(P) Stilul casual vs. stilul office – ce alegeți?

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 21 aprilie 2020, 12:13

În ziua de azi, moda e tot mai schimbătoare. De la un sezon la altul apar fel și fel de piese vestimentare și constant trebuie să țineți pasul. Important e că, indiferent de ce articole alegeți, să nu vă abateți de la stilul vostru personal. Personalitatea fiecăruia se vede în felul în care se îmbracă, în cum se poartă de obicei. Fiecare obișnuieste să își pună amprenta personală asupra hainelor, încalțămintei și accesoriilor pe care le poartă.

Ce faceți atunci când moda dintr-un anumit sezon nu se potrivește cu stilul vostru personal? Este simplu! Adaptați anumite piese la ceea ce purtați de obicei. Este suficient să alegeți o singură tendință pe care să o integrați în stilul vostru și garantat veți fi la modă! Sau, mai simplu, alegeți din noile colecții întotdeauna piese clasice, care știți că nu se demodează în timp.

Așa cum oamenii sunt diferiți, așa și stilurile vestimentare adoptate de fiecare sunt diferite. Printre cele mai întalnite acum sunt stilul casual și stilul elegant.

Stilul casual

Se poate spune clar că stilul casual este cel mai purtat stil vestimentar la ora actuală, atât de femei , cât și de către bărbați. Acest lucru se datorează în mare parte comodității și lejerității pieselor cu ajutorul cărora îl purtați. Într-adevăr, nu este un stil vestimentar pe care sa îl puteți purta chiar la orice ocazie și aici vorbim de anumite evenimente festive cu etichetă, dar este perfect pentru ieșirile în oraș cu prietenii, pentru plimbările în parc cu familia, la un film, când faceți anumite vizite sau chiar la locul de muncă.

Ce piese vestimentare se potrivesc stilului casual? În primul rând clasicii blugi sunt piesa de rezistență a acestui stil. Apoi ar fi de adăugat și tricourile, gecile, încălțămintea fără toc sau cu toc mediu și comod și orice piese cu accente masculine. Blugii sunt cel mai ușor de asortat. Fie că optați pentru blugi skinny, boyfriend, clasici sau cu rupturi, îi puteti combina foarte ușor la un tricou larg sau chiar la un maieu mulat simplu. 

În cazul în care preferați rochiile, optați pentru unele mai lejere pe corp, stil pulover. Iar în ceea ce privește accesoriile, aici aveți o gamă largă cu care să vă jucați: curele, ochelari de soare, brațări și genți casual sau rucsacuri. 

Bobomoda este un magazin online cu haine și accesorii pentru toate gusturile. Aici puteți alege dintr-o gamă variată de modele pe care să le adaptați stilului abordat. De la blugi, tricouri, bluze, rochii, colanți, compleuri și până la genți, bijuterii, ceasuri, curele și ochelari de soare, pe toate le veți găsi accesând site-ul oficial al magazinului.

Stilul office

Unde este indicat să abordați acest stil? Fie că vorbim de întalniri de afaceri, de locul de muncă (birou), de interviurile de angajare sau oriunde s-ar impune o ținută decentă și rafinată, stilul office este caracterizat de seriozitate și sobrietate. Ca și avantaj principal ar fi faptul că îi dă purtătoarei o doză de eleganță și încredere. 

Ce articole se pliază mai bine pe acest stil? În primul rând pantalonii lungi drepți sau tip pană, fusta trei sferturi cu talie înaltă, rochia tip creion, camașa, sacoul și pantofii cu toc. Culorile nu sunt definitorii, dar de obicei se optează pentru cele închise în partea de jos, combinate cu cele mai deschise în partea de sus. 

Nu trebuie să se exagereze cu bijuteriile, se poarta cele simple, discrete. Cât despre genți, sunt de preferat cele de dimensiune medie în culori uni.

În magazinul online https://www.bobomoda.ro gasiți toate piesele de care aveți nevoie pentru a adopta un stil office: rochii, camăși, pantaloni, sacouri și altele.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter