe rochii care pun în valoare linia siluetei feminine, cum ar fi rochiile petrecute, pe care să le scoţi în evidenţă cu ajutorul unor accesorii statement.

  • Borsete sofisticate

(P) Primăvara 2019: cele mai cool tendințe în modă

Cine s-ar fi gândit că la un moment dat borseta va deveni un accesoriu sofisticat, ideal pentru a transforma chiar şi cea mai banală ţinută într-una stylish, care să atragă toate privirile?

Indiferent că alegi să o porţi nonşalant pe umeri, prinsă în talie sau ataşată curelei, borseta reprezintă cea mai trendy alternativă la orice fel de alte accesorii.

  • Ținute inspirate din anii 80

(P) Primăvara 2019: cele mai cool tendințe în modă

Umeri supradimensionați, croieli geometrice, decupaje, paiete orbitoare sau costume deux-piece inspirate din stilul prinţesei Diana – toate aceste elemente sunt esenţiale dacă te dai în vânt după outfit-urile cu vibe optzecist.

  • Franjuri jucăușe

(P) Primăvara 2019: cele mai cool tendințe în modă

Atât hainele cât şi accesoriile cu franjuri reprezintă un trend important al acestui sezon. Acestea sunt atât de versatile, încât pot fi integrate cu succes în foarte multe ţinute, de la cele casual sau de inspiraţie hippie până la cele elegante.

Franjurile sunt perfecte pentru tine mai ales dacă eşti adepta ţinutelor boho-chic!

  • Haine în nuanţe neon

(P) Primăvara 2019: cele mai cool tendințe în modă

Primăvara 2019 este caracterizată printr-o explozie de culori, spre deliciul femeilor care iubesc stilul extravagant.

Podiumurile din New York, Londra, Milano şi Paris au fost luate cu asalt de creaţii în nuanţe vibrante. Indiferent că preferi hainele din bumbac, satin sau dantelă, mizează pe nuanţe îndrăznețe!

Este clar că rezultatul va fi unul de efect, care va întoarce toate privirile!

Aşadar, tendinţele în materie de modă ale acestui sezon se concentrează în jurul ideii de feminism, după cum a declarat şi Elizabeth von der Goltz, global buying director la Net-a-Porter: ” Unul dintre cele mai mari trenduri pe care le-am văzut în show-uri a fost cel care pune în evidență femeia adevărată – o revenire la feminitate și dorința de a te îmbrăca pentru sine într-un mod confortabil”.

Sursa imaginilor:

Funde – prima imagine de pe unsplash.com / a doua de pe pexels.com

Animal prints – ambele imagini de pe unsplash.com

Rochii elegante simple – ambele imagini de pe pexels.com

Borsete sofisticate – ambele imagini de pe unsplash.com

Tinute inspirate din anii 80 – ambele imagini de pe pexels.com

Franjuri jucause – ambele imagini de pe pexels.com

Haine in nuante neon – ambele imagini de pe unsplash.com

Imaginea de cover – toate imaginile de pe unsplash.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter