(P) Samsung Galaxy Note 10 Plus, un gigant cu design futurist – ce carcase i se potrivesc

De unica, pe Ultimul update Joi, 14 noiembrie 2019, 12:00

Septembrie 2019 – Samsung lansează Galaxy Note 10 Plus și fanii sunt în delir. Succesorul lui Note 9 vine cu un display mai plăcut, cu o baterie mai bună și a fost imediat considerat un device high end, ultraperformant, urcând în topurile de popularitate. Cu mult mai multe opțiuni și atât de multe motive pentru care oricine și l-ar dori, publicul trebuie totuși să țină cont și de necesitatea unei carcase de protecție pentru un astfel de smartphone.

Între plusuri și minusuri așa cum se prezintă galantul și impozantul Galaxy Note 10 Plus, nu putem ignora ecranul său mare, faptul că se încarcă mult mai repede și că are camere versatile. Prețul totuși este unul din motivele pentru care vei dori să îl păstrezi intact. Nu este tocmai unul modest.

Design futuristic

Când îl privești, poți spune instant că este un model elegant. Sticla fină în față și pe spate, cu linii bine definite, cu detaliile metalice sunt o combinație inedită și interesantă, pentru că este deopotrivă puternic, subțire, dar nu delicat, elegant. Și pe cât de chic arată, totuși pe spate este ca un magnet pentru urmele degetelor tale. Ceea ce denotă numaidecât nevoia de a căuta una din carcase pentru Galaxy Note 10 Plus care să îl pună ȋn valoare, nu să-l ascundă, să nu îl facă mai gros sau să îi schimbe cumva eleganţa și al său design futuristic.

Din fericire pentru doritori, magazinul Stifler.ro vine cu propuneri stilate pentru husele Galaxy Note 10 Plus. La fel de pretențioși cum sunt utilizatorii de astfel de smartphone vor fi accesoriile pe care le folosesc. Ei bine Stifler nu se dezice de calitatea care a făcut acest brand unul solid pe piața de nișă.

În varianta elegantă, minimalistă sunt husele flip. Deși acoperă display-ul pe suprafața husei pot apărea notificările și iconițele dorite. Sunt nu mai puțin de 54 de opțiuni la capitolul personalizare. Nu încurcă cu nimic la folosirea smartphone-ului, vin în 3 variante de culoare și acoperă integral fața și spatele acestui telefon.

În alte variante sunt husele cu funcție de stand și display inteligent. În schimb pentru cei care se simt mai neîndemânatici, una din opțiuni ar putea fi despre husa cu margini robuste și transparență ce permite telefonului să delecteze privirile. Dacă vorbim despre husele hibrid, avantajele se referă la complexitatea produsului. Așadar spatele de tip bumper, cu inserții din PC dur, oferă mai multă rezistență mai ales la colțuri și marginea telefonului. Au decupaje precise și sunt practice, semn că producătorii au creat huse pretențioase pentru smartphone-urile actuale.

Oricare ar fi alegerea unei astfel de huse, ține și de gusturi personale. Cert este că magazinele de specialitate s-au orientat spre ce înseamnă acest smartphone și asupra acelor detalii care ar putea prezenta ceva mai multă fragilitate – protecția pe spate, rezistența la șocuri, protecția de display mai ales că așa extins cum este el, totuși riscul ca la căzături să aibă parte de fisuri este cu atât mai mare. Așadar, la Stifler regăsim huse pentru Samsung Galaxy Note 10 Plus cu funcții precum anti amprentă, anti zgârieturi, cu protecție la cameră, multe dintre ele de tip carcasă sau transparente. Sunt realizate din policarbonat, poliuretan sau sunt din piele ecologică.

Să vedem și ce investiție presupun acestea. Prețurile sunt sub 100 de lei, cu promoții active ce motivează poate și mai mult. Sunt însă și modele care trec lejer de 200 de lei, dar oferă protecție pe măsură, sunt multifuncționale și astfel își justifică și prețul. La cât este de complex și pretențios smartphone-ul vedetă de la Samsung, se înțelege și că accesoriile pentru acesta nu au cum să fie simple, banale sau prea ieftine.

Același magazin vine cu oferte de huse pentru Samsung M20, Galaxy Note 10 și multe alte telefoane din rândul celor mai apreciate la ora actuală. Un soi ce ține pasul cu moda și în ceea ce privește accesoriile gsm.

Intrigant, atractiv, cu displayul său impresionant, cu pen-ul din dotare, baterie ce durează cu mult mai mult, performanța lui Galaxy Note 10 Plus este notabilă. Nu degeaba este numit unul dintre cele mai bune de pe piață.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter