(P) Toamna este mai frumoasă dacă porți rochii de zi boho chic de la Iiana

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 28 septembrie 2020, 11:08

Există ceva aparte atunci când vorbim despre rochiile boho pe care le vom iubi mereu. Indiferent de motivul pentru care ne plac aceste rochii de zi boho chic, ni s-a înrădăcinat în minte faptul că astfel de articole vestimentare sunt potrivite doar vara, urmând să punem rochile frumos aranjate în partea de sus a dressingului, pentru a le purta și vara viitoare. Cu toate acestea, chiar dacă nu este în favoarea noastră, uneori vremea nu este un impediment pentru a adopta acest stil.

De aceea, pentru că toamna ne bate la ușa, visele noastre boho prind viață. Rochiile acestea minunate, nu numai că le putem purta cu o pereche de cizme, dar ne putem distra alegând combinații originale și modele ce vor face vremea mohorâtă de afară să capete mai multă culoare.

Stilul boho reprezintă o tendință versatilă și apreciată încă din anii ‘70, când de fapt a apărut, care este o expresie incontestabilă a libertății, a optimismului. Stilul Boho Chic, în esență, este bun pentru orice femeie, pentru orice tip de siluetă. Însă, trebuie să ții cont de reguli și să nu te lași păcălită de faptul că acest stil înseamnă a arunca haine colorate, la întâmplare, pe tine. Dacă hippy de odinioară își permiteau să se îmbrace cam cu ce apucau, boho chic are o altă esență, o libertate vestimentară cât se poate de studiată, păstrând rădăcina hainelor etnice și tradiționale. Poți începe cu achiziționarea rochiilor de la Iiana.ro, pe care le poți purta ca atare sau în combinații originale și le poți adapta oricărui anotimp. Indiferent dacă afară este soare sau ploaie, o rochie de la Iiana te va face să îți creezi propriul stil și să prezinți, ca la carte, o ținută boho autentică. În plus, dacă ești în pană de idei, caută ținutele unor vedete precum Cher, gemenele Olsen sau Zoe Kravitz.

Secretul pentru a te simți confortabil în timpul toamnei este să porți rochii, peste care să adaugi mai multe straturi de haine. Pentru a îmbrăcă rochiile boho precum cele de la Iiana, alege tricotaje confortabile, cardigane și îmbrăcăminte exterioară supradimensionată. Unul dintre lucrurile preferate ale celor care adoptă îmbrăcămintea boho chic este că poți amesteca piese vintage cu stiluri noi pentru a crea un look care să se potrivească personalității tale.

Nu trebuie să ascunzi rochiile maxi florale preferate și chiar fustele fluide doar pentru că temperaturile încep să scadă. Adaugă o jachetă de piele, pălăria în stil boem și pulovere cu franjuri.

Iată cum să adopți câteva ținute boho chic toamna și chiar iarna!

Cum spuneam, vei adăuga mai multe straturi de protecție, însă evita supra stratificarea. Nu vrei să arăți ciudat, ca și cum ai scos toate hainele din șifonier. Amestecă imprimeuri și piese statement, gen rochiile Iiana, cu o haină caldă de toamnă pentru a face față cu brio temperaturilor mai mici.

Să începem cu începutul:

Rochii Maxi – Poartă elemente de bază, cum ar fi un top cu mânecă lungă sub rochia preferată pentru trecerea la sezon la sezon. Poți alege un sarafan de la Iiana, pe care îl poți purta atât vara, cât și toamna, cu o bluză vaporoasă sau un top gen maletta. Sau, alege o rochie Boemian Aura sau Meteora, peste care poți purta un tricotaj confortabil supradimensionat sau o vestă din blăniță. Optează, de asemenea, tonurile neutre și tricoturile groase.

Ghete – Protejează-ți picioarele purtând ghete confortabile toamna. Fie că preferi cizmele, botinele sau ghetele, ține-ți picioarele calde și pune sandalele deoparte pentru vară și primăvară.

Accesorizare – În timpul anotimpurilor reci, poți renunța la bijuteriile cu franjuri din piele. Stilează-ți aspectul boho chic cu o pălărie de lână, eșarfe și șosete până la genunchi pe care să le porți sub cizmele peste genunchi.

De asemenea, ține cont de câteva tips-uri de asortare pentru a adapta ținuta, în funcție de situație. Indiferent dacă mergi la cursuri, la job sau la o plimbare, alege alături de rochia ta boho chic un cardigan lung cu detalii cu franjuri. Cumpăra cardigane, tricotaje groase și îmbrăcăminte exterioară care să poată fi purtate până când temperaturile scad sub 10 grade.

Poți face ca o ținută boho chic să fie perfectă pentru job adoptând aspectul monocromatic și purtând o culoare neutră din cap până în picioare. Poți accesoriza totuși cu o culoare contrast prin pălării, curele și eșarfe de lână.

Rochii boho îți poți procura, cum spuneam, de la magazinul Iiana. Acest brand modern de modă autentic românesc oferă rochii, cămăși, îi, încălțăminte și multe alte accesorii,  la prețuri accesibile, pe care le poți adapta de la sezon la sezon. Inspiră-te și alege rochiile superbe din colecția Iiana, pe care le poți purta toamna sau chiar și iarna cu cardigane și tricotaje groase.

Iiana este un brand de modă boho de lux, cu stiluri feminine și elegante, care te vor face să te simți excelent și unică. Indiferent de siluetă, la Iiana vei găsi ceva potrivit pentru tine. Rochiile boho sunt, de fapt, preferatele doamnelor și domnișoarelor, pentru că nu trebuie să își ascundă burtica, șoldurile mai proeminente și chiar și cele fără forme vor obține o siluetă frumoasă.

Concluzie

Indiferent dacă combini imprimeurile preferate sau porți tonuri pământii din cap până în picioare, te poți distra de minune creând și purtând propriile ținute în stil boho chic de toamnă și chiar de iarnă. Accesorizează rochiile maxi și midi de la Iiana.ro cu curele, pălării, eșarfe și cizme pentru a completa aspectul. Vei fi feminină, liberă și frumoasă, și, cu siguranță, nu vei trece neobservată!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter