(P) Ținute de ocazie care te pun în valoare la evenimentele importante

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 21 februarie 2020, 16:13

Moda este un subiect care ne preocupă constant, iar din trend-urile actuale încercăm mereu să alegem piese vestimentare și accesorii care ne avantajează, care ne pun în valoare silueta și stilul personal. Nu întotdeauna ne plac schimbările care se petrec în lumea modei, însă de fiecare dată găsim ceva care să ne încânte, cel puțin o piesă vestimentară sau câteva accesorii cu care putem crea combinații frumoase și potrivite preferințelor noastre. Piesele vestimentare clasice vor rămâne mereu baza unei garderobe inteligente, iar din trend-urile actuale putem alege haine și accesorii care le completează pe cele clasice, le pun subtil în valoare frumusețea și eleganța atemporală.

Realizarea unei ținute potrivite stilului nostru nu este întotdeauna un proces foarte complicat, mai ales când este vorba despre ținutele casual sau despre cele office, însă când este vorba despre o ținută de ocazie, pentru un eveniment important găzduit într-o locație extravaganță, cu siguranță ne străduim mai mult, căutăm cele mai reprezentative piese vestimentare și accesorii și ne dorim să arătăm impecabil atunci când participăm la evenimentul în sine. Pentru că accesoriile sunt cele care completează piesele vestimentare, care ne fac să strălucim și ne pun în evidență anumite trăsături, alegerea acestora se face numai după ce am găsit piesele vestimentare reprezentative , iar găsirea acestora poate fi o adevărată bătaie de cap. Așadar, dacă ești în căutarea unor piese vestimentare demne de evenimentele importante, iată 3 idei de ținute cu care nu vei da greș:

Ținutele cu rochii midi

Ținând cont că ne dorim o ținută elegantă, însă totodată care să ne ofere confort și o libertate mai mare de mișcare, poți opta pentru o rochie midi pe care să o accesorizezi cu cele mai reprezentative accesorii și bijuterii. Fie că îți plac rochiile care îți îmbrățișează frumos formele sau preferi rochiile mai vaporoase, stilurile rochiilor midi sunt foarte diversificate, culorile și materialele sunt foarte variate astfel încât să putem face cele mai bune alegeri. În materie de accesorii și bijuterii cum sunt cele de la Roxannes, limita este cheia și  cu siguranță nu ne dorim să exagerăm și să facem combinații nereușite.

Ținutele cu rochii lungi

Fără îndoială rochiile lungi ne duc cu gândul la evenimentele extravagante, iar dacă evenimentul la care trebuie să participăm este de așa natură, cu siguranță înspre astfel de rochii trebuie să ne îndreptăm atenția. În alegerea unei rochii lungi demne de evenimentul în sine și care să ne avantajeze în totalitate, trebuie să luăm în calcul câteva aspecte importante: culoarea, materialul din care este realizată, forma ei, design-ul; toate acestea aspecte fiind definitorii în alegerea rochiei perfecte. La fel ca și în cazul ținutelor cu rochii midi, accesorizarea trebuie să fie realizată în funcție de rochia aleasă, trebuie de asemenea să fim atente să nu ne supraaccesorizăm.

Ținutele cu salopete elegante

Putem să ne îmbrăcăm totodată și elegant cât și confortabil, iar unele dintre cele mai reprezentative piese vestimentare în acest sens sunt salopetele elegante care sunt tot mai populare, mai apreciate și mai purtate de către femei. Asemenea rochiilor, aceste salopete sunt realizate în varii stiluri, în design-uri elegante, din materiale calitative și în diverse culori astfel încât să putem face o alegere inspirată în acest sens. Cu o pereche de pantofi cu toc, o gentuță elegantă și câteva bijuterii potrivite, putem obține o ținută de eveniment frumoasă și lejeră.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter