(P)”Secretele Întregii Vieți”, cartea care îți dezvăluie adevărată rețeta a fericirii !

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 16 ianuarie 2020, 16:05

O minte deschisă prin cunoaștere este o minte liberă, o minte imposibil de manipulat. În lumea în care trăim,  nu ai să afli cu adevărat cum ar trebui să îți crești copiii, nici cum să îți trăiești viață în armonie. Din contra, sistemul servește o rețeta standard prin care să i te supui. În acest fel, calea către nefericire este singură. Este normal să fii nefericit dacă urmezi regulile sistemului către fericire! Pornind de la aceste realități triste a luat naștere cartea „Secretele Întregii Vieți”, în care autoarea pledează pentru cunoaștere, pentru deschiderea mințîi prin oferirea informației corecte, de care are nevoie, pentru că în final să ajungi să afli care este scopul viețîi tale și cum să trăiești în armonie și iubire cu tot ce te înconjoară.

Se spune că omul nu se schimbă până nu îi ajunge „cuțitul la os”. Când suferință e atât de profundă, abia atunci începe să apară schimbarea. Omul trebuie să treacă prin lecțîi dure pentru a se schimbă sau pentru a-și dori o schimbare. Există însă și cai mai usore, așa cum își propune să fie și cartea „Secretele Întregii Vieți„, cu condiția să nu fi ajuns să cunoști deja ce înseamnă adevărată suferință.

Dar din păcate ești deja acolo, vei află, tot datorită acestei cărți, că nu ești singur și că de încercări grele nimeni nu este scutit. Cum depășești aceste perioade negre din viață ta și cum poți să elimini acele gânduri negative care fac că totul să îți meargă pe dos, vei descoperi citind această cartea care îți va schimbă viață.

Citește acum, tot ce trebuie să știi, aici: https://www.secreteleintregiivieti.ro !

Societatea și familia nu ne învață cum să fim fericiți și, de multe ori, nu ne sunt cu adevărat alături. Din contra, societatea și familia, de multe ori, ne învață cum să „întrăm în rândul lumii”, să fim la fel că alțîi și să facem ceea ce ne spun alții. Însă, viață nu se rezumă numai la a face ce îți zic părinții și societatea.
Și pentru a atinge libertatea pe care fiecare individ o dorește și o caută în toate forme sale, singură soluție este deschiderea mințîi… prin cunoaștere. Doar așa se vor naște oamenii liberi!

“O bună parte din viață mea am căutat răspunsurile. DE CE nu primim acces la informația de care avem nevoie că să fim împliniți? Răspunsul e simplu: dacă ai avea acces la aceste informațîi, nu ai mai putea fi manipulat. Dacă ai fi cu adevărat fericit, ai fi greu de controlat. Omul care știe e omul care „iese din turmă” și nu poate fi folosit.”, spune autorea cărții „Secretele Întregii Vieți”.

După 12 ani de studiu și peste 360.000 de destine schimbare, Iuliana Neagu te invită și pe ține într-o călătorie de autocunoaștere. Din cartea să vei află care este menirea ta pe acest Pământ și care sunt pașîi pe care trebuie să îi parcurgi pentru a avea o viață fericită și împlinită, pe toate planurile. În cartea „Secretele Întregii Vieți” există acea rețeta a fericirii pe care o caută toți și care de fapt te învață ce trebuie să faci pentru a ajunge să vezi cât de frumos s-au așezat lucrurile în viață ta, atunci când nu mai credeai că este posibil așa ceva.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter