(P) Profitați de reduceri la încălțăminte și cumpărați avantajos

De unica, pe Ultimul update Marți, 23 octombrie 2018, 17:16

Nimic nu poate fi mai bun decât o pereche frumoasă de pantofi. De fapt, singurul lucru mai bun este o pereche de pantofi frumoși care nu costă o avere. Dacă sunteți în căutare de reduceri încălțăminte, sunteți norocoși pentru că acum aveți această ocazie datorită Epantofi.ro. Magazinul online Epantofi.ro este pe piață de peste 20 de ani, oferind produse atent selecționate, ale celor mai bune branduri internaționale, inclusiv cele mai exclusiviste mărci, toate putând fi cumpărate la preț întreg sau pe baza unui cupon Epantofi.

Fie că vorbim despre pantofi damă, pantofi copii sau pantofi bărbați, primul avantaj pe care vi-l oferă Epantofi.ro este numărul mare de mărci cunoscute. Puteți alege modelele unuia dintre cele peste 450 de branduri internaționale, precum Guess, Lacoste, Armani, Boss, Calvin Klein, Cavalli, Adidas, Nike, Diesel, Fila, Lee, Levi`s, Ralph Lauren, Puma, Reebok, Trussardi, Tommy Hilfiger, Timberland, Versace etc. În plus, pe site veți găsi, pe lângă produse de încălțăminte și genți, șepci, curele, ceasuri și multe alte accesorii de firmă.

Important de știut este că toate produsele din acest magazin online sunt noi, originale, luate direct de la producător și sunt livrate clienților cu toate însemnele și în cutia producătorului. Fiecare produs disponibil în ofertă include 24 de luni de garanție din partea producătorului. Dacă în timpul utilizării observați defecte structurale, tehnologice sau de material, reprezentanții Epantofi.ro vă primesc produsul înapoi.

În plus, dacă nu sunteți mulțumiți de modelul ales sau ați constatat că ați comandat mărimea greșită, aveți la dispoziție o lună întregă să vă râzgândiți! Puteți returna produsul în termenul de 30 de zile de la data preluării comenzii, iar după ce coletul ajunge la departamentul de retur și returul este acceptat, în decurs de 3-5 zile lucrătoare se returnează banii.

Alt avantaj pe care vi-l oferă Epantofi.ro este posibilitatea de a cumpăra pantofi de cea mai bună calitate cu ajutorul unui cod de reducere. Cum economisim? Simplu. Fie că vorbim despre reducerile de sezon pentru cele mai recente colecții, despre reducerile de week-end sau de un voucher special, toate codurile și cupoanele de reducere le puteți găsi și pe Kuplio.ro, unul dintre cele mai mari portaluri dedicate reducerilor din cele mai importante magazine online din țară și străinătate.

Pe lângă Epantofi reduceri, pe Kuplio.ro veți găsi reduceri în cele mai bune magazine, cum ar fi voucher Elefant sau Tarom, IKEA, Emag, Elefant.ro, Lensa, Chicco, FashionDays, H&M, GAP, Altex, Jolidon, etc

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter