(P) Sandale Avarca – moda spaniolilor ce a acaparat publicul român

De unica, pe

De ceva vreme sandalele Avarca se regăsesc în lista de opțiuni a celor interesați să își achiziționeze o pereche de încălțăminte de sezon. Sunt potrivite în varianta pentru bărbați sau femei, de ce nu chiar și pentru copii. De unde a apărut această modă ce reinventează practic sandalele? De vină sunt spaniolii.

Curios sau nu, la bază aceste sandale Avarca au o poveste a tradițiilor. Istoria acestor tipuri de încălțăminte menționează că sunt de proveniență din Menorca, o mică insulă de lângă Mallorca. Acestea erau în trecut încălțămintea tradițională dacă se poate spune așa. O corelație cu tradiționala vestimentație a românilor sunt opincile. Desigur, de la o formă atât de rudimentară, de piele și barete care să susțină materialul pe picior, influențele moderne și-au spus cuvântul. La ora actuală astfel de sandale mai vag amintesc de originea lor. Ca dovadă a faptului că păstrează conceptul original, producătorii de sandale Avarca au la activ și certificate, pentru a se distinge de cei care doar copiază un model.

Se definesc prin calitate absolută. La fel ca și în trecut, când cerințele referitoare la încălțămintea potrivită erau puține, dar importante – să reziste și să ofere confort, căci o pereche per sezon era suficientă – sandalele potrivite sunt cele care au calitatea de a rezista, de a oferi picioarelor o senzație de bine și de a nu accentua oboseala.

Sandalele Avarca, repere generale

Datorită unui model simplist, astfel de sandale sunt automat potrivite pentru orice stil vestimentar sau pentru orice preferințe. Dacă ești genul comodă și practică, vei adora sandalele în forma lor clasică, cu o talpă subțire și joasă. Este plată, cu 1,5 cm, iar talpa în interior este tot din piele, regenerată. Asta îți va oferi o senzație  plăcută la purtare, având toate avantajele unui material calitativ, ce protejează talpa piciorului.

Dacă preferi stilul elegant în marea majoritate a timpului și nu alegi opțiuni de încălțăminte fără toc atunci vei prefera mai degrabă sandalale Avarca cu platformă. În fapt sunt aceleași tipologii ca design și tipar, însă partea schimbată este tipul de talpă. Platformele au fost mereu soluții optime pentru cele care doresc să fie la înălțime.

Platforma din pânză, păstrând același registru de piele în interior, cu înălțime de 3 cm înseamnă șansa de a ieși în evidență cu un stil cool, perfect pentru vară.

Ce trebuie să ai în vedere: sandalele Avarca au decupaj în zona degetelor. Asta oferă lejeritate la purtare și permite aerului să circule, iar purtătoarea să se simtă bine. Bareta din spate este și ea practică. Tiparul în sine de sandale oferă stabilitate, întocmai ce ai nevoie de la o pereche de încălțăminte.

Sandalele Avarca, potrivite pentru oricine

Adaptabile ca stil, acestea sunt special concepute pentru a fi un tipar potrivit oricui. Așadar, de la femei până la bărbați și copii, cu toții pot purta acest gen de încălțăminte. Desigur, în cazul bărbaților designurile sunt mai degrabă simpliste și se rezumă la câteva modele, clasice, în culori potolite și ușor de combinat în fel și chip.

În cazul copiilor, sandalele Avarca sunt de asemenea potrivite. Pot fi alese în varianta lor simplă și clasică, albe, sau de ce nu chiar cu modele sau glitter, pentru fetițele dichisite și în numele preferințelor lor pentru modele deosebite.

De reținut: modelul sandalelor Avarca a fost preluat de o sumedenie de producători. Însă nu toți pot oferi calitatea adevărată și mai ales să păstreze liniile caracteristice a ceea ce înseamnă realmente acest stil. De aceea, atunci când vei căuta să îți achiziționezi astfel de încălțăminte preferă să cauți pe cei care dețin un certificat de calitate.

Magazinul online sandale-avarca.ro dispune de opțiuni de modele create de mâini dibace chiar în Spania, în regiunea Menorca. Ca o dovadă în plus că sunt sandale originale ca și model acestea dispun de la producător de certificat de licență Avarca Menorquinas. Poți fi sigur că alegerea făcută din cadrul acestui magazin înseamnă sandale originale.

Răsfaţă-te cu modele interesante, cu trenduri ce vin cu influențe din culturi distincte. Este cu atât mai interesant, cu cât astfel de sandale au un rol practic și un aspect ce se poate potrivi oricui. Similaritatea stilurilor te va provoca să le porți împreună cu partenerul tău sau să îţi potrivești încălțămintea cu cel mic.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter