(P) Top cele mai bune idei de cadouri pentru iubită sau soție de 8 martie

De Unica.ro, pe

În doar câteva zile începe luna Martie, lună dedicată femeilor speciale din viața oricărui bărbat. Pentru doamne și domnișoare este un dublu prilej, atât datorită faptului că de 1 Martie vor primi o mulțime de flori și mărțișoare, dar mai ales că de 8 Martie așteaptă cadouri speciale.

Când vine vorba despre iubită sau soție, domnii trebuie să petreacă mai mult timp pentru găsirea cadoului perfect, fără, dar mai ales cu ocazia 8 Martie, care să le bucure pe doamnele speciale din viața lor și, în mare măsură, să fie și o declarație de dragoste.

Mulți dintre domni se simt copleșiți de multitudinea de cadouri dedicate lunii martie, deci căutarea darului perfect pentru femeia specială din viața lor poate fi o adevărată aventură! Pentru cei rămași în pană de idei, iată care sunt propunerile noastre:

Un buchet imens de flori, însoțit de o felicitare

Femeile iubesc florile și adoră să le primească, cum altfel? De 8 Martie, dacă vrei să o surprinzi cu adevărat, optează pentru un buchet imens de flori primăvăratice sau trandafiri roșii, însoțiți de o felicitare scrisă de mână.

Selecție de produse de îngrijire și înfrumusețare

Este binecunoscut faptul că femeile adoră să aibă grijă de ele, iar dacă îi cunoști brandurile preferate, de 8 martie nu mai sta pe gânduri. O cremă de corp intens hidratantă, o mască de față, o cremă pentru ten premium sunt doar câteva dintre opțiuni.

Ceasul perfect

Dacă bărbații poartă ceasul ca mijloc de aflare al timpului, doamnele și domnișoarele îl folosesc drept accesoriu pentru a reîntregi ținutele. Ai o gamă largă de modele de ceasuri ieftine sau scumpe (în funcție de bugetul disponibil), dar ai mare grijă să se potrivească stilului ei vestimentar.

O sesiune de shopping

Că tot vine primăvara, iar femeile trebuie să își schimbe garderoba, 8 martie este ocazia perfectă să îi oferi în dar o sesiune de shopping sau un card de cumpărături, pentru a-și reîntregi colecția vestimentară. Spre exemplu, online va fi mereu mai simplu, dat fiind că nu trebuie să o însoțești în mall, iar paleta de haine de damă, rochii, pijamale damă, accesorii și bijuterii este uriașă. În plus, ai și transportul asigurat, prin curier rapid.

Bijuteria, un cadou atemporal

De 8 Martie, inclusiv magazinele de bijuterii vin cu o selecție de modele la prețuri promoționale. Dacă nu vrei să aștepți până atunci și vrei să îi dăruiești bijuteria meritată mai devreme, înainte de a merge la cumpărături ar fi bine să arunci un ochi în caseta de bijuterii, ca să vezi ce stil preferă.

Dacă te gândești să îi cumperi un inel, chiar și fără să fie de logodnă, mai bine ia unul din cutia ei de bijuterii, pentru a-i alege măsura potrivită. La fel se întâmplă și dacă optezi pentru o brățară sau un ceas. Cel mai bine ar fi să mizezi pe aur, în special cel roz, în tendințe, cu pietre de diferite culori.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter