(P) Puterea tenului sensibil

De Unica.ro, pe
Tenul sensibil este definit ca o hiper-reactivitate a pielii feţei. Semnele cheie ale acestei hiper-reactivităţi cutanate sunt neurosenzoriale: încălzire, mâncărime, furnicături. De obicei, acestea sunt asociate cu roșeaţa. Anumite caracteristici ale tenului fac ca acesta să fie predispus la sensibilitate: pielea subţire, culoarea deschisă a pielii, roșeaţa pomeţilor.

CARE SUNT CAUZELE TENULUI SENSIBIL?

Tenul este supus multor factori externi: agenţi stresori din mediu, chimici sau fizici, precum raze UV, frig, poluare, aer condiţionat, umiditate ambientală scăzută, dar și factori interni, cum ar fi stresul sau starea emoţională. Intensitatea și frecvenţa acestor agresiuni stimulează excesiv pielea, provocând fenomene inflamatorii și modificări ale barierei cutanate. Tenul devine astfel sensibil, reactiv.

MUȘEŢEL SĂLBATIC, CULTIVAT ÎN CÂMPURILE NOASTRE BIO DIN LA GACILLY

Mușeţelul nostru sălbatic, cunoscut și sub denumirea de Matricaria Recutita, este o plantă puternică și rezistentă, bine cunoscută pentru proprietăţile sale calmante și antiinflamatorii.

Plantă emblematică a produselor Yves Rocher pentru îngrijirea tenului încă din anii ‘60. Mușeţelul sălbatic este una dintre primele plante cultivate în câmpurile proprii din localitatea La Gacilly, în Bretania, din anul 1979, în deplin respect pentru piele și pământ.

Experţii noștri au dezvăluit și valorificat potenţialul său, pentru a răspunde cerinţelor tenului sensibil: un concentrat de Mușeţel sălbatic compus din două ingrediente active 100% naturale, hidrolat și oleat, pentru a calma și fortifica tenul sensibil.

DESCOPERĂ GAMA SENSITIVE CAMOMILLE

Încearcă ritualul de îngrijire 100% cu Mușețel sălbatic!

sensitive camomille yves rocher

Pasul I – Curățarea tenului

Ten uscat? Oferă-i confort și nutriție!

La începutul ritualului, folosește crema demachiantă, ce curăță ușor tenul fără a-l usca și elimină în mod eficient machiajul. Aplic-o pe tenul uscat, ochi și buze, masând cu vârfurile degetelor, apoi clătește.

Pentru a îndeparta chiar și machiajul waterproof, optează pentru uleiul demachiant, fără finisaj gras, ce calmează și hrănește tenul. Pentru o demachiere eficientă, masează uleiul pe tenul uscat, ochi și buze, adăugând căteva picături de apă pentru a emulsiona, înainte de a clăti.

sensitive camomille

Dacă preferi să folosești o dischetă din bumbac, alege apa micelară din gamă, pentru a îndeparta machiajul și impuritățile cu un singur gest. Aceasta este disponibilă în format de 200 ml și de 400 ml.

Pasul II – Aplică un produs pentru îngrijire, în funcție de tipul tău de ten

Datorită balsamului nutritiv, tenul tău este hrănit în profunzime și hidratat, pentru a calma toate senzațiile de disconfort ale acestuia. Acest Balsam cu textură bogată și fondantă conferă un finisaj imperceptibil și redă confortul tenului.

Ten normal? Oferă-i confort și hidratare!

Folosește crema cu efect calmant, pentru un efect imediat de hidratare și calmare a senzațiilor de disconfort și roșeată ale tenului. După o lună de utilizare, cu aplicare dimineața și seara, pe ten și gât, vei fi încântată să constați faptul că tenul tău este mai puternic și mai puțin reactiv.

De asemenea, te vei bucura de mirosul natural reconfortant de Mușețel și de textura sa ușoară ce pătrunde rapid in piele.

Ten roșiatic? Uniformizează!

Crema corectoare din gamă, reduce cu până la 79% roșeața tenului, datorită culorii sale verzi, în timp ce hidratează. După o lună de utilizare, bariera cutanată este consolidată, tenul este mai puțin sensibil.

sensitive camomille

O poți aplica dimineața, fie ca produs singular pe întregul ten, fie cu aplicare locală pe zonele cu roseață vizibilă, dupa ce ai aplicat crema de zi utilizată în mod obișnuit.

Află mai multe despre gamele Yves Rocher de pe YouTube, Instagram sau Facebook!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter