(P) Regim de skincare: trucuri simple pentru un ten impecabil

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 22 ianuarie 2020, 13:55

În timp ce unii dintre noi încă dezbatem dietele pe care să le abordăm în acest an, FOREO, brandul suedez de beauty-tech iți propune o disciplină extrem de benefică pentru tine și tenul tău în 2020: dieta de skincare.

Cu ce e deosebită dieta propusă de FOREO? În primul rând, e foarte simplu să o incluzi în rutina zilnică de îngrijire, nu impune restricții alimentare și face minuni pentru pielea ta.

Dieta propusă de FOREO pornește de la cel mai recent trend de frumusețe: N-Beauty – fenomenul obsesiei pentru skincare care vine direct din țara de origine a companiei suedeze – și care presupune să iți îngrijești și să iți tratezi tenul simplu, dar corect, pentru a-l menține suplu și curat.

Ritualurile minimaliste de skincare sunt acum în lumina reflectoarelor, în detrimentul celor cu pași complecși. Șapte din 10  dermatologi consideră că acum, mai mult că oricând, întâlnesc pacienți frustrați că încearcă numeroase produse și care alocă sume enorme de bani, fară însă a avea rezultate care să îi mulțumească. 

Dr. Surber, profesor de dermatofarmacologie la Universitatea din Zürich chiar insistă și afirmă că rutina de beauty coreeană în 10 pași poate dauna tenului și îi poate slăbi bariera naturală de protecție.

Cum să începi o dietă de skincare?

Consultă întotdeauna un medic dermatolog, recomandă FOREO, dacă simți că ai nevoie de o părere specializată. Însă dacă pur și simplu te simți copleșită de oferta de produse din magazine, brandul suedez de skintech iți recomandă câțiva pași pentru a iniția o dietă de skincare pe 2020:

„Cercetările noastre arată că secretul pentru a avea un ten sănătos este să nu te complici“, explică Dalia Fernandez, manager dezvoltare produs în cadrul FOREO. „Curățarea stă la baza oricărei rutine corecte de skincare, iar consecvența ajută ca produsele pe care le aplici ulterior să își potențeze efectul. Deci nu mai e nevoie să adaugi nenumărați pași în ritualul de skincare, iar acest lucru iți economisește pe termen lung nu doar bani, ci și timp, iar tenul respiră a sănătate.“   

Dermatologul Dr. Costi lucrează cu numeroase vedete, iar pentru o curățare corectă a tenului specialistul recomandă dispozitivul LUNA 3: „LUNA 3 este ideală pentru a pregăti tenul înainte de a aplica produsele de skincare. Device-ul îndepărtează 99,9% din sebum, impurități și transpirație folosind pulsații T-sonic care elimină în profunzime din pori reziduurile pe care prosoapele demachiante, periile de curățare fară funcții sonice sau alte accesorii nu reușesc să o facă.“

Începe în forță 2020 cu o dietă de skincare corespunzătoare, folosind LUNA 3, un gadget revoluționar de beauty pe care îl găsești disponibil în magazinele Douglas. De asemenea în luna aceasta beneficiezi de o reducere speciala la UFO și UFO mini în Douglas.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter