(P) Secretele care te ajuta sa alegi pantofii perfecti

De unica, pe

De cate ori ti s-a intamplat sa-ti cumperi o pereche de pantofi iar apoi sa nu ii mai porti niciodata? Femeilor li se intampla frecvent acest lucru. Desi ii probezi in magazin si par a fi ideali, cand ajungi acasa observi nu sunt chiar atat de comozi precum pareau in magazin. Nici nu doresti sa mergi sa ii returnezi, sau cel putin tot amani aceasta decizie, iar astfel te alegi cu o pereche de pantofi dama pe care nu ii vei purta niciodata.

Pe langa dezamagirea traita atunci cand vezi ca pantofii cumparati sunt incomozi, din astfel cazuri mai rezulta si risipa de bani. Drept urmare, am decis sa iti oferim cateva sfaturi care te vor ajuta sa faci mereu o alegere inspirata cand iti cumperi o noua pereche de pantofi.

Iti prezentam cateva secrete pe care trebuie sa le stii atunci cand iti cumperi pantofi. Tinand cont de ele, pantofii cumparati ti se vor potrivi perfect si ii vei iubi la fiecare purtare. Iata care sunt acestea:

Pantofii se cumpara doar seara

Este un truc mai putin cunoscut insa care functioneaza mereu: cauta-ti pantofii dar si alte tipuri de incaltaminte doar seara. De ce doar in acest moment al zilei?

Dupa o zi in care ai mers mult pe jos, ai stat in picioare sau pur si simplu ai avut mult de munca, picioarele tale se schimba. Mai exact, acestea se vor umfla, iar daca dimineata pantofii par sa ti se potriveasca foarte bine, peste zi parca mai pierd un numar.

Alegand sa probezi pantofii seara te vei asigura ca ii vei putea purta in orice moment al zilei, fara a exista riscul de a ti se parea incomozi desi initial nu erau asa.

Ce fel de talpa ai?

Stiai ca nu toate persoanele au talpa la fel? Din acest motiv o pereche de pantofi ar putea sa-ti fie incomoda, in timp ce prietena ta spune ca sunt perfecti. Poate ca purtati acelasi numar si nu iti inchipui de unde vine acea incomoditate. Problema este tipul talpii.

Talpa piciorului poate fi plata sau mai arcuita. Iar daca vei calca cu piciorul ud o coala de hartie iti va fi mai usor sa afli ce tip de talpa ai, pentru ca mai apoi sa iti cumperi pantofii tinand cont de acest detaliu.

Numarul nu este mereu acelasi

Stim cu totii ca numerele de la pantofi nu sunt mereu aceleasi. Iar daca ai intrat intr-un magazin, ai vazut o pereche de pantofi de care te-ai indragostit, va trebui sa probezi mai multe numere. Chiar daca tu iti cunosti numarul de la pantofi, acesta ar putea fi diferit la pantofii pe care ai pus ochii.

De aceea, un alt truc este sa probezi atat pantofii cu un numar mai mic cat si pe cei cu un numar mai mare. Alege apoi perechea de pantofi cu gradul cel mai mare de comoditate.

Tine cont de partea practica a pantofilor

Ai gasit cei mai frumosi pantofi din lume si au un pret chiar accesibil, doar la capitolul comoditate stau foarte prost. In acest caz nu ar trebui sa iti cumperi acea pereche de pantofi doar pentru frumusetea lor. Oricat de frumosi ar fi, vei ajunge sa ii urasti dupa doar cateva ore de la incaltare.

Pune accent si pe partea de comoditate, iar astfel nu se va pune praful pe ei fiind abandonati intr-un colt al dulapului.

Trendurile sunt trecatoare

Nu tine cont cu strictete de trendurile din moda, deoarece acestea sunt trecatoare. Probabil ca nu iti cumperi o pereche de pantofi doar pentru un singur sezon, iar de aceea nu ar trebui sa pui accent 100% doar pe tendintele din lumea modei.

Alege-ti pantofii care sa te reprezinte si sa se incadreze in stilul tau vestimentar, iar astfel ii vei putea purta oricand cu placere.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter