(P) Rochii cununie civilă de la Myfashionizer, în funcţie de personalitatea ta

De Unica.ro, pe

Unul dintre evenimentele importante din viaţă este cel în care, în faţa ofiţerului de stare civilă, două persoane îşi oficializează dragostea. Iar ca momentul să fie cu adevărat de neuitat, ţinuta participanţilor trebuie să se ridice la înălţimea sentimentelor. În ajutorul tău vin specialiştii de la Myfashionizer.ro, care au studiat piaţa de profil şi au realizat o selecţie aparte de tinute pentru cununie. Veşminte în trend sau cu dantelă fin lucrată, care te duc cu gândul la un basm ori croiuri care ies din tiparele convenţionalului, toate au fost incluse într-o colecţie aparte de rochii cununie civilă. Avem personalităţi diferite, iar în catalogul Myfashionizer se găsesc articole vestimentare potrivite tuturor.

Îţi doreşti o rochie albă midi pentru cununia civilă?

Ei bine, aceasta este o alegere la care s-au gândit şi specialiştii de la Myfashionizer. De aceea au inclus în colecţie ţinuta cu elemente clasice – albă, cu inserţii de dantelă şi croi modern – rochia de cununie civilă albă midi cu dantelă pentru nuntă. Rochiţa baby doll, cu mâneci lungi din dantelă cu model aparte, se închide cu fermoar la spate şi este o opţiune pentru un eveniment deosebit. Fără îndoială nu poţi da greş cu o toaletă în tonuri şi cu inserţii clasice, însă adaptată ultimelor trenduri, preferate de multe tinere.

„Ce culoare să aleg pentru rochia pentru cununia civilă?”

„Este bine să fie albă, ca cea de mireasă sau să aleg o culoare?”, se întreabă multe dintre viitoarele soţii. Desigur, alegerea aparţine tinerei aflată în rol principal, însă pentru a lua o decizie, are nevoie de mai multe opţiuni, iar rochia de ocazie midi baby doll este una dintre ele. Sexy, cu un mic decolteu şi cu închidere cu fermoar la spate, cu ţinuta roz cu siguranţă vei atrage toate bliţurile la evenimentul special din viaţa ta. Rochiţa cu dantelă şi voal se „asortează” perfect cu cununia civilă. Culoarea preferată a unor tinere se reflectă, mai nou, în alegerea veşmintelor pentru oficializarea relaţiei de iubire. Aşadar, îndrăzneşte!

(P) Rochii cununie civilă de la Myfashionizer, în funcţie de personalitatea ta

 O rochie scurtă sau o rochie lungă pentru cununia civilă? Tu ce-ţi doreşti?

Orice femeie îşi doreşte să fie senzuală în unul dintre cele mai dragi momente din viaţă. Şi orice femeie poate reuşi acest lucru, dacă face alegerea potrivită şi în privinţa articolelor vestimentare. Fie că e lungă sau scurtă, rochiţa trebuie să fie în concordanţă cu corpul tău, să „se muleze” pe personalitatea ta şi să-ţi ofere confortul dorit într-o zi plină de emoţii. O opţiune poate fi rochia de cununie cu dantelă albă. Fin lucrată, cu mâneci lungi din dantelă şi închidere la spate cu fermoar, rochia albă este o alegere excelentă.

(P) Rochii cununie civilă de la Myfashionizer, în funcţie de personalitatea ta

Nu te-ai decis? Inspiră-te!

La Myfashionizer.ro, specialiştii au realizat o colecţie care se pliază tuturor gusturilor. Fie că vorbim de doamne şi domnişoare îndrăzneţe, de tinere conformiste sau de persoane indecise, veşmintele şi accesoriile din magazinul online îţi sunt oferite spre alegere. Rochii realizate din materiale de calitate: dantelă, mătase naturală, voal, brocard, dar şi accesorii pentru ţinuta ta, precum şi sfaturi, toate pot fi găsite cu un singur click. Magazinul îţi stă la dispoziţie cu o gamă largă de articole vestimentare potrivite oricărei ocazii şi oricărui buzunar.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter