(P) Sfaturi de la experți privind amenajarea unei bucătării

Ultimul update Luni, 20 ianuarie 2020, 13:41

Astăzi ne oprim asupra unei încăperi supranumite și inima casei, unde îți începi ziua cu o cafea aromată și în care apoi te reîntorci cu drag să petreci seara, servind cina în compania celor dragi. Din acest motiv, bucătăria merită zilnic toată grija și atenția ta. Scopul brandului Naturlich este să îți însuflețească întreaga casă și bucătărie prin decorațiuni și articole moderne pe care să le aduci cu drag în căminul tău, dar și să îți ofere toate recomandările sau sfaturile potrivite de la specialiști în domeniu. 

Te invităm să citești un articol care îți va deschide puțin orizontul în ceea ce privește amenajarea unei bucătării, un loc unde pregătești cele mai gustoase preparate pentru tine și cei dragi. Aici este bine, să te simți în largul tău, și în special să îți facă plăcere să petreci acele ore destinate pregătirii unor rețete delicioase. Ei bine, pentru ca această dorință să fie îndeplinită este indicat să te axezi pe acele piese de mobilier pentru bucătărie care îți oferă confort ți mai ales, spor în pregătirea de mâncăruri apetisante. Pentru început, am selectat trei dintre cele mai importante părți ale bucătăriei care asigură o experiență cât se poate de confortabilă. Întâi de toate este important să amenajezi un spațiu funcțional, dar și estetic, o condiție ce atrage după sine puțin efort și documentare din partea ta. Așadar, startul cel mai bun este să te inspiri de pe site-ul Naturlich, unde găsești unele dintre cele mai trendy articole de mobilă pentru bucătării care se pliază pe orice gust, chiar și pe cele mai pretențioase. Cum alegi și ce să faci când ți-ai propus o renovare sau o amenajare a bucătăriei? Începe cu primul pas și anume:

Analizează piesele de mobilier pentru orice tip de bucătărie

Treptat, bucătăriile au preluat din atribuțiile camerei de zi, fiind o zonă de interes care este frecventată de către toți membrii familiei ce își doresc să simtă o atmosferă caldă și primitoare, în timp ce servesc cina sau petrec împreună seara. Din prisma succesului de care se bucură în prezent bucătăria, echiparea corespunzătoare este recomandată să fie făcută “ca la carte”. Alege piese de mobilier pentru bucătării care să îndeplinească anumite nevoi precum: să fie spațioase, să se potrivească stilului tău și să fie de bun gust. Unul dintre cele mai simple și avantajoase modele sunt formate din două corpuri principale: blatul împreună cu dulapurile inferioare și dulapurile suspendate. Mulți preferă să completeze decorul și cu un raft util pe care să mai depoziteze obiectele pe care le utilizează frecvent.

Care sunt materialele sau mărimile ideale pentru mobila de bucătărie?

Atunci când ești în faza de a opta pentru materialul sau dimensiunea mobilei este recomandat să calculezi cu exactitate gradul de ocupare a corpurilor din bucătărie. Cu siguranță nu îți dorești un spațiu restrâns în care simți că te sufoci după doar câteva minute. Măsoară de cel puțin două sau trei ori locul în care urmează să amplasezi mobilierul, iar mai apoi vezi care este și adâncimea totală a modelului selectat. Calitatea este una dintre prioritățile tuturor deoarece materialul își va dovedi în timp adevărata valoare. În funcție de stilul și, desigur de bugetul alocat, poți să te îndrepți spre materiale fabricate din lemn masiv, MDF, PAL, lemn stratificat sau lemn cu inserții versatile din metal sau sticlă.

Ce electrocasnice sunt esențiale pentru bucătărie?

(P) Sfaturi de la experți privind amenajarea unei bucătării

Haide să descoperim care sunt electrocasnicele pentru bucătărie de bază care îți fac viața mai ușoară pentru a te bucura mai mult timp de clipele de relaxare. Este esențial să te răsfeți din când în când și să lași prepararea cinei pe mâna unor aparate profesioniste. Cuptorul cu microunde este unul dintre acele dispozitive care au revoluționat rapid bucătăria modernă și care este util mai ales pentru încălzirea imediată a mâncării. La Naturlich găsești o gamă modernă ce te va acompania mult timp în bucătărie.  

Plitele electrice sunt selectate în funcție de cerințele spațiului și a numărului de persoane. Achiziționează pe cât posibil toate electrocasnicele de la furnizorul de la care ai luat și piesele de mobilier pentru bucătărie. Cel care proiectează întreg spațiul te va consilia permanent și în final își va asuma răspunderea că vei avea un spațiu așa cum ți-ai dorit.

De acum îți este mai ușor să te oprești asupra unor piese de mobilier pentru bucătării! Descoperă acum toată oferta de mobilă pentru bucătării Naturlich care răspunde tuturor nevoilor tale și în același timp reusește să se integreze imediat în stilul tău personal.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter