(P) Știm ce culori vor face din tine Regina acestei toamne!

De unica, pe Ultimul update Luni, 15 octombrie 2018, 18:00

Afară s-a răcit. Este timpul să schimbăm bluzele ușoare cu hanorace și paltoane. Nu este vorba numai despre modele, se schimbă și culorile hainelor și trebuie să alegem pantofii potriviți, accesoriile de modă potrivite și să nu uităm de „lucrurile mărunte” cum ar fi o manichiură perfectă. Vrei să știi ce culori sunt trendy în această toamnă? Citește în continuare!

Culoarea roșu burgundy și bordo

Poate tocmai de aceea că, toamna este în mod inerent perioada recoltelor, este de înțeles de ce aceste nuanțe sunt ideale în acest sezon. Ele sunt asociate cu recoltarea strugurilor și cu producția vinului. Cu siguranță nu trebuie să economisești cu culoarea roșu burgundy. Încearcă să o combini cu un negru obsidian sau gri și nu îți fie teamă să experimentezi  rujuri și rimel-uri în culori îndrăznețe.  Dacă alegi culoarea bordo și pentru unghii poți fi sigură că mergi mână în mână cu tendințele din acest an.

Culoarea scorțișoarei și cărămiziu

Preferi culorile în nuanțe de roșu? Fă apel la culorile cărămiziu sau o nuanță de scorțișoară. Culorile pot fi combinate cu un portocaliu cald sau un roșu închis, eventual un roșu – maroniu. Toate variantele sunt pline de imaginație, elegante și  încălzesc privirea.

Sfat: Lacurile pentru unghii sunt o parte subestimată a aspectului bine îngrijit. Manichiura perfectă este ca cireasa de pe tort pentru fiecăre outfit sofisticat și la un machiaj perfect. De aceea nu ar trebui să uităm niciodată de aceasta. Mai ales având în vedere că pe piață este o selecție de nuanțe atât de vastă!

Albastru-gri și albastru metalic

Culoarea albastru-gri cu un blue strălucitor s-a dovedit a fi o combinație excelentă. Ambele nuanțe au un efect liniștitor și, dacă cumva nu ai la îndemână un ruj în culoarea albastru, încearcă această culoare pe unghii, pantofi sau accesorii. Aprecieri la adresa aspectului tău nu se vor lăsa așteptate prea mult.

Nude și roz

Culorile ” nude ” sunt foarte asemănătoare nuanțelor naturale. Ele pot varia între un roz facial până la ocru, gri-alb, maro deschis sau chiar un auriu foarte fin. Aceste culori se potrivesc nu numai cu pielea, ci și cu orice altă culoare pe care o alegi. Depinde numai de tine.

Sfat: Lacurile de unghii clasice din păcate, rezistă pe unghii foarte puțin timp. Dacă nu vrei să ai treabă cu aranjarea manichiurii tale tot a treia zi, încercearcă ojele semipermanente. Lucrul cu ele este foarte ușor chiar și acasă, dar acestea rezistă pe unghii mult mai mult timp, până la trei săptămâni. Oferta de culori este foarte variată și există chiar oje care își schimbă culoarea în funcție de temperatura ambiantă.

Verde închis și măsliniu

(P) Știm ce culori vor face din tine Regina acestei toamne!

La fel ca adâncurile pădurii vii, exact așa – foarte adâncă, întunecată și distinctivă – este culoarea verde care se poartă în această toamnă. Arată uimitor în combinate cu accesorii aurii sau nuanțe de portocaliu. Alternativa mai deschisă la culoare este un verde măsliniu care se înțelege de minune cu culorile maro sau roșu închis.

Argintiu și gri

Vara, care de obicei se revarsă în culori strălucitoare, este deja după noi, dar culoarea argintiu strălucitor nu se grăbește nicăieri. Este prezentă ca o mântuire pentru acelea dintre noi care pur și simplu nu pot trăi fără ceva strălucitor. Se potrivește excelent cu cele mai multe culori făcându-te să te simți deosebită, ca o regină.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter